האלופה פרק 136

אחד הפרקים הגדולייייייייים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היה מגיע לדורי
!!!!!!!! ליאן כ"כ
זה היה גדול!!!!!! ויעל עם העוגהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה מניאק גולדה ברחה להP: ואיך הפסיכולוגית, צופית... ידעה בול:O יש לה משחק גרוע, היא נסתה לעשות מבטא לא יצא לא=/ אני מרחם כ"כ על קראין שעשתה עם עודד מנשה:\ סער מתחיל לזכור!!!!! [ נו רק ים ונעלם] סוף ענק! ליאן בטח תחשוב שדורי אחרי לזה שסער על הריצפהXD אהבתי ת'פרק

מה לא הבנת?!!?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבחורה דפקה לו עוגה בראש!!!XDD כמו שאני אדפוק לאולמרט [ זה לא נשמע טוב] עוגה בראש. אוהוהואוה מה יעשו לי. נו, ראש הממשלה רוצה לעשות שינוי ולהספיק לעשות שלום וכל זה כי נשאר לו טיפה זמן לחיות [סרטן הריאות] . אז גולדה ויעל כמו כולם התעצבנו עליו, אז בגלל שהיה להם כרטיס עיתונאי מיעל אז הם נכנסו ודפקו לוXDDD השומרים תפסו את יעל ואת גולדה לא:)

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה סיום
מסכן דורי כלום לא הולך לו .. והוא גם לא אשם D: אבל הוא זבלל מה זה הוא לא מכניס את תום?!?
חחחח איך גולדה הסתגר בשירותים
והיה מרגש בסוף עם פסיכולוגית ותוםסיגי
וגם אהבתי ת'סצינה שלו ושל אסי
. פרק מגניב.. והסוף עוד יותר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפרק גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גולדה קרע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא היה גדול תגידו איך זאביק קשור לראש הממשלה? הוא חבר שלו או משו כזה?
ליאן ממש פוסטמה שתחכה קצת וואאאאאי מעצבנת :| הסצנה של תומסיגי הייתה אצל הפסיכולוגית [צופית גרנט
] הייתה עצובה הסוף היה דפוק :0 לאנורא היה אחלה פרק

SweetOrSexy

New member
../images/Emo23.gifפרק 136.../images/Emo23.gif

נתחיל בסיגי ותום,
עצוב לי לראותם כך. תום לא מפסיק להטיח בה האשמות. סיגי הרגישה שלנו, עד שהיא אוזרת אומץ ואומרת מה שהיא רוצה לומר, הוא מניף אותה מעליו.
סער ואויביו,
תרפו ממנו..
סער ודורי, מספיק לריב. בקשר לדורי, אני מבינה את העצבים שלו, והוא קצת צודק. אבל הוא היה צריך להבין מההתחלה שליאן לא תהיה שלו ברגע שסער יתעורר, ולזה שליאן בכלל לא אוהבת אותו.
סער וליאן..
אני פשוט, שמחה לראות את הזוג הזה ייחד שוב.
דורי, תום, המאמן [שכחתי את שמו] - דורי לא היה צריך להושיב את תום בספסל, הוא הלך רחוק מידי, אפשר גם להעניש בעונש אחר, אבל רק לא להשיג הפסד. כמו שהיה המשחק. המאמן היה לטובתו, אע"פ שהמאמן גרם לתום להגיע לישיבת משמעת.. כמובן שהמאמן ותום לא ציפו לגערות והגחמות שהטיל עליהם דורי רק בשל האובססיה שלו לליאן..
קארין וגו'ש, זוג חמוד, אבל קארין, אין עליה...בהחלט שאני אוהבת אותה.
יעל וגולדה, אוייי, הגזימו, ממש ילדים קטנים. ובזה, יעל הזכירה לי את סיגי מהעונה הראשונה.
אלו היו הסצינות העיקריות בפרק.
תמונה מהפרק..

MoRaN SaShA

New member
וואי חשבתי שאני היחידה שבעד ליאן וסער כזוג..

מסתבר שהרוב פה גם בעד

XDDDDDDDD

"אני וסער מתחתנים ואני בהריון ממנו" "טוב ליאן אני סולח לך בואי נחזור" "אבל אני לא רוצה" "די נו ליאן אל תגידי את זה!!!" "אבל אני לא רוצה אותך" "נו די בואי נחזור נו די"

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif בקלות אפשר להפוך את הטלנובלה

לקומדיה מוצלחת

למעלה