האלבום
דיון..

BaS†ArD

New member
האלבום../images/Emo70.gif דיון..

קרה לכם שהיה לכם אלבום שמעתם אותו ולא אהבתם הכל תמיד יש איזה שיר הורס או לא כל כך יפה לאלבום.. כזה שמתחלף לנו השיר אליו ואנחנו ישר מעבירים אותו ישר להבא באוונוס לי זה לא קרה
כל השירים פשוט טובים! זה מאוד קשה להגיד איזה שיר הכי טוב באלבום כי כולם טובים כמעט באותם הרמה מה דעתכם? גם לכם זה קרה
איזה שיר אהבתם הכי הכי ואיזה לא יפה כל כך?

moranos

New member
גמליייי

זה לא קרה בדיסק הזה.. והשיר הכי יפה בעייני my last breath

Miss Kitty

New member
אממ..

האמת, אני תמיד מעבירה את מי אימורטל
*מחכה לסקילה* השיר הזה פשוט... לא עושה לי כלום! הוא מציק לי.. השיר שהכי אהבתי... אממ.. זה קשה..
אולי Taking Over Me.. או Tourniquet..

Darrens Girl

New member
אני אוהבת את כולם אבל

בדר"כ מעבירה את מיי אימורטל דם.. שיר יפה והכל, אבל לא הסגון שלי *מתחבאת* פליייז דונט קיל מי! חיחי

White Stripe

New member
גמני בהתחלה תמיד דילגתי עליו

ועל האנטד אבל עכשיו אני מתה על שניהם, רק צריך לנסות..

The Dark One

New member
מממ...

בהתחלה (וגם עדיין) ממש אהבתי את My Last Breath אבל בזמן האחרון אני יותר אוהב את Whisper. פשוט המילים כל כך מדהימות...

Torn

New member
גם לי זה קרה עם הדיסק הזה../images/Emo70.gif

ברוב הדיסקים שאני שומע בפעם הראשונה אני לא אוהב אותם רק אחרי כמה שמיעות, בדיסק הזה ישר התאהבתי
ואני בו את כל השירים, אולי השיר שאני אוהב פחות הוא Going Under.

The Dark One

New member
מההה??

Hello מיותר?! אני לא מבין איך מישהו יכול לומר את זה... זה אחד השירים האהובים עלי!

וואיי..

אני לא מאמינה איך אתם לא אוהבים את השירים הכי יפים בדיסק!! דווקא אני לא מתה על טורניקט..!! אני תמיד מעבירה אותו..!! בהתחלה היה הכל כיף וזה, תמיד אהבתי את השיר הזה, אבל אח"כ נמאס.. אוהבת -

Aragollum

New member
השיר הזה מתקרצץ

אחרי שמיעה אחת נתפס בראש לכל היום - וזה מעצבן!!! זה השיר השלישי הכי פחות אהוב עליי בדיסק (אחרי GU ו-My Immortal)

avni avril girl

New member
אצלי לא...

אני אוהבת את כל השירים! אבל אם כבר אני בלחץ של זמן או משהו אני מעבירה את ברינג מי טו לייף.. שמעתי אותו כל כך הרבה שאני מכירה כל טיק בע"פ ויש ימים שנמאס... ויש ימים שלחא :)

LiZi £

New member
../images/Emo29.gifhello

hello זה שיר יפה אבל הוא גורם לשביזות איומה! ובכלל כל השירים בדיסק מדהימים...ו imaginary שיר ממש יפה ומיוחד
לילה טוב אנשים

original jess

New member
כן, קרה לי מיליוני פעם, באוואנסנס ז

זה שונה.... אתם יודעים, בן-דוד שלי אמר שאוואנסנס זה העתק של להקה שהייתה לפניה ובה גם הייתה זמרת אופרה (לא ממש אופרה) ששרה רוק...

למעלה