האל בהופעה

jDaNiELLE

New member
לא הבנת.

נכון שאני לא נמצאת להם בתחתונים כל החיים, אבל אני במקרה כן יודעת על רנדי שהוא לא מעשן ושותה... לא התכוונתי מבחינת מראה בלבד, אלא מבחינת ההתנהגות כולה. אם תשווי את גייל לבריאן, ואת האל למייקי, בין שניהם יהיו הבדלים, ברור, אבל בין האל למייקי ההבדל עצום... צדקת שאמרת השאל היחיד שממש מחצין את החיים שלו. זו בדיוק הנקודה שלי.

ayaliar

Well-known member
אני חושבת שההבדל הכי גדול

בין הדמות לשחקן היא דווקא אצל גייל הקטע הוא שגייל עצמו חי חיים די נורמלים או לפחות ככה זה נראה, האל לעומת זאת מתנהג כאילו הוא במופע כל החיים שלו ואומר שטויות יותר משאני מחליפה גרביים וזו הסיבה שהוא מזעזע אותנו כל פעם מחדש

Dizen

New member
והנקודה שלי היא

שאין כל כך דרך לדעת עד כמה ההבדלים גדולים, כי אנחנו לא מכירים אותם. את יודעת שההבדל בין האל למייקי הוא עצום כי האל בחר להראות לך את זה. גייל ורנדי בחרו לא להראות לך עד כמה הם שונים/דומים, אז את לא יכולה להעריך את זה. טוב, נראה לי טחנו את זה מספיק

MEYTALUG

New member
GALE HAROLD גייל הרולד בסטאר וורלד

גייל מופיע בתור רופא שעומד למישפט בסידרה "חוק וסדר מדור מיוחד " הסדרה משודרת בשנייה זו בערוץ 45 בכסלים ממיר דיגיטלי כמו כן גם מחר בשעה שמונה בבוקר שידור חוזר וזהו שיהיה לכם המשך יום נפלא מיטל

tulchi

New member
סליחה מיטל

הדבקתי את ההודעה לשירשור הלא נכון. בטח ההרגשה של הכח והעוצמה שנחתו עלי טישטשה לי את החושים
התכוונתי להדביק לשרשור חוק וסדר ואין לי מושג אם אפשר לתקן ואיך עושים את זה. קבלי את התנצלותי הכנה. לילה טוב לכולם!

למעלה