~*האלווין מייד-קפה*~

H y a c i n t h

New member
~*האלווין מייד-קפה*~

ביום חמישי ה 30/10 משעה 10:00 בבוקר עד 00:00 בלילה, בית קפה "סטורטו" (שהינו במקור בית קפה איטלקי) עושה יום ספיישל לכבוד חג ההאלויין! ~ המקום יהיה מעוצב בסגנון החג ~ המלצרים ומלצריות יהיו מחופשים למיידס יפניות ולתחפושות ברוח החג~! ~ תפריט המקום יהפך לתפריט מתוק מלא בעוגות גלידות ודברים חמודים מתוך סדרות אנימה~** ~ במשך היום תושמע מוזיקה יפנית עד לשעה 18:00 שבה יתחילו הקרנות של סדרות אנימה חדשות (מקומות מוגבלים)* ~ כל מי שמגיע מחופש באותו יום מקבל 10% הנחה על המוצרים בתפריט!! ~ דוכני אנימה ומעצבים מתחילים. המקום ממוקם ברחוב מונטיפיורי 15 שבת"א. (חוצה את רחוב נחלת בינימין) אז האלויין שמח! ומקווים לראותכם שם~ ** התפריט כשר *במקרה וירד גשם יש מצב שההקרנות יבוטלו / רצוי להתקשר מראש לקבוע מקום (050-9722144)

HeineW

New member
לא עונים לי @_@

של מי המספר הזה בכלל? אניוויז, מישהו בא? לא רוצה להיות לבד T_T

Matereya

New member
מישהו מצליח למצוא

את הטלפון של הבית קפה או את המיקום הנכון שלו? משום מה אני לא מוצאת את זה לא בגוגל ולא בדפי זהב! והטלפון סגור\ממשיך לצלצל ולא עונים. גם ב-144 אמרו לי שהמקום בכלל לא קיים!

הייתי, היה נחמד לראות את החברים וזה....

וגם המקום היה מקושט יפה וברוח החג, היה נחמד לשבת וזה בהתחלה (עד שבאו עוד אנשים וזהו לא היה מקום לזוז) אבל אילו מתוקים מסדרות אנימה ואיזה בטיח? @.@ מחירים יקרים מדי בשביל הכל =/ העוגות.... בואו נגיד שאני יכולה להכין משו לחרבש אותו מליון פעמים, והוא עדיין יהיה יותר טעים ממש שהיה שם~ לא שווה את המחיר בעליל. סורי על הקטילה אבל זה פשוט נכון XD ואני רושמת את זה רק בגלל שכתוב "תפריט המקום יהפך לתפריט מתוק מלא בעוגות גלידות ודברים חמודים מתוך סדרות אנימה~" וזה פשוט חירטוט, אני שונאת שכותבים דברים סתם =/

Serf SaN

New member
ניצן, כרגע את סתם מעלילה.

חוץ מהפסטה לא הזמנת שום דבר אחר, נכון? אני הזמנתי עוגה אחת, ועוד טעמתי אחת אחרת, וגם את השוקו החם הזמנתי. היה טוב מאוד. וכל מי שאכל מסביבי גם אמר שהעוגות טעימות. והמחירים היו סבבים לגמרי. אולי לא לפסטות שעלו הרבה ביחס לכמות.. אם כבר אז כבר, קצת מה שאני חושב - ח"ח עצום לליבת, ליה, שלומי, ים, וכל מי שהעלה את הדבר הזה בעצם. המקום היה מעוצב ממש מגניב, התפריט היה מגניב ומגוון (ונכון, גם אני לא שמתי לב למאכלים יפניים בתפריט, אבל ניחא), ועל כל הרעיון בכלליות. נכון שקצת התפקשש בגלל הגשם, וההקרנות לא עבדו (או שאח"כ כן? עזבתי ב8.) והרבה אנשים הצטופפו בפנים, אבל אני אתעלם מזה לחלוטין כי זה לא אשמתו של אף אחד, ובאמת הושקע מאמץ רב במייד קפה הזה. (שאומנם לא נראה כמו מייד קפה יפני אמיתי, כי, וול, אנחנו לא יפנים, אבל גם בית קפה לאוטקואים יצא בסוף נחמד מאוד.) רק להבא, יותר מצלריות, ויותר מחופשות למיידס! D: אה, וגם ארגון מוקדם של גם שולחנות בחוץ וגם שולחנות בפנים היה עוזר הרבה. ^^ בכל מקרה, תודה רבה. אני נהנתי. :)

אני לא מעלילה, זה מה שאני חושבת @.@

שמע, אני אוהבת את ליה שלומי וים, והם היו מקסימים.... אבל לא יודעת זה פשוט הפריע לי שלא באמת היה דברים שדומים למשו מסדרת אנימה או וואטאבר XDDDD כי בגלל זה לא אכלתי כל היום.... אבל בכלליות היה מגניב. אמרתי להם גם שהמקום היה מקושט יפהפה. וטעמתי גם 2 עוגות, שתיהן לא היו משו לטעמי.... אבל אולי באמת אני מגזימה כי אני רגילה לאכול עוגות ממש טובות (אצלי בבית מכינים עוגות כמו מקונדיטוריה XD) וגם רק טעמתי מלירון את העוגת ביסקוויטים ואני לא אוהבת עוגת ביסקוויטים...(ואכלתי את המאפין אגוזים שהיה נחמד) אז יכול להיות שהאחרות היו יותר טעימות... קיצר לא התכוונתי לקטול או משו חלילה. כי היה כייף והייתה השקעה והכל. פשוט עיצבנה אותי השורה הכתובה. זהו XD

akane

New member
מסכימה עם גיא ../images/Emo45.gif

המייד קפה היה מאוד חביב, מעוצב יפה וניכר שהיתה בו השקעה. אם כי לא פורסם מספיק מראש ולכן בתחילת היום בקושי היו אנשים, אבל בכל זאת היה מאוד נחמד לשבת סתם ככה על קפה ועוגה עם אוטאקואים ולהרגיש בבית :) כולם הגיעו רק בערב ואז היה פיצוץ אוכלוסין קטן, אבל אם רק היו עוד 6 כיסאות היה מקום לכולם לשבת. לגבי הטעמים- אכלתי עוגת ביסקוויטים וקרם מצויינת, טוסט מעולה (ממש טעים עם מלאא גבינת פטה עיזים!), מאפין אגוזים קטנטן, עוגיה של שוקולד צ'יפס רכה כמו בראוניס וטעימה בטירוף *O* להגיד את האמת, ראיתי את הצלחת של הספגטי פשוט לטעמי זה לא היה שווה את הסכום. כל השאר לעומת זאת היה לגמרי שווה מבחינת טעם וכמות לשווי המחיר. צודקת לגבי הקטע של "צורות בסגנון אנימה"- זה לא היה P: ויצא לי להצטלם על התחפושת אליס! D: תודה גיא

Lightning9

New member
לא הייתי לצערי ):

לימודים עד 3 ובערב הצגה של בית ספר, מעצבן ביותר ><" בכל מקרה, שמחה שאתם נהנתם לפחות ^__~

למעלה