האירוויזיון...

Human Nature

New member
הוא דווקא לא ילּל. |טל| †

למען האמת, הסגנון שלו הוא לא מזרחי, הוא ים-תיכוני- סגנון טמבלי לחלוטין. הפעם הוא באמת הפתיע. שיר שלם שלו שהצלחתי להעביר, בלי רצון עז להקיא. ואני מוכרח לציּן- זה לא אומר שהשיר היה טוב.

yanivtr

New member
אבל אני לא מבין אתכם!!!

למה להצתביע לתורכיה??? הריי אתם יודעים שהשיר היה טוב, אז למה לחזק אותו להצביע לו??? ככה הסיכוי שלנו לזכות יהיה יותר קטן!!

i love gina

New member
../images/Emo6.gif

אוי, זה היה טוב...... *מנגב את הדמעות* סיכוי? ישראל?????? חחחח......... ממתי???? ידידי, לחשוב שישראל בשנים האחרונות והקרובות תזכה במקום מכובד, הם די מחשבות ... אממ... ורודות. (בוא ננסח את זה ככה...) כבר העדפתי לעשות כבוד לשיר שאני אוהב, ולפחות שמשהו שמצא חן בעיניי ינצח ולא צמד של שתי בלגיות שעושות תנועות מגונות בזמנן הפנוי.... (וגם על הבמה, for that matter)

yanivtr

New member
שרית חדד הייתה יכול לזכות

שנה שעברה ועוד איך! וזה היה ברור שהמקום שהיא קיבלה זה רק בגלל ששונאים אותנו! מה זה קשור עכשיו? לא יודע... טה טה טה טה טה טה טה טה טה שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yanivtr

New member
ד"א

מחר אני מזמין מאמזון את- המקסי סינגל של אמריקן לייף הדיסק של הקדיגנס (יש אותו בארץ???) הדיסק של כריסטינה הגורילה וזה עולה לי 200 שקל !!!

i love gina

New member
לא אמרתי שהשירים שלנו לא טובים

ההפך, אני חושב שהשירים של ישראל (בדר"כ) שהולכים לאירו. מאד טובים, פשוט עקב סיבות כאלה ואנטיש... אממ.. סליחה, ואחרות, אנחנו מוצאים את עצמנו במקום מאד נמוך כל הזמן... it sucks , i know אבל מה לעשות... הדיסק של הקרדיגנז יש בארץ!!! וכריסטינה!! ועדיף כבר לקנות בארץ הקרדיגנז עולה 70, וכריסטינה 60.... (אז עוד 70 שח למקסי סינגל?!) בכל מקרה, אפרופו דיסקים - יש את הדיסק של האוונסנס בארץ? (זהו, אני מאוהב בהם...
) אני לא אגיד לך מה לקנות, אבל לא עדיף להזמין משהו שאין בארץ? בכל מקרה, תתחדש על הרכישה, whatever it might be...

yanivtr

New member
כריסטינה עולה 70

ואני רוצה את המקסי סינגל וזה לא ישתלם לקנות רק אותו, אז אני קונה כבר עוד שתיים.. וגם במילא אין לי דיסק שאני חושק בוא ואין לי אותו בארץ... והמקסי הסינגל יוצא בערך 40 ש"ח

RkLuvMC

New member
היה אירוויזיון עלוב ביותר...אני הצב

הצבעתי לטורקיה, שבאמת הזכירה קצת את הולי ואלנס. חוץ מזה מה היה שם? טאטו- שכ"כ ציפיתי,איכזבו ונתנו הופעה די עלובה עם שיר ממש חלש שבדיה- שהתבלבלו לרגע ושלחו לנו עוד להקת אבבא (האיטייז היה במאה הקודמת הלווו??) אוסטריה -שהביאו חולה נפש שעשה תנועות מוזרות ושר שיר ילדים ברמה של "עוגה עוגה" (והוא בטוח אקס מוסד לחולי רוח!) ובלגיה- שלדעתי היו הבדיחה הכי הכי גדולה שם- שיר תמוה ומשעמם, ביצוע זוועתי, העמדה מכוערת, זמרות שמנות ולא הגייניות, תנועות ידיים מוזרות של כת האיימש ופזמון חוזר שבו הן אומרות משהו שנשמע כמו "לאה לה לאה..." מ-ז-ע-ז-ע!!

yanivtr

New member
../images/Emo6.gifאיזה משועממים

מי בכלל מצביע עדיף עם השלושים אגרות של השיחה לקנות מסטיק

i love gina

New member
יניב, נכון יש את הנקודות האלה

בסוף, שעטות להם אט אט כלפי המדינה שאותן הן רוצות לתדרג? אז אותם נקודות, כן כן, בדיוק אלה, המשועממים שלך נותנים מסביב לאירופה!
כן, עכשיו כשאני חושב על זה, באמת משועמם שכמותי... הרמתי את הטלפון וחייגתי את המספר... פעולה שלקחה 5 שניות שלמות... *סניף* 5 שניות... שבחיים לא אוכל להחזיר... *סניף*

Human Nature

New member
איך אני אֹמר את זה? |טל| |צלב|

אבבא ככבו בשנות ה-70 ("הסוונטיז"), ולא בשנות ה-80 ("האייטיז"). בכל מקרה, אבבא הן אחת מלהקות הפופ הגדולות והשוות ביותר בעולם, וכבודם במקומם. אין בכלל מה להשוות את החקיינים העלובים שהופיעו אתמול לאבבא המקורית. ואפשר לדעת מה הקשר למשקל של הזמּרות? כי לי זה לא ברור

14מתן

New member
דווקא הכי אהבתי את של בלגיה !!!!!!

וטאטו שרו נוראאאאאאאאאא

smgfan

New member
יוון, ספרד וקפריסין היו ממש יפים!!!

אני הצבעתי לספרד.. בטעות! רציתי לבחור ליוון- כי השיר שלהם היה הכי הכי יפה!!
אבל לא נורא גם ספרד היה יפה! מגיע לבת' החמודה הזו! היה איזה שיר של להקת רוק ששרה משהו כמו "שנות השמונים חוזרות" - שיר ממש חמוד! שלנו היה גם שיר חמוד, אבל לא מתאים לליאור נרקיס לשיר ככה, פשוט לא מתאים לא! הוא שר יותר מדי בסגנון שלו!! (המזרחי\ים-תיכוני) טאטו, מבחילות, מגעילות, מזעזעות!! מה עוד אפשר להגיד? הן נשמעו כמו 2 חתולות רחוב! והשיר באמת היה ממש דומה ל-not gonna get us המעולה! רק שהשיר הזה היה מגעיל במיוחד! חבל שבשיר היפהפה של ספרד, זמרות הרקע הרסו!!! כל*ות!!
תורכיה היה קליט ובאמת מאוד דומה לנשיקה תורכית. זה רק אני או ששידרו את הקליפ של תורכיה בערוץ music box שבלווין לפני כמה ימים...? לסיכום, אם למישהו היה מגיע לזכות אז זה לשיר של יוון! שיר מהמם!

למעלה