האכזריות בסדרה

Doji

New member
../images/Emo12.gif mayhaps...

בקרוב, לקראת צאת הספר הרביעי, אתחיל לקרוא שוב מהתחלה, ואז אבדוק מי צודק.

החתונה האדומה...

הקטע היחיד אי פעם בספר כלשהו שגרם לי לזעזוע כזה עמוק, לקריאה נוספת כדי לוודא שקראתי נכון ואז להנחת הספר מהיד למשך יום שלם מעוצמת השוק... וזה למרות שנתקלתי בספויילרים לקטע הזה במספר פורומים. (אני כרגע לקראת סיום הכרך השני של "סופת החרבות"). וזו הזדמנות גם לכתוב שאני חדש כאן, וקורא כבר מספר שבועות בלי להגיב (כמו שאני קורא בכל אתר אחר ברשת שמדבר על יצירת המופת הזו... מכור, כבר ציינתי?), ולהוסיף שאני מכור לשיר ואפילו "מסיונר" ;) (אם מישהו יטען שהוא חבר שלי ושלא לחצתי עליו לקרוא את הספר הזה כי ספר מדהים כזה הוא לא קרא מעולם, אל תאמינו לו שהוא בכלל נמנה על חוג מכרי... ;))

11GALIT11

New member
מזעזע ומעייף

בהתחלה מאוד נהנתי מהסדרה עד שעם הזמן ואני רק בספר השני בחלק הראשון , זה מאוד מאוד מעייף כמה אפשר לקרוא על גופות מסריחות שרופות אונס ביזה אין שום נקודת אור מלבד עוד ועוד רצח ושממה נראה לי שאני מתייאשת ...

לגוטל

New member
אז יש לי חדשות טובות בשבילך

את יכולה לעצור, לזרוק את הספר לפח ולהתחיל לקרוא ספר אחר ונחמד יותר.

כמה טרולים יש כאן בזמן האחרון...

כמה זמן עוד יעבור עד שנראה הודעות כאלה, תמהני: חחח איזה סרדה מפגרת חחח כל הזמן זיונים וקרבות חחח כנסו אקיצר סתם זבל חחח רובר גורדן שולת!!!11 חחח יאללה הלכתי להוציא כדור פרווה מהגרון חחח

לגוטל

New member
חחח

אבל אצלנו המושג טרולים הוא לא מדוייק, צריך לקרוא לכאלו Wildings שאיכשהו עקפו את החומה וחדרו לפורום שלנו.

esfe

New member
כן, גם לי יצא לשים לב.

ואני שואל: איפה מנהל הפורום? לא כדאי שהוא יראה קצת יותר נוכחות, לפחות בשביל דברים טריוויאלים כמו מחיקת הודעות כפולות ואיגוד שרשורי OFF תחת פתיל אחד?

11GALIT11

New member
טרולים????????

חבל מאוד, נראה לי בהתחלה שזה פורום שאפשר באמת להכנס אליו , אך לא ציפיתי להעלבות , כנראה שכשנחשפים בפעם הראשונה לסדרה זוהי התגובה תודה רבה על תגובתך אשתדל לא להיות טרול שמפריע

לגוטל

New member
הפורום קיים למעריצים של הסדרה.

לא לאנשים שחושבים שהיא גרועה, מצטער אם חשבת אחרת. להתחיל לריב פה עם אנשים שלא אוהבים את הספרים של מרטין זה יהרוס לנו את כל ההנאה בפורום. אני בטוח שיש פורומים יותר כלליים בנושא פנטזיה שם להעביר ביקורת על הספרים זה דבר יותר מקובל, אבל לא בתוך ה'בית' של המעריצים שלו.

הרעיון לא היה להעליב

אבל בתכל'ס קצת נמאס להכנס כל יום ולראות אנשים שמתבכיינים על זה שהספרים יותר מדי אלימים, יותר מדי מיניים, וכו'. לא חייבים להיות סופר מעריץ בשביל לכתוב כאן, אבל גם אין שום תועלת בתאנות, מענות, והטלת רפש. ואם זה *כל* מה שיש לך לומר, אזי לצערי את לא יותר טובה מטרול (אפילו אם זו לא היתה כוונתך). אם יש לך משהו מעניין לתרום לדיון, אז ברוכה הבאה ואני מקווה שתהני. אם, מאידך גיסא, לקרוא את הספרים האלה סתם עושה לך רע (וזה בהחלט לגיטימי, כל אחד וטעמו) אז חבל שתבזבזי את זמנך כאן ועליהם וניתן לך בשמחה המלצות אחרות.

כריכרכה

New member
כנראה שהתבלבלת בשרשור

אם לא מת לב מטרת השרשור הזה הייתה שבאי הפורום יחוו דעה על האכזריות בסדרה.

יוסון7

New member
אני מעריך את הסידרה

מרטין יצר עלילה רחבה מאוד ועם זאת מעניינת מאוד. זו סדרה שאפשר לקרוא אותה ולהינות מכל מילה שקוראים. הדמויות שהוא יצר הן מאוד אנושיות. סאנסה סטארק שנראית בהתחלה מחונכת וטובה מתגלה כאגואיסטית. טיריון השימדון שמתגלה כטוב לב ואפילו אציל נפש. כלב השמירה שמסובך עם עצמו ויש בו מזה ומזה.וכן עוד דמויות שנויות במחלוקת כמו ז'ורה מורמונט, לוראס טיירל או מליסנדרה מאסשאי. מרטין העניק המון עומק לכל דמות. אפשר להכיר ממש כל דמות מאיך שהוא מצייר אותה. עוד לא קראתי ספר שבו הדמויות היו כל כך עמוקות וחיות, דמויות אנושיות!.

esfe

New member
כנראה את חיה באותו עולם מיוחד

יחד עם כריכרכה, שם יודעים כולם שלמרטין יש תאווה לדם ורצח ומין. כנראה בעולם הזה יש גירסה מיוחדת של ששאו"ק, שם גופות מסריחות נמצאות בכל מקום ובכל פרק מתוארים עד לפרטים הקטנים מעשי אונס ואורגיות פרועות חסרות כל קשר לעלילה. בעולם שלכם גם, ככל הנראה, מחייבים אנשים לקרוא את ספריו של מרטין בניגוד לרצונם. לאנשים שנגעלים ומזדעזעים עד עמקי נשמתם או שמתחילים להכנס ליאוש מבלי לראות נקודת אור אסור להפסיק ולקרוא את הסדרה, והפורקן היחיד שלהם הוא פורום תפוז. למי שיש הסבר יותר הגיוני אני אשמח לשמוע.

Tiryon

New member
אני חושב שאתה טמבל...

כל סופר והדרך שלו להביע את המס שלו,יש עושים זאת בצורה יותר ריאליסטית ויש פחות... תאמין לי שאני כבר קראתי דברים הרבה יותר מזעזעים מזה...וזה לא שזה מופיע בכל עמוד שני... שנית,אם לא בא לך אל תקרא,אבל אל תלכלך סתם,ביחוד שאתה מדבר שטויות ומגזים לחלוטין...

לא ברור לי

התכוונת לesfe או ל111GALIT111? כי esfe דיבר באירוניה. בכל מקרה אני מציע לך למתן קצת את ההתבטאויות שלך.

למעלה