האלופה פרק 187

Norma Jean

New member
כן כי זה הגזמה...

צאו מיזה!!!כולה סדרה יש דברים הרבה יותר חשובים!!! עשיתם עיניין כאילו אנחנו כבר במלחמה... קסם...אף פעם לא היה לזה ממש קסם.כולה טלנובלה כמו כל הטלנובלות.סער תמיד היה אותו מניאק בשבילי.אף אחת לא מגיעה לו. אני רואה את זה בשביל להתנתק מכל היום בשביל הצחוקים...זהו...מה יעזור לעשות מיזה עיניין...זה לא החיים הפרטים שלי... תתבעו את התסריטאית וזהו.

מאיפה לך לדעת שהוא לא אהב אותה?

אולי הוא כן אהב אותה, אם סימה בתור מיטל לט הייתה חוזרת הוא בכלל לא היה זוכר אותה..

נטלילה99

New member
מאיפה אני יודעת שלא אהב את ליאן?

ממ בואי נראה- בגד בה על ימין ועל שמאל וחוץ מיזה שכשמילי הציקה לו הוא אמר לה שכשאוהבים מישהו לא רוצים לגעת באף אחת אחרת. מה משתמע מזה? שהוא לא אהב את ליאן! וחוץ מזה שאמר למיטל שהוא בחיים לא אהב כמו שאהב אותה . מספיק טוב?

ואוו שמעו זה שאתן אוהבות את סער ומיטל לא אומר

שישר צריך לשנוא כל רגש שיש לסער אל ליאן...
גם אני אהבתי את סער ומיטל... אבל כשסער איבד ת'זיכרון הוא התאהב בליאן, ואחרי שהזיכרון חזר לו הוא עדיין היה מאוהב בה, זה לא שכל מה שקרה לפני שהוא נזכר נמחק...

מעין6

New member
האלופה-השירים בפרק..

לקוח מפורום זיהוי שירים.. Leonard Cohen - Waiting for a Miracle - תום מתקשר לטוקו Johnette Napolitano & Danny Lohner - The Scientist - ליאן נזכרת ביום הנישואין הראשון שלה עם סער איזשהו קאבר ל-Last Nite של The Strokes... - גולדה מדבר עם ג'וש במקסימוס The Flaming Lips - Yoshimi Battles the Pink Robots, Pt. 1 - תום במקסימוס מדבר עם איזו בחורה

מעין6

New member
הנה.. נעשה לך חיים קלים :)

http://artists.letssingit.com/coldplay-lyrics-the-scientist-3spq2t1

פרינז

New member
שאלה על הפרק

השחק שהופיע כאלון/אלונה שם זה היה אותו השחקן מהעונה הקודמת? ראיתי רק לשניה בסוף הפרק

Ass Of An Angel

New member
פרק די נחמד יחסית :]

מזה המכתב האידיוטי הזה שאלינור שלחה לקארין ?! עלק מאיים
סוף סוף קארין נפרדה מג'וש .. ! "שאני אתחיל?"
מה הקטע הזה עם הרובוטים הוורודים?
ובכלל מזה הקטע הזה כולו ?
חחחחחחחחחחחחחחח טובה ודוד
אח אח אני מתחילה להתאהב בעובד הזה
איזה חמוד ! חמוד זאביק
אהבתי היום את מילי
ובכלל אני אוהבת אותם