האלופה פרק 187

khzh120

New member
האלופה פרק 187

יום שני ברציפות שאני פותחת שרשור ועוד יחסית מוקדם! צפייה נעימה
לאחר הפרק-דיון סוער
!

SpongeGil

New member
פאקקק יעני ליאןןןן../images/Emo7.gif רחמים עליה../images/Emo10.gif

khzh120

New member
פרק יפה

ליאן מסכנה =[ ריחמתי עלייהההה... אלונה קצת מפחידה לא? אני קלטתי אותה כל הזמן מאוחורה... ידעתי שהיא תהיה בזהות אחרת! איפה מיטל איפה?

פאקים בהאלופה=/.

הכל בגלל טוקו. שימו לב לפני כמה פרקים יש לטוקו בשיער כל מיני חירבושים וחצים כאלה. וכמה פרקים יש לו את העיגול ההוא בתוך עיגול. ככה רואים שצילמו את הפרקים בתדירות זמן אחרת. ויותר מידי פרסומות סמויות בהאלופה [גולסטר, המשקה צלול הזה].

zimi5

New member
../images/Emo28.gifשחכת משהו !!

מה שמפרסמים הכי הרבה זה את סוכריות MUST!

וואייייי סופסוף קארין עזבה את הכאפות!../images/Emo122.gif

אהבתי את ה"שאני אתחיל?"
חוצמזה היה פרק ממש טוב, מילי ודורי כאלה כאפרות.

HILA46

New member
אויי מילי כלכך

חמודהה לירוןן
טובה
והסוףף אויי גאדד זה כזה מגוחך מה הקשר הוא חזר להיות אלון נו באמתת אחרי כל הנאומים שהוא תמיד רצה להיות אישה וכל זה לאן הגענו..

Norma Jean

New member
פרק יפה...ו...

איך קראו לשיר שהיה בסצינה של ליאן שהיא קראה את המכתבים של סער?

אמרו מכתב מאיים!

זה מאיים זה? "רעה, רעה, רעה!" XDDD אלינור קרעה אותי עם המכתב הזהה!

zimi5

New member
../images/Emo28.gifהייתה להם פשלה!!

הסצנה של אסי ואלינור שהם דיברו על הבגט הזה החנות בגטים אז מאחורי התמונה היה כתוב כבר את המכתב !!!!! שאלינור כתבה!!ושלחה לקארין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פשלה

jessica120

New member
האלופה:

אחח... איזה פרק מהמם!!! טובה ודוד- שני מפגרים זקנים אבל טובה קורעת!!!!!! יוו פתאום אני מזה רוצה שליאן וסער יהיו ביחד!!!!!! הם כל כך חמודים!!!! ודורי ומילי הם זוג ממש חמוווד!!!!!! איזה כיף שהם מתחתנים!!!!!!!!!!! זאביק המניאק!!!!!!!! חושב שהוא יכול להתחיל עם כל העולם!!!!!! אחח... תום... את האישה הכי פרחה/סתומה מצאת לך....! אוי אמא'לה אלונה נראתה מזה מפחידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל סה"כ- פרק ממש מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shir Barbi

New member
../images/Emo202.gif הסיקור שלי ../images/Emo27.gif

על כל פרק העביר חוות דעת אישית
קומדיה
ללא ספק טובה ודודו שפכו אותי הערב היה פרק חמוד אהבתי שעובד אמר שאלות קשות תשובות קשות
וכמובן זאביק חומד בליאן
סוף סוף
דורי הציע למילי נישואים
אני אישית שמחה מאוד שמילי ודורי יחד כי במובן כלשהו היא "משקמת" אותו מאז מה שקרה והיא עוזרת לו להתגבר אבל לא לשכוח כל ההתאבלויות על מותה של סיגי היו באשמתו וכמובן איך לא קארין נפרדת מג'וש סוף סוף הוא קיבל את זה בפנים איך שהגיע לו מרגש |קדימה ליאן - סער יום הנישואים
את האמת היה לי פשוט כואב לראות את זה
ציפיתי מהם להיות הזוג המושלם והם איכזבו|!!|

נטלילה99

New member
שאני אמות איזה פרק מעצבן

בואנה חטפתי ממש קריזה בפרק הזה זה כבר שבר שיאים השפלות של התסריטאית הזאת וכמה שהיא לא ראתה האלופה 1. סער אף פעם לא אהב את ליאן אז מה הקטע של המכתבים האלה תגידו לי! אוף נמאס לי מהסדרה הזאת אני נראה לי פורשת ממנה. חוץ מזה שהסיפור עם המכתב ממיטל היה צריך קצת יותר לעניין את סער לא? ממתי הוא אוהב את ליאן ממתי זה כול כך לא פשוט לאאאאאא למה להרוס את האהבה של סער ומיטל אוף בא לי להרוג אותם

Norma Jean

New member
וואי איזו הגזמה..כולה סדרה...אח"כ...

כולם נותנים נשיקה בלחי והולכים הביתה.XD

נטלילה99

New member
עדיין זה מעצבן

אני רואה סידרה כדי להינות וחוץ מזה שהעונה 1 הייתה כול כך יפה פשוט מעצבן שהורסים אותה! גררר

Norma Jean

New member
לי זה לא מפריע...לא ממש...

משנה לי.בשבילי זה כולה טלנובלה וככה זה היה גם בעונה הראשונה.זה רק התנתקות מכל היום וזהו.

HILA46

New member
מה הגזמה מה?!

הרסו את כל הקסם של הסדרה הזאת עם הזוג הכי מדהים ומיוחד.. אבלל יאלה עד כמה שזה מחרפןן והכל התסריטאית הזאת פשוט לא שווה את זה.. זה כלכך שקוףף שהיא לא ראתה בכלל ת'עונה הראשונה היא בכלל לא מודעתת כמה סער אהב את מיטל.. איי איי היא עושה כלכך שטויות במקום עוד יותר לחשוב על מיטל ולהיזכר בה אחרי המכתב הזה הוא נזכר ביום נישואים שלו עם ליאןן?!?! מהזה השיטט הזה כלכך נמאס=/

למעלה