האלבום שלכם.

newKiticat

New member
האלבום שלכם.

אם הייתם צריכים לשמוע אותו אלבום עד סוף שארית חייכם ורק אותו- איזה הייתם בוחרים?

bestrafemich

New member
וואו...

השאלה הזאת פשוט לא הגיונית... אני רוצה לראות שמישהו לא יגיד לך את זה, או שמישהו לא יכתוב לך יותר מאלבום אחד...

newKiticat

New member
אתה בא לומר לי

שלא קרה ששמעת אלבום אחד שפשוט הטריף אותך ואת כל החושים בגוף שלך? אחד שהשפיע עליך? אחד שמתחבר הכי הרבה למי שאתה?

bestrafemich

New member
היי!!! שכחת שאני בת!!

בכל מקרה... אז יש כמה כאלה, לא רק אחד... מתוכם: aerosmith - nine lives red hot chili peppers - blood sugar sex magic system of a down - system of a down אבל בחרתי בהם גם בגלל שהם נעימים נורא לשמיעה, כיפים, ואפשר לשמוע אותם עד הסוף... חוץ מזה שהמילים טובים לאללה :) וכמובן גם המוזיקה...

Manic Subsidal

New member
יש לי שניים... אבל אף אחד לא ניו

iron maiden - somewhere in time , לדעתי השיא של איירון מיידן למרות שהרבה טוענים שהוא האלבום הכי גרוע שלהם כי הם דחפו שם הרבה סינת'ים והגיטרות לא סטנדרטיות לז'אנר. ועוד אחד שונה לגמרי: the offspring - ixnay on the hombre , האלבום הכי כיפי של אופספרינג! כל שיר..... שיר!

thepunk

New member
לפני איזה 4-5 שנים

הייתי לגמרי מסכים איתם (עד היום אני חושב שזה דיסק ענק!!!!!!!!!!!!) אבל היום התשובה ללא ספק Pennywise - Straight Ahead או No Use For A Name - Live In A Dive

../images/Emo6.gif

אצלי זה כבר איזה 4-5 שנים אלבום אהוב..
וזה גם ימשיך להיות האלבום האהוב עליי לנצחחחחחחח... היתלהבתי. פנטרה.. מותר לי.

Negative one

New member
האמת שמסובך...

להתקע עם אלבום אחד כל החיים? סביר להניח שלא משנה איזה אלבום זה באיזהו שלב,הייתי פשוט שובר את הדיסק הזה ולא שומע יותר מוזיקה בכלל. אבל אם כבר אלבום לכל החיים זה בטח של נירוונה... או NEVERMIND או BLEACH. ואם בניו מטאל עסקינן זה בטח יהיה KORN-ISSUES (פשוט האלבום הכי אהוב עליי של להקת הניו מטאל הכי אהובה עליי...)

maxbass

New member
.....

אהמ.. לכל החיים אין כזה דבר... אבל אני חורש בזמן האחרון על: godsmack - faceless Bloodhound Gang-Use Your Fingers reel big fish - turn the radio off nerf herder - how to meet girls

thepunk

New member
וואלה?

מכל מה שהמלצתי לך דווקא NERF HERDER? .... אחלה אלבום (באמת מצוין) אבל היו דברים הרבה יותר טובים, לפי דעתי ובלי שום קשר, TURN THE RADIO OFF זה אכן דיסק ענק

maxbass

New member
לא הורדתי את כולם נראה לי...

מה אני אעשה, ממש אהבתי אותו... כאלבום שלם ושכחתי להזכיר גם את מד קאדיז תבוא היום לסטודיו 49, יהיו צחוקים

thepunk

New member
היו תוכניות אחרות ...

אבל יום יבוא ואני באמת לאך לסטודיו 49 אתה תראה ובוא היום לזה של ספולטורה יהיו צחוקים (טוב, לא ממש, אבל יהיה טוב)

למעלה