האירנים מפחידים

שמלת תחרה1

Well-known member

הגורם האירני כינה את עצמו ראמבוד נמדר וחדר לקבוצות בפייסבוק של יוצאי אירן, שם שוחח עם נשים נשואות, רובן פרסיות שעלו לארץ בשנות ה-90, וניסה לרכוש את אמונן. הוא סיפר על הגעגוע שהוא חש לישראל וביקש את מספרי הטלפון שלהן. משנתנו לו והשיחה עברה לוואטסאפ, ההודעות הפכו גם לשיחות וידאו ומחמאות על המראה שלהן. הן לא יכלו לדמיין שהיהודי החייכן והרגיש שמתפלל בבית הכנסת "אברשמי" ומשוחח איתן הוא סוכן אירני שהקים רשת מרגלות שהפעיל מטהרן.

המלצות נוספות

Harrington

Well-known member
מנהל

האירנים מפחי,דים​

לנו יש את הקב"ה איתנו, כך שאין לנו באמת ממה לפחד.

חוץ מזה אל תשכחי, הדברים נראים מפחידים לעתים, אבל הכל יחסי. עד לפני כעשור ומעלה פחדנו כאן בישראל מסוריה. ידענו שיש לה נשק בלתי קונבנציונלי (ביולוגי וכימי), ידענו שיש לה טילים שמכסים את כל שטח ישראל, וידענו שיש לה מוטיבציה ביום מן הימים להשתמש בנ"ל נגדנו.

בא הקב"ה וערבב את הקלפים מחדש, הפך את המזרח התיכון על פניו, והרחיק מאיתנו כל סכנה. היום איש בישראל לא מפחד עוד מסוריה ורוב הישראלים צוחקים עליה ועל איומיה כלפינו (שלא השתנו) בקול רם.

אפרת10512

Well-known member

הגורם האירני כינה את עצמו ראמבוד נמדר וחדר לקבוצות בפייסבוק של יוצאי אירן, שם שוחח עם נשים נשואות, רובן פרסיות שעלו לארץ בשנות ה-90, וניסה לרכוש את אמונן. הוא סיפר על הגעגוע שהוא חש לישראל וביקש את מספרי הטלפון שלהן. משנתנו לו והשיחה עברה לוואטסאפ, ההודעות הפכו גם לשיחות וידאו ומחמאות על המראה שלהן. הן לא יכלו לדמיין שהיהודי החייכן והרגיש שמתפלל בבית הכנסת "אברשמי" ומשוחח איתן הוא סוכן אירני שהקים רשת מרגלות שהפעיל מטהרן.

המלצות נוספות
ישראל צריכה ללמוד מתורכיה התורכים מיררו את חייהם של הזוג הישראלים בגלל תמונה וכאן בארץ הכל עובר לסדר היום והענישה קלה מאוד ביחס לעבירה

המלצות נוספות

משתפרת1

Well-known member

המלצות נוספות
על פניו היה למפעיל כיסוי טוב. אני עוד מבינה שכשהוא "מתגעגע" לישראל הנשים מצלמות עבורו משרדי בטוח לאומי. כשהוא מבקש לצלם שגרירויות ארה"ב זה מעורר חשד. כשהוא בודק סידורי בטחון בכניסה לקניון- בוודאי. אבל כשהוא מנסה לגרום לנשים להפעיל קשרים ולהעביר את בניהם החיילים ליחידות סודיות זה ממש צופר אזעקה חמור.
היה נסיון לנצל את ח"כ קטי שטרית. החשודה עשתה כל שביכולתה לחזק את הקשר הישן עם הח"כית, ואף הזמינה אותה למסאז' ופינוקים (במטרה לצלם אותה צילומים מביכים. תגידו, כשמבקשים מהחשודה להפעיל סחטנות זה לא מעורר חשד?). הח"כית אמרה שאסור לה לקבל דברים (התכוונה למתנות ולטובות הנאה). לא רק שלא בקשה מתנות מחברה ותיקה, יתרה מכך- היא אף סרבה לצ'ופר שהוצע לה. שאפו ענק לח"כית מהליכוד.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ישראל צריכה ללמוד מתורכיה התורכים מיררו את חייהם של הזוג הישראלים בגלל תמונה וכאן בארץ הכל עובר לסדר היום והענישה קלה מאוד ביחס לעבירה
מסכימה, צריך

המלצות נוספות
היום הבנתי שהבת שלי צדקה!
כשפתחתי פייס בוק, הבת מחקה לי כול מי ששלח בקשות חברות מטורקיה ומאיראן.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מסכימה, צריך

היום הבנתי שהבת שלי צדקה!
כשפתחתי פייס בוק, הבת מחקה לי כול מי ששלח בקשות חברות מטורקיה ומאיראן.
חבל שמחקת חורזת.
אולי הם אנשים טובים שרצו לשלוח לך רחת לוקום מתורכיה ו'חורשט סבזי' אורגינלי מאירן.
את לא זוכרת את השיר של נעמי שרר?
ג'וניה מקניה תאמר לי ג'מבו
יאן מיוון קלימרה יאמר
צ'ין מסין יאמר ניכאומה
ויישאר עד מחר
גיל מברזיל יאמר בום דיא
קוקו ממרוקו יאמר אהלן
והברכה שהוא יביא לי
היא היפה מכולן.

מעניין למה מקניה זאת ג'וניה,
מיוון זה יאן,
מברזיל זה גיל.
אבל רק ממרוקו זה קוקו. מעניין. |חיוךרחב|

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
חבל שמחקת חורזת.
אולי הם אנשים טובים שרצו לשלוח לך רחת לוקום מתורכיה ו'חורשט סבזי' אורגינלי מאירן.
את לא זוכרת את השיר של נעמי שרר?
ג'וניה מקניה תאמר לי ג'מבו
יאן מיוון קלימרה יאמר
צ'ין מסין יאמר ניכאומה
ויישאר עד מחר
גיל מברזיל יאמר בום דיא
קוקו ממרוקו יאמר אהלן
והברכה שהוא יביא לי
היא היפה מכולן.

מעניין למה מקניה זאת ג'וניה,
מיוון זה יאן,
מברזיל זה גיל.
אבל רק ממרוקו זה קוקו. מעניין. |חיוךרחב|
הפסדתי תרשמים מיוחדים :cool:

שמלת תחרה1

Well-known member
לנו יש את הקב"ה איתנו, כך שאין לנו באמת ממה לפחד.

חוץ מזה אל תשכחי, הדברים נראים מפחידים לעתים, אבל הכל יחסי. עד לפני כעשור ומעלה פחדנו כאן בישראל מסוריה. ידענו שיש לה נשק בלתי קונבנציונלי (ביולוגי וכימי), ידענו שיש לה טילים שמכסים את כל שטח ישראל, וידענו שיש לה מוטיבציה ביום מן הימים להשתמש בנ"ל נגדנו.

בא הקב"ה וערבב את הקלפים מחדש, הפך את המזרח התיכון על פניו, והרחיק מאיתנו כל סכנה. היום איש בישראל לא מפחד עוד מסוריה ורוב הישראלים צוחקים עליה ועל איומיה כלפינו (שלא השתנו) בקול רם.
הקב"ה מצווה

שמרו על נפשותיכם

אם מבינה נכון שלא נסמוך רק עליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
הקב"ה מצווה

שמרו על נפשותיכם

אם מבינה נכון שלא נסמוך רק עליו.
בוודאי שלא רק עליו. אם כי לא מדויק בעצם. נכון שאנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות שלנו, אבל הוא משלים את המשימה. כך או כך אנחנו מסודרים.

למעלה