האכזבה האחרונה שלי...

האכזבה האחרונה שלי...

היה מישהו שאני נידלקתי עליו מהצ´אט וכבר כמה ימים אני מחכה רק לו, חושבת רק עליו וכו´.... אתמול בערב שדיברנו אמרתי לו שאני לא מרגישה טוב אז הוא אמר לי שסקס ואמבטיה יעבירו לי את זה, אז אמרתי בצחוק שאין מתנדבים ואז הוא אמר לי שאני סתם מדברת ושאם הוא היה מציע את עצמו אז לא הייתי הולכת על זה וכו´... אחרי שרבנו קצת (כרגיל) הוא אמר לי שהוא מבואס ממשהו (לא קשור אלי) אז שאלתי אותו מה אתה רוצה לומר בזה אז הוא אמר לי סתם רציתי לשתף אותך אז אמרתי שיש לי מספיק סיבות להיות מבואסת וכו´ ואז הוא אמר לי מה למשל... וסיפרתי לו משהו מאוד אישי עליי... ואז דיברנו וכו´... ואז הוא שאל אותי אם יש לי תמונה, ואמרתי לו שכן, ושלחתי, ואז התוודה שאנחנו מכירים ושאנחנו לא הכי מחבבים אחד את השני... וזהו.. וכניראה לא יהיה כלום וגם יהיה יותר גרוע היחסים שלנו...

Zoko El Loco

New member
../images/Emo94.gif

אחרי כל הודעות הפורום בנושא אכזבות אני ממש לא מבין מה אתן מחפשות בבנים... כאילו כולנו מלאים קקי וזייני מוח. אל תקחו ללב, אנחנו פשוט עם חרא כנראה ואין טעם בכלל לבזבז את הזמן על לברר מה עובר לנו בראש או משהו כזה. בוקר טוב!

צודק...

אבל מה לעשות אנחנו לא יכולים בלעדיכם ואתם לא יכולים בלעדינו... חוץ מזה... אני חדשה פה ולא יצא לי לראות מה שרשום בפורום השאלה היא למה הם ככה?

Zoko El Loco

New member
../images/Emo122.gif

האמת היא שגם אתן לא הכי בסדר בראש... ידוע שיש לנו בעיה של עודף טסטוסטרון במקום שאמור להיות המוח, כמו שלכן יש תסביכים אנדרוגניים שלא נזכיר אותם כאן, אלא צריך לפתוח פורום חדש בשביל הקקי הזה, אולי נקרא לו "שחלות - בעד ונגד" ...

לפחות אחד שמודה!!!

כל הכבוד לך! מורידה בפניך את כובע הצמר שלי!
תמשיך ככה! סוף סוף מישהו שמודע לזה ומודה בזה!!!

Zoko El Loco

New member
לפני שאני אסמיק

אני לא שונה משאר הדבילים, מתנצל אם לא הבהרתי את עצמי....

אבל.....

לא התכוונתי לזה שאתה לא שונה... אלא על זה שאתה מודה בזה שאתם ככה כי השאר או שהם אומרים אני לא כמו כולם או שהם גאים בזה...

חחחחחח

אממממממ דבר ראשון שהכרתי אותו פה... ולא אמרתי איזה צ´אט או פורום... כך שיכול להיות גם שם...

Zoko El Loco

New member
ואגב כובע צמר

אני מתכנן עליו, כי אם כבר הורדת די קר לי בליפה, אז אם את לא מתכננת ללבוש אותו מתישהו אני נזקק... (ע"ע פורום אכזבות צדק VS ש"ס)

Zoko El Loco

New member
פסח בעעעע

תמורת אפיקומן ושתי שקיות במבה אנסה לבנות מהכובע שלך משהו יצירתי, כמו.... כובע עם אפיקומן ושתי שקיות במבה !

Zoko El Loco

New member
מזל טוב בן אדם

אז הכובע שלך, לא אקח לילדת יומולדת את הכובע שלה

מה הקשר?!

תמיד בימי הולדת יש את הקטע של המתנות וכו´ ואז בסוף יש את השקיות הפתעה.. אז ככה שבשקית הפתעה שלי יש את הכובע...

יוווווו

לא נכון לא התבלבל לי כלום! פסח זה אביב, יומולדת שלי... ויש גם שקיות הפתעה ביומולדת (לאורחים) פורים זה משלוח מנות ויש לי רעיון לתחפושת.. בשבילי.. ולך?

אממממ.....

האמת... אני חושבת להתחפש לאחד השמות שיש לי פה.. (יותר מ10 שמות ואל תשאל את שמם) ניראה לי שאתחפש למלאכית... או לעצמי...

Zoko El Loco

New member
בהצלחה בן אדם!

חשבתי להתחפש לאיש מערות... לא רחוק מהמציאות ולא דורש יותר מדי אמצעים... כל מה שחסר לי זה קילט.

למעלה