גם לך כל אופן יש עוד מלא זמן לדעתי עד אז... אז אפשר לחשוב בנתיים על משהו
א אותה המלאכית New member 17/1/02 #21 גם לך כל אופן יש עוד מלא זמן לדעתי עד אז... אז אפשר לחשוב בנתיים על משהו
ח חרגונית New member 19/1/02 #22 עובדה שדרך הצ´אט כן הצלחתם להתחבב האחד על השניה אז למה ל להמשיך ולנסות??
א אותה המלאכית New member 19/1/02 #23 בגלל ש..... לא בדיוק התחבבנו... תמיד רבנו אבל דיי אהבתי את המצב...
S StormLord New member 19/1/02 #24 לא כולנו זבל למה כול הגברים זבל?? אני גבר טוב אני חושב ויש נשים זבל כמו גברים זבל זה הדדי פשוט צריך למצוא את הזבל הטוב
לא כולנו זבל למה כול הגברים זבל?? אני גבר טוב אני חושב ויש נשים זבל כמו גברים זבל זה הדדי פשוט צריך למצוא את הזבל הטוב
א אותה המלאכית New member 19/1/02 #25 כולםםםםםםםם גם בנים וגם בנות (מודה באשמה) אבל!!! יש כאלו שאפשר למחזר!!! זה מה שטוב בזבל... חחחחח
ס סערת רגשות New member 20/1/02 #27 אני אישית נגד הכללות....... אפשר להגיד שיש הרבה גברים/נשים שהם זבל (למרות שאני שונאת את המילה, אז בואו ונגיד, פחות נחמדים... ) אבל אי אפשר להגיד שכולם!!! כי לכל כלל יש יוצאים מן הכלל ואמן שאני אכיר אחד כזה (יוצא מן הכלל )
אני אישית נגד הכללות....... אפשר להגיד שיש הרבה גברים/נשים שהם זבל (למרות שאני שונאת את המילה, אז בואו ונגיד, פחות נחמדים... ) אבל אי אפשר להגיד שכולם!!! כי לכל כלל יש יוצאים מן הכלל ואמן שאני אכיר אחד כזה (יוצא מן הכלל )