האיום האיראני

iknow

New member
לדעתי מדובר בגישה של ילד בכתה ג'

לצערי, אני מכיר אנשים בעלי גישות דומות. אין להם שמץ של מושג מדוע יש לפעול לפי הצעתם שלהם, הם רק יודעים שהצעתם שלהם היא הטובה מכל. שוב, תיאורית הכבשים שלך עובדת נהדר (אגב, לא מדובר רק בצד הימני של המפה הפוליטית, גם בשמאל לא חסרות כבשים, אם כי לפי היכירותי ישנן פחות כאלה שם.)

Continuum

New member
פחות?

אני לא יודע עד כמה.. נראה לי שהיחס בשמאל הוא בערך 93%-7% והיחס בימין הוא אולי 95%-5%. אם יש הבדל אז הוא בסדר גודל הזה, לא יותר.

iknow

New member
אני מסכים עם הערכת סדרי הגודל שלך

(לכל המתנפלים למיניהם, אני יודע שמדובר על השערה לא ממש מבוססת ולא ערכתי שום מחקר וכד') בכל זאת אני נוטה לחשוב שמדובר במעט פחות כבשים בשמאל.

סלוניק

New member
השאלה היא

למה אחוזי הטיפשות הם גבוהים יותר בתפוז.

freshlama

New member
אתה מודע לזה שעצם זה

שאתה אומר "בואו נהרוג את כל מי ששותף לטרור" זה מעין טרור?

אם כך תגיב כל פעם שיצחיקו אותך

אני לא בטוח ששכנעת אותי לבחור בך. אבל אני מוכן לבחון את העניין שוב.

A L1

New member
דובר "שלום עכשיו" אומר:

לצאת מאיראן, דיי לכיבוש! חחח...

חמדונה

New member
"חחח..."

אני אשמח אם תסביר מה מצחיק, ומה הייתה הפואנטה בהודעה האינפנטילית משהו שלך.

A L1

New member
אני לא אסביר

תפעילי קצת את השכל. אין לי כוח לבזבז זמן על שמאלנית עכשיו.

סלוניק

New member
רגע,

אז לשם מה אתה כותב בפורום? הרי שזה אומר שכל מי שהוא "ימני" לשיטתך (ברוך גולדשטיין וימינה) ממילא צריך לדעת ולהבין מראש את כל אותם דברים שאתה כותב, וממילא אין לך כוח לבזבז על כל אדם אחר שאינו מחזיק בדיעותיך (דהיינו, שמאלה מברוך גולדשטיין), אז לשם מה אתה מבזבז זמן בהודעות כאן?

seaboy

New member
הדעה שלי בעניין

קודם כל אני רוצה להגיד שפורום כזה הוא פורום מבורך ואני שמח מאוד שהוא קיים. ולדעה שלי בנושא: אני לא מסכים עם דעתו של A L1. אני חושב שאם פצצות אטום ייפלו, לא משנה איפה זה בעצם סופו של העולם. אני מבין מאוד את הכעס שלך ואני חושב שאין לנו על מי לסמוך אלא, רק על עצמנו בנושא הזה, ואנחנו לא צריכים להיות תלויים במעשיהם של מדינות אחרות. צריכים לראות עכשיו מה קורה בדיוני האו"ם בנושא הזה. אם לא יחליטו משהו משמעותי(כך נראה לי שיהיה, אופייני למדינות העולם) אז צריך להתחיל לשבת על תוכניות. אני מסכים עם A L1 עם כעסו על הצרפתים.החיזבללה שנים עוסקים בלרצוח יהודים אז אם הם לא טרוריסטים אז מי כן?? אם דיברתי קצת על האו"ם אז אוסיף משהו: אני לא מבין למה ישראל היא המדינה היחידה שלא יכולה להתמודד למועצת הביטחון. למה לא?? ואם אנחנו לא אז מדינות טרור כמו איראן שמטרתה "למחוק אותנו מהמפה" כן יכולות!! מזה הבורות הזאת?? העולם מתנהל בבורות שיכול לגרום לאסון!!

seaboy

New member
תגובה ישראלית לדברים..

רה"מ קורא "להרחיק את איראן מהאו"ם" ובצדק!! אני מקווה שהוא יצליח! הלינק בYnet

למעלה