האירוויזיון...

i love gina

New member
האירוויזיון...

(מפתיע אותי שעד עכשיו אף אחד לא פתח נושא על זה.... אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל בכל זאת mtv
שירים
אירוויזיון... ) אני חייב לציין קודם כל שהשיר שזכה היה באמת הכי טוב, ומן הסתם, הוא ניצח כי אני התקשרתי להצביע בעדו...
ושמחתי מאד בשבילהם... באמת שיר טוב, למרות שבהתחלה הייתי יכול להשבע לעצמי, holly??? השיר הבלגי הזה שהיה כה צמוד להם , לא הבנתי איך הוא קיבל כל כך הרבה נק'!! שיר כזה משעמם... בעעעעע.... אם הוא היה מנצח זה היה ממש דפוק... והשיר של טאטו.... זה רק אני, או שאוטוטו הם באו לצרוח : NOOOOT GGOOOONNAAAAAAAAA GET USSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו, והשיר שלנו דווקא היה ממש יפה, באמת (אני אומר את זה באובייקטיביות), לא התפלאתי שלא קיבלנו הרבה נק' אבל... בכל זאת, זה אנחנו. באיזה מקום גמרנו בסוף? 20? 19?? אה, והכי מסכנים, אנגליה! נקודה אחת אפילו לא קיבלו!!! איזה באסה להם.. ועוד אה אחד- אה, והשיר השני שהיה, זוכרים? אם הזמר ההומו שנענע את עצמו לשיר ילדים, וברקע הייתה האמא משנות ה-60 ולצידה הבת המורדנית, שהחלו לרקוד לצלילי הרוק שבאו משום מקום באמצע... יו, אני ואחותי התחלנו לצחוק כל כך.... זה היה ממש שיר משעשע!!!!! זהו, מה אתכם? למי הצבעתם?

אני לא הצבעתי

וגם לדעתי השיר של טורקיה היה יפה וההתחלה חשבתי שזה קיס קיס חחח לדעתי ההופעה של ליאור הייתה הכי יפה מכולם וגם השיר דווקא יפה והיה צריך להיות מקום יותר טוב אבל מה אפשר לעשות שכולם אנטישמים מפגרים ומי המטומטם שבחר באוסטריה זה היה שיר יותר דפוק מפינג פונג

i love gina

New member
מה היה השיר האוסטרי?

הזה עם האוזי אוסבורן המפחיד הזה? (ההוא עם השיער האדום...) או , זאתי המפחידה שנראיתה כמו מנחה בערוץ 6 לילדים אוטיסתיים? לא, זה בעצם גרמניה..... או שזה השיר השני בעצם, הדפוק מנשוא?

yanivtr

New member
השיר האוסטרי היה של הדפוק הזה

שנענע את התחת שלו כמו לא יודע מה! זה היה כל כך מצחיק!! בכל מקרה, זאת הפעם הראשונה שנהנתי מהאורוויזיון! היו שם באמת שירים יפים, ושלנו יחסית היה דיי חלש ואני דיי התאכזבתי מטאטו, בסדר, שיר יפה לא ציפיתי, אבל הם אמרו פרובוקציות! בסוף לא עשו כלום
חשבתי שיורידו חולצה או משהו

LorDofTheCoRRs

New member
../images/Emo6.gif

לא ראיתי את הארווזיון אבל ראיתי קטע מהשיר של אוסטריה ונקרעתי מצחוק

II AM 18

New member
האמת היו שירים יותר יפים משל טורקיה

חוץ מזה הזמרת של טורקיה ממש סתומה... בסוף שזאת מטורקיה ניצחה, היא מחזיקה את הפרסים ואז המנחה שואלת אותה עם היא רוצה לשים אותם בצד כדי להופיע אז היא עושה לה לא. אז היא שואלת אם היא רוצה להופיע עם הפרסים, אז היא אומרת לה כן. מה כן?? יא סתומה הם שוקלים 200 קילו איך תופיעי איתם?? בסוף היא שמה אותם בצד... השיר של אוסטריה היה דווקא ממש חמוד והגיע לו מקום גבוה ואי אפשר בכלל להשוות אותו לשיר המטומטם של פינג פונג. לנו דווקא היה שיר טוב מאוד וההופעה עם הבנות שמורידות את החולצה ונשארות עם גופיות ואחרי זה מורידות את האותיות של LOVE היה מצויין. באמת היינו צריכים לקבל מקום טוב יותר. טאטו שרו ממש מגעיל, האמת נראה לי שהם לא יודעות בכלל לשיר. אם כבר היו שירים יפים לאיסלנד ואסטוניה. שמעתם שרוצים לחלק את הארוויזיון ל2 חלקים? מוקדמות ואחרי חצי שנה הארוויזיון? בכל מיקרה היה טקס מדהים. אה והמנחה כוסית חבל על הזמן!!! זה נכון שהיא הזוכה משנה שעברה? מישהו זוכר איך הלך השיר שהיא זכתה איתו?

i love gina

New member
חחחחחחח... זה נכון...

הזמרת סתומה על כל הראש!!! שאלו אותה גם, עכשיו כל העולם רואה אותך, מה את רוצה להגיד לצופים בבית? *מביטה על המצלמה בפרצוף עילג* heloooooooooooooooooooooo!!!!!! והזה עם השאלה בסוף, לא נראה לי שהיא הבינה בכלל מה היא שאלה אותה!!! זה היה בהחלט מבדר... רגע, אז השיר של אוסטריה זה השיר השני המצחיק? אוקיי, שיר חמוד? כן, בצורה משעשעת ואידיוטית למדי...
בכל מקרה, מבדר הוא היה. ונראה לי שכל שיר לעומת השיר של פינג פונג יעקוף בזחילה! השיר שלנו, אני דווקא חושב שהוא היה חזק יחסית לשאר, והופעה בהחלט מצויינת עם הבגדים... ולשאלתך- כן, זו הזוכה משנה שעברה, כוסית באמת, אבל משהו לא מוצא חן בעיני בפרצוף שלה... האף אולי? בכל מקרה, היא שנה שעברה עשתה שיר כזה, עם שמלה אטרקטיבית במיוחד (שהפכה בין רגעים לשמלת ערב, למיני, למכנס וכו' וכו'.. ) יניב, i know what you mean ,אבל איימו עליהם שאם הן יעשו משהו פרובקטיבי כמו הורדת חולצה, ישאירו את השיר, אבל יפסלו אותו מהתחרות אוטומטית....

i love gina

New member
נ.ב

הורדתי את השיר הזוכה, ( every way that i can) ואת קיס קיס של הולי, מסיבות די ברורות, שמעתי אותו אחד אחרי השני.... ומה אני אגיד... חיקוי מושלם!!! זה ממש part2 של השיר... תנסו גם אתם, לא תתקשו למצוא דמיון עז בין השניים....

II AM 18

New member
מה?? לפי דעתי היא ממש יפה ../images/Emo99.gif

והאמת כבר בפעם הראשונה ששמעתי את השיר של טורקיה (עוד לפני הארוויזיון באתר הרישמי) שמתי לב שהוא דומה לקיס קיס. והיה עוד שיר שהיה ממש דומה לSEX BOMB של אחד זקן נראה לי שקוראים לו טום ג'ונס... וההצבעה הייתה כל כך ברורה. משום מה יוון מביאים נקודות לקפריסין, בריטניה לאירלנד, בלגיה לצרפת, רוסיה לאוקראינה, איסלנד לנורווגיה ועוד מיליון שילובים כאלה. אה וראיתם את זאת ששידרה מאחת הארצות והודיעה על התוצאות באותה ארץ והתחילה לערבב את כל המיספרים? היה מצחיק.

i love gina

New member
*בוקר טוב אליהו!

(* מבטא שרה ליפץ, מורתי לשעבר ללשון- אם את קוראת את זה - אנא ממך, מותי.) נו, כאילו דהההההההה... זה ככה תמיד. הם אפילו מציינים, "והשתמעשרה נקודות הולכות לשכנתנו הנחמדה היפה והמקסימה שאותה נאהב לעד הלא היא ____ (כאן נכנס שם המדינה השכנה...) וזאתי שפישלה אם המספרים הייתה מצחיקה, חחחח... אבל אלה המנחים היו קצת אנטיפתים אתם לא חושבים? נותנ/ת נקודות: "איזה הופעה יפה! מקסימה! עשיתם עבודה מקסימ...." המנחה: "טוב, הבנו, תנו כבר את הנקודות ולכו תקפצו מהגג. "

II AM 18

New member
חחח צודק בהכל!

הם אפילו לא מנסים להסתיר את זה שההצבעה שלהם תלויה במדינה ולא בשיר ההפך הם אפילו מתגאים בזה! ואתה באמת צודק המנחים באמת היו אנטיפתים. בדרך כלל המנחים מדברים עם אלה שנותנים את הנקודות אבל הפעם כנראה שהם מיהרו לאנשהו... אה והיה משהו שקרה אותי מצחוק!! כשהגיעו לארץ האחרונה שנותנת את הנקודות וקובעת את המנצחת אז זה שנותן את הנקודות עושה "I'M GOING ON" (משהו כזה... שהוא מתחיל להקריא את הניקוד) ואז הוא יוצא מהאולפן! הרג אותי הקטע הזה !

AndreaCorr ©

New member
~ האירוויזיון ../images/Emo98.gif ~

וול, וול, וול. נשארתי ערה עד 1:00 למרות שיום לפני זה לא ישנתי בלילה, והכל בשביל התחרות המטופשת הזו. קודם כל, בשיר השני אני פשוט בכיתי מצחוק, ואני לא מגזימה. זה היה הורס
אני לא מאמינה שהוא קיבל כ"כ הרבה נקודות!! השיר שזכה
לא אהבתי. אני אישית הצבעתי לשיר של אירלנד
השיר הכי יפה בתחרות!!! טוב האמת זה היה די צפוי מראש שלא יצביעו לנו בגלל האנטישמיות והפוליטיקה, ובמיוחד השנה בגלל המלחמה. אני לא סובלת מזרחית, אבל אם לנסות להיות אובייקטיבית השיר היה דווקא די בסדר, ובין חלק מהשירים המזוויעים למדי שהיו שם, היה מגיע לו מקום בהרבה יותר גבוה מאשר המקום השמונה עשר. זהו.. מקווה שנצליח יותר שנה הבאה ~

AndreaCorr ©

New member
אהה עוד משהו..

בעניין השיר של ט.א.ט.ו. יש לי רק מילה אחת... איכסה. הן סם ציווחו ברוסית וקיפצו מצד לצד. ומה הקטע עם הבגדים
אתן באירוויזיון גאד דאמיט! ג'ינס וטי-שירט?? לפחות הן לא נמרחו אחת על השנייה
(דרך אגב, זה בדוק שהן לא לסביות)

i love gina

New member
לאירלנד??? את?????? ../images/Emo8.gif

יש לי עוד שאלה, זוכרים את השיר של זאתי הבלונדינית, עם המחשוף הנדיב? איך קראו לשיר הזה, גם זה היה שיר שאהבתי... (היה לה קול יפה..) ואירלנד, כן היה להם שיר חביב בהחלט... אבל פופ מעורב בטעם אתני, אני תמיד sucker בשביל שירים כאלה... תופס אותי כל פעם.

yanivtr

New member
גאדדדדדדד!

פינק פונג זה שיר יפה!
זאתי שזכתה סתם מכוערת ומפחידה, לא אהבתי את השיר... הכי מגעיך שהרבה שרו באנגלית, ועם המבטא של כל אחד, זה היה מגעיל! עדיף למשוע בשפה אחרת.. ואני לא חושב שאיימו לפסול לטאטו את השיר... ואני כן חושב שהן הלתבשו יפפפפה! הם נראו פצצה באורוויזיון שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

II AM 18

New member
נראה לי שקיבלנו 19 לא?

בכל מיקרה השיר שלנו לא היה בכלל שיר מיזרחי אם אני לא טועה

i love gina

New member
קשה לי למצוא את המזרחיות בשיר.....

אבל אם אתם אומרים.... (דווקא לדעתי, זה היה שיר מאד אירוויזיוני.....)

למעלה