"האי" מול "השמינייה"

gun the LOVE

New member
"האי" מול "השמינייה"

כבר יודעים ש"האי" לא הולכת להיות כמו השמינייה... לפי העלילה והשם הזה,"האי" הולכת להיות משעממת.. שום סדרה לא תחליף את השמינייה.. אבל אני אראה את הפרק הראשון...

KiShKooSh

New member
סבבה../images/Emo9.gifמוטי

תראו בבסיס ממה שכתבו על השמיניה לפני שהיא התחילה זה נשמע משעמם טיחו.. האמת? אני מאמינה שזה יהיה יותר טוב

gun the LOVE

New member
וזה גם לא בסדר שמורידים את השמינייה מהוט VOD

!!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמשהו שהרבה לא מבינים

אי אפשר להשוואת בין 2 סדרות בלי לראות את שתיהן! דיון "מה יותר טוב?" מוקדם מאוד לשלב הזה. ובכלל, לדעתי גם מיותר.

s u s h i m i

New member
../images/Emo163.gif אני שונא את האנשים האלה שלפני שהם

יודעים הם ישר קובעים עובדות ! מאיפה לך לדעת ש"האי" תהיה משעממת ? ראית את זה פעם ? ראית עד הסוף ? ניראה לי שלא ! אז אל תקבעי עובדות סתם ! [זה כמו כל האנשים האלה שלא אוכלים טונה וישר אומרים שזה לא טעים (ואני לא אחד מהםםם !!!
)]

נירושית

New member
אל תשנא. למה סתם לבזבז אנרגיות?

ואם אתה כן בקטע של לבזב אנרגיות- תעשה את זה דרך ספורט- לפחות ניכנס קצת לכושר.:)

KiShKooSh

New member
את בובה^^ כבר אמרתי לך את זה^^?

שאת בת"א או באיזור אני צריכה לראות אותך יום אחד והוא קרב ובא, את תפרסי כנפיים ולמדי אחרים מה שלימדתי אותך (בעיקר זה היה לא להיות פאנטית, את המקסימה שאת- זו את לבד^^) גו נירית

מה אתה משווה בין "השמיניה" ל"האי".

ש"האי" עדיין לא התחיל. האומנם שזה יהיה קשה להחליף את "השמיניה" אבל "האי" בכלל לא יהיה קרוב בעלילה. זה משהו אחר.... זה יותר קרוב ל"אבודים". את ההשוואה האמיתית תעשה רק אחרי ש"האי" תתחיל...

אופק צח

New member
עוד לא ראיתם את האי ואתם מדברים?

הפרומואים מעולים, העלילה נשמעת טוב, נחכה ונראה. ועוד דבר: שום דבר לא יחליף את השמינייה, וכולנו יודעים את זה, אבל יכול להיות שהאי תהיה טובה כמו השמינייה.

Leo Messi 19

New member
זוכרים את הביקורות הגרועות בהתחלה על השמיניה?

אם לא, אני זוכר....לא מזמן צפיתי בארכיון השמיניה...עמוד 1. פשוט ירדו על הסדרה, עם הזמן פשוט מתאהבים, ללא ספק אני חושב שזה לא יגיע לקרסוליי השמיניה, אבל יהיה שווה צפייה, השמיניה הייתה, עכשיו ותהיי תמיד הסדרה לנוער הכי טובה בעולם[ לפחות בישראל ].

KiShKooSh

New member
גם המשפט הזה יעבור לך

אחרי האי, ובקשר לסידרה הבאה יש לאנשים זיכרון קצר, וזה לא ישתנה

Leo Messi 19

New member
בקשר לשמיניה אין כזה דביר זיכרון קצר.......

לפחות הילדים שלנו יהינו ממנה.

למעלה