ניצח את היהודים והנוצרים במלחמה איראן ישראל ארה"ב?
האיסלם הצטרף למלחמה? בא להגנת אירן? נענה למשטר האייתולות ויצא לתקוף את השטן הגדול ו/או הקטן? האיסלם היה בכלל חלק מהמערכה הזאת?ניצח את היהודים והנוצרים במלחמה איראן ישראל ארה"ב?
רציני?האיסלם הצטרף למלחמה? בא להגנת אירן? נענה למשטר האייתולות ויצא לתקוף את השטן הגדול ו/או הקטן? האיסלם היה בכלל חלק מהמערכה הזאת?
רפובליקה שחושבת שהיא היא האיסלם, אבל זה לא הופך את זה לנכון.רציני?
מה פירוש "הרפובליקה האסלאמית "?
הפעם לפיד צודק זו תבוסה אסטרטגית.ניצח את היהודים והנוצרים במלחמה איראן ישראל ארה"ב?
מה התבוסה האסטרטגית בדיוק אם יורשה לי לשאול (ותסלחי לי, מבלי לקרוא את דברי החלול)?הפעם לפיד צודק זו תבוסה אסטרטגית.
לפיד יוצא למתקפה ישירה, אישית וחריגה בעוצמתה נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, ומצייר תמונת מצב של כישלון מדיני מהחמורים בתולדות המדינה.
לפיד: כישלון מדיני ואסטרטגי מהדהד לנתניהו - עניין מרכזי https://share.google/qbvHqiZ9rcJcC7J1N
לא תקרא, לא תדע!מה התבוסה האסטרטגית בדיוק אם יורשה לי לשאול (ותסלחי לי, מבלי לקרוא את דברי החלול)?
את טענת שהוא צודק. על כן שאלתי אותך על איזו תבוסה אסטרטגית בדיוק מדובר. כשלפיד יענין אותי אקרא את דבריו ואשאל אותו.לא תקרא, לא תדע!
אם לאביא קישור יתלוננו שאין קישור.את טענת שהוא צודק. על כן שאלתי אותך על איזו תבוסה אסטרטגית בדיוק מדובר. כשלפיד יענין אותי אקרא את דבריו ואשאל אותו.
לא ביקשתי תמציתאם לאביא קישור יתלוננו שאין קישור.הבאתי קישור רוצים תמצית
![]()
זה קל כשהקופירייטרים מכינים את ניירות העמדה מראש8 שעות לאירוע וכבר הקופירייטרים הוציאו נייר עמדה??? הם יותר מהירים ויעילים מטייסי ח"א וח"א האמריקאי ביחד...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.