האלופה פרק 136

קרציבל

New member
אעהא. לאאאאא.

עודד מנשה מזיין. איכככככ. למה? למה להרוס לי את הילדות?!? לממממה?!

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחחחחח עם עיניים פתוחות וכל כך גרוע../images/Emo6.gif

חחח הוא תפס אותה בצורה מוזרה בכתפיים והכל כל כך מוזר חחח איכס ריחמתי על גולדה

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאויי גדול!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

הגיע הזמן שמישו יעשה את זה

MoRaN SaShA

New member
Goooo Lian Go Lian!!חחחחח גדולה!!!

חחחחחחח עם החיוך ואז דפקה לו את הזר בפנים!!..
ענק
אבל תכלס.. מסכן. הרי הוא לא אשם. אבל הוא גם לא עזר לסער... דורי הכלב. איזה מסכן סער.. ליאן הייתה צריכה להישאר לעזור לו קודם. אחרי זה ללכת להיכנס בדורי.

MoRaN SaShA

New member
היי היום יום חמישי! היה אמור להיות משהו מותח

יותר, לא? חחחח

eris1515

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כשדורי עמד ליד סער כשהוא היה מעולף

הייתי בטוח שליאן תכנס אבל גם מה שהיה בסוף זה טוב XD

שי קרן18

New member
חחחחחחח איזה סיום קורע מצחוק! חחחחחח עדי הרגה

אותי מצחוקקקקקקקקקקקקק כזו מחייכת עם הפרחים ופתאום משנה הבאה וזורקת לו את הפרחים בפרצוף..זה היהההה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בכלל..והקטע שבו צופית "הפסיכולוגית" דיברה עם תום על אמא שחסרה ואיננה,אני מאמין שעפר באמת בכה..הוא תמיד אומר שבכל פעם שמזכירים את אמא שלו..הוא בוכה..ללא ספק..זה היה קטע חזק....אם לפני כמה שנים מישו היה אומר לי,שעפר שכטר יהיה שחקן מדהים וטוב,הייתי צוחק לו בפנים..ללא ספק הילד התבגר.....

yaniv1216

New member
היי. חדש כאן.

אבל זה קטע שעצבן אותי. כי הוא באמת יתום מאמא שלו ויש לו חרדת נטישה. אז למה הם עושים לו אתזה?

SweetOrSexy

New member
מה ?! הם בכלל לא אכזבו !!

אני דווקא הופעתי לטובה, יש משהו נחמד. אני כבר לא יכולה להבטיח שהעונה הראשונה היתה יותר טובה..כי אולי נמשיך להיות מופתעים. לבנתיים אני נהנת מכל סצינה כמעט. הדבר היחיד שקצת מציק לי - היחסים של תום וסיגי. אהבתי אותם כידידים במספרה של טובה...וההתאהבות שלהם, ורציתי שככה יישאר, אבל זה השתנה לרעה, ואני לא נהנת כבר לראות אותם ככה..

Dark chocolate

New member
תגידו, זו רק אני או שגם לכם הסצינה עם הזר

שליאן זרקה את דורי הזכירה בטירוף את הסצינה של רננה ובני עם הקסדה?
"אני מרגיש כאילו 80 אפריקאים רוקדים לי בתוך הראש"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחחחחחחחח לגמרי ../images/Emo6.gif

למעלה