i love gina
New member
האירוויזיון...
(מפתיע אותי שעד עכשיו אף אחד לא פתח נושא על זה.... אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל בכל זאת mtv
שירים
אירוויזיון... ) אני חייב לציין קודם כל שהשיר שזכה היה באמת הכי טוב, ומן הסתם, הוא ניצח כי אני התקשרתי להצביע בעדו...
ושמחתי מאד בשבילהם... באמת שיר טוב, למרות שבהתחלה הייתי יכול להשבע לעצמי, holly??? השיר הבלגי הזה שהיה כה צמוד להם , לא הבנתי איך הוא קיבל כל כך הרבה נק'!! שיר כזה משעמם... בעעעעע.... אם הוא היה מנצח זה היה ממש דפוק... והשיר של טאטו.... זה רק אני, או שאוטוטו הם באו לצרוח : NOOOOT GGOOOONNAAAAAAAAA GET USSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו, והשיר שלנו דווקא היה ממש יפה, באמת (אני אומר את זה באובייקטיביות), לא התפלאתי שלא קיבלנו הרבה נק' אבל... בכל זאת, זה אנחנו. באיזה מקום גמרנו בסוף? 20? 19?? אה, והכי מסכנים, אנגליה! נקודה אחת אפילו לא קיבלו!!! איזה באסה להם.. ועוד אה אחד- אה, והשיר השני שהיה, זוכרים? אם הזמר ההומו שנענע את עצמו לשיר ילדים, וברקע הייתה האמא משנות ה-60 ולצידה הבת המורדנית, שהחלו לרקוד לצלילי הרוק שבאו משום מקום באמצע... יו, אני ואחותי התחלנו לצחוק כל כך.... זה היה ממש שיר משעשע!!!!! זהו, מה אתכם? למי הצבעתם?
(מפתיע אותי שעד עכשיו אף אחד לא פתח נושא על זה.... אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל בכל זאת mtv