האלבום שלכם.

thepunk

New member
אז עכשיו אנחנו שלושה?

סתם יש עוד כאלה בארץ ... (והרבה בעולם)

maxbass

New member
לא שמת לב..

שכתבתי "מישהי".. זה דבר יותר נדיר.. אגב עדי, אני לא באיסיקיו כי אני בגמילה ממנו לכמה ימים:) הלכת לספולטורה? אם כן, איך היה?

thepunk

New member
לא נראה לי יותר נדיר

ממישהו ... נו, טוב ... לא חשוב ומה אתה נגמל מאי סי קיו?! להזכירך, נגמלים מדברים רעים .... זה כמו שתגיד שאתה נגמל ממוזיקה ... (דוגרי זה דבר נוח מאוד .... אני ממליץ אגב על ה-YAHOO MESSENGER שהוא הרבה יותר צבעוני, הרבה יותר חמוד, הרבה יותר כיפי ואפשר לעשות שיחת AUDIO/VIDEO בצורה ממש נחמדה ופשוטה וזה עובד לא רע גם אם אתה חסום (FIREWALLים למיניהם) ... כרגע יש לי איזה שלושה אנשים שם ... אז יאללה, צריך להגדיל את המספר) בקשר לספולטורה ... חחחח (הלוואי והייתי יכול להגיד "הלכתי לספולטורה" ... זה היה כל כך החלום שלי פעם) הגענו לשם .... אחרי זמן קצר היא החליטה שהאנשים לא משהו (משהו על בלאקרים .... פוזרים וכל מיני מילים כאלה .... לא כל כך ברור :) )והכריחה אותי ללכת (אבל זה בסדר, היה שווה בכל מקרה ... ספולטורה תמיד אפשר לשמוע באוטו ...)

maxbass

New member
i hope that she was worth it../images/Emo8.gif

ואיסיקיו לפעמים כן הופך להיות לרע! כמה אפשר להתכתב עם אנשים? לא נראה לי שכמעט דברתי בטלפון עם חברים שלי בזמן האחרון בגלל האיסיקיו (כי פשוט התכתבנו).. וגם האס אם אסים.. גם מזה אני מנסה להיגמל.. ובגמילה אני מתכוון לשימוש יותר מתון באמצעים הללו... כל כך התמכרתי לשטויות האלו שאני חייב לצאת מזה, אז עכשיו אני באינויזבל ורק עונה לאנשים ולא יוזם שיחות.. לאט לאט..

slallum

New member
Hoobastank - Crawling in the Dark

איזה דיסק עננק
(האמת.. עוד לא קניתי, אבל שמעתי מספיק שירים שלהם בשביל להבין שזה האלבום שאני אשמע בשארית חיי)

T a L L L

New member
שם האלבום הזה..

הוא Hoobastank. Crawling In The Dark היה הסינגל הראשון. ובקשר לאלבום, ללא ספק...Nickelback - Silver Side Up.

slallum

New member
אבל ראיתי את האלבום, ראיתי שכתוב שם

Crawling in the Dark, עם סימן כזה של 8 הפוך (יענו בלי סוף) טוף נו.. אם את אומיירת

Evil_Nookie

New member
נכון לעכשיו..

Cold - Year Of The Spider למרות שזה גם לא ניו.. אם כבר ניו Limp bizkit - significant other או Linkin Park - Hybrid Theory.. כנראה שהייתי מכין דיסק עם MP3 במקום להתקע עם אלבום אחד..

slallum

New member
לינקין זה ניו?!?!?:-O

איך לעזאזל?! חשבתי שזה סתאם רוק מסכן וזהו..

ShMo0LiKiPoDa

New member
ממ..

בחיים לא הייתי שורדת עם אלבום אחד. אבל אם הייתי צריכה להישאר עם כמה שפחות(מהניו מטאל ומטאלקור בכל מקרה) הייתי נשארת כנראה עם:
poison the well - the opposite of december gazzoleen - tinybears [minus] - Structure Of Simplicity avenged sevenfold - waking the fallen undying - at history's end​
ואם הייתי צריכה מכל מה שאני שומעת רק 4 אלבומים זה גם לא היה מספיק לי.. הייתי מתה אם הייתי נשארת עם כ"כ מעט סגנונות..

Self Medicate

New member
Linkin Park- Hybrid Theory ללא ספק

אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי איי פעם ואחת הלהקות הגדולות שיש

1הרוצחת

New member
צודק צודק צודק ביותר!!!!!!!!!!!!

אתה פשוט צודק לינקין פארק הכי טובים!!! ואין לי מה להגיד יותר חוץ מזה שאתה צ-ו-ד-ק!!!

1הרוצחת

New member
צודק צודק צודק ביותר!!!!!!!!!!!!

אתה פשוט צודק לינקין פארק הכי טובים!!! ואין לי מה להגיד יותר חוץ מזה שאתה צ-ו-ד-ק!!!

למעלה