האין זה מוזר ?

ינוקא1

New member
בהחלט. הייתי מוסיף גם OCD.

עם קיבעון רציני בשלב האנאלי

העיקר שהוא כבר לא סובל , או לפחות טוען שהוא לא סובל.

אוהב אותך ....תמשיך במלחמות שלך ....

צריך להלחם ...תילחם ...אני את שלי סיימתי ....אור ואהבה ....נולדת להלחם ...אתה עושה את זה יופי ...כל יום אתה קם ומראה את זה ....כל אחד והמציאות שלו ....

לא צריך להמשיך להזין

את האגרסיב שלו. בוא נישאר עם הפאסיב שלו (אור ואהבה וכו'
)

lightflake

New member
חחח... דמיין לך רק דמיין...

שזהו "מואר"*
כן, כן, לא בשונה מהבודהה שאתה אוהב כל כך אבל קל לאהוב מישהו שמת כי אתה יכול לפרשן אותו איך שבא לך והוא לא יכול להראות לך כמה שאתה טועה אז זה פשוט יותר לאהוב מורה מת מאשר מורה חי ובועט...

*אני כותב מואר במרכאות כי אין באמת דבר כזה מישהו מואר, יש רק ראיה שאין מישהו ואז כבר לא ניתן לדבר על מישהו מואר או לא מואר אלא פשוט תודעה ... זה הכל וזה מה שיש פה וזה גם מה שאתה...

בדיחה אחת גדולה כל הסיפור הזה... במיוחד אצל המלומדים ה"בודהיסטים" שיכולים לתת הרצאות על מה אמר בודהה ולדקדק במונחים אבל תכלס האם הבינו את המסר? ... רחוק מאוד מזה...

אור ואהבה

aviva12345

New member
אם יש ראיה שאין מישהו

אז שוב יש רואה,
האם שובטמה לא מזהה את האנשים בפורום?
התשובה שלך בעבר הייתה שזה מעבר לשכל,
אז אם זה מעבר לשכל זה כמו לכתוב חטלתצזג,
האם זה אומר משהו?

עזבי, זה חסר טעם

הרי הוא *מעבר* לשכל וההיגיון, *מעבר* למילים, *מעבר* ל"מיינד", וכל זאת בחוסר מודעות עצמית נון-שלאנטית להיותו לכוד בתוך המיינד הברברן וההגיוני שלו עצמו

הרי מי אנחנו ש"לא הבנו את המסר"? אלן דילון?

וברכה

הו לייטפלייק הנערץ!

עפר אנחנו לרגליך, "זה שהבין את המסר", המנהל הלא-מואר של פורום מדיטציה ומכתיר המוארים בעצמו! מי אנחנו לעומתך עם הגיוננו העלוב ושכלנו הצר, לעומת תובנותיך הנשגבות הגם-אם ממוחזרות של פסאודו-מוארים מטעם עצמם, צל חיוור של הענקים שעל כתפיהם הם רוכבים?

(רק הערה: דווקא המורים שלי חיים ובועטים מאוד
)

lightflake

New member
כנראה לא בועטים מספיק חזק

עדינים מדי בשבילך... נו הם טיבטים ... הם אולי מתאימים לטיבטים אבל לא לישראלים ...

בועטים חזק, בוודאי בועטים חזק

הטיבטים הם עם קשוח של נוודים שחיים בגבהים עצומים. מיהם הישראלים לעומתם? הבודהיזם בוודאי שעידן אותם, אבל גם היום הם עדיין בועטים חזק, ופאקצ'וק רינפוצ'ה במיוחד

lightflake

New member
ברצינות

נראה לך שהם (ודיברתי עם לא מעט טיבטים בדרמסאלה) עם הנימוסים שלהם והעדינות הטבעית שלהם כלפי זרים, ועוד כשהם באים לפה כאורחים פעם בשנה או כמה שנים... נראה לך שהם יכולים להיות קשוחים מספיק על מנת להראות לך את השגיאות שלך בצורה טובה ורצינית מספיק ?
ראיתי גם את פאקצ'וק בוידאו...
נחמד... נחמד מדי...

ומה שראית בוידאו

הספיק לך כדי שתדע על מה שקורה מחוץ לוידאו, הה?
בחיי שאתה כמו ילד

אבל מה אני יודע? הרי הוידאו'אים שראית זה בוודאי הרבה-הרבה יותר מכל הזמן שאני שהיתי איתו בארבע הפעמים שהיה בישראל, בשיעורים המוקלטים ומחוץ להם...

מה עוזר לך כל הידע הרוחני ...

הראש שלך מלא בספרים רוחניים ...דרך אגב ....מכל זה אתה אמור להשתחרר ...כי זה סבל ....אוהב אותך אור ואהבה

נשימה זו לא פעולה ....הליכה זו ...

לא פעולה ....אכילה זו לא פעולה ....תראה לי ביקום הזה משהו שהוא לא פעולה .....אוהב אותך אור ואהבה ...

lightflake

New member
לא כל המיינדים שכאן

רק קוראים בפשטות את מה שנכתב... מה לעשות, זה המיינד

עיניים שלי ...לעצור ...זה ...להפסיק להיות ..

מה שהאדם עכשיו ....ומי רוצה להפסיק להנות ....אור ואהבה ....

למעלה