"האי" מול "השמינייה"

KiShKooSh

New member
אמ.. אתה באמת חושב שיזכרו אותה<?

אנחנו חיים בעולם האינסטנט עוד חצי עונה של האי ואף אחד כבר לא זוכר שהיה שמיניה וזה ירקב לו שם בארכיוני ערוץ הילדים, כמו כל סידרה עזוב שאנחנו גם בתרבות אינסטנט, מעבר לטלוויזיה החינוכית ולסדרו הישנות של ערוץ 1 אין לנו "נוסטלגיה טלוויזיונית" והיא סדרות גאוניות לפעמים. ככה אנחנו רואים זוקים ועוברים הלאה. וגם ספיציפית לערוץ הילדים אין יותר מיד כבוד לזה לאחרונה הם מראים גישה של "רייטינג והלאה" אין יותר מידי סדרות עם תוכן(שזה בעצם השמינייה הייתה אחת היחדות) אין מסר ברוב הסדרות, ויש סדרות שגם לא ממש מתאימות לערוץ ברמת אלימות גבוהה וגם רדידות לעיתים אבל להם לא אכפת, זה רייטינג ולא יותר. אז השמינייה כבר נגמרה, הם עוברים הלאה לעוד דבר שיביא להם רייטינג, וחצי עונה תהיה השוואת האי-שמינייה, אמצע העונה ישכחו את השמינייה לגמרי, היא תרד מהVOD ואף אחד לא ישים לב כי ככה העולם , אינסטנט

נירושית

New member
../images/Emo45.gif

בזה אני מסכימה איתך לגמרי. אולי מעט, מאוד מעט אנשים יזכרו אותה. אנשים שהיא עשתה בהם שינוי. תאכלס, רק בזכות הפורום הזה, והשינוי וכל הדברים שהסדרה הזאת נתנה לי אני אזכור אותה. אזכור שהיא הייתה, אזכור מה שהיא גרמה לו.. אבל... יהייו ויש עוד סדרות! ואתם תיראו שגם לכם זה יעבור. אבל היי- האנשים שהכרתי פה

Leo Messi 19

New member
:(

לצערי..ולצער כולנו אתה צודק... אבל היי., לפחות הקהילה הזו לא תשכח את השמיניה, אלא אם כן לכולנו יוציאו את הזכרון מהפעם הראשונה שראינו את השמיניה.

תתפלאי אבל יש אנשים שזוכרים כמעט את ה-כל.

כולל סדרות שהיו לפני איזה 30-20 שנה. אז שישכחו את "השמיניה" ממש לא
אי אפשר לשכוח כזו גאונות מצד גיורא חמיצר

Norma Jean

New member
צודק לדעתי...כמה...

שאומרים שלא יזכרו את זה וכל זה.יש מצב שלא יזכרו אני יודעת שאני אזכור וגם לדעתי זו תמיד תהיה הסדרת נוער הכי טובה בישראל.כי זה כמו שהייתי רואה "קטנטנות" וכל פעם באה סדרה אחרת לנוער בספרדית "כמו פינת אור" ו"המורדים" תמיד חשבתי ואני עדיין חושבת ש"קטנטנות" זו הייתה הסדרה הספרדית הכי טובה ושום דבר לא ישנה את זה.כנ"ל לגבי השמינייה בישראל.

אופק צח

New member
איך אתה יכול לדעת על האי?

אני רואה אבודים. ובאמת נרא לך שזה אותו דבר, סך הכל יש שמה אי, קודם כל תראה אחרי זה תגיד.

Leo Messi 19

New member
אנאערף..הוא אמר את זה מישהו

כי אני זוכר שזה לא יחרטוט של קהל הצופים או של איזה עיתונאי.

למעלה