האיום האיראני

seaboy

New member
האיום האיראני

שלום לכולם. בוועדת "עולם ללא ציונות" אמר נשיא איראן "כי יש למחוק את ישראל מהמפה". הכתבה בynet. דרך אגב, אני חדש פה.. מקווה להשתלב.

Continuum

New member
חח

אולי יותר חשוב לציין שהתקיימה וועדת "עולם ללא ציונות" ואילו מדינות השתתפו בה. קצת יותר אינפורמטיבי. אבל תודה באמת, כבר שקלתי לקחת חופשה שם.

Continuum

New member
זו בדיוק הנקודה

שזה בכלל לא העיקר ואפילו די ברור מאליו שאיראן שונאת אותנו. עצם העובדה שהיה כנס כזה חידש לי, אם כי לא הפתיע אותי.

seaboy

New member
במחשבה שנייה...

יש בזה משהו.. אבל אני רציתי להתמקד בדבריו של נשיא איראן החדש. שזו הפעם הראשונה שהוא יוצא באימרה כזו בעת תפקידו החדש. תגיד אתה רציני בעניין של "לכבוש את בריה"מ"? אולי תגיד לי אתה מה אתה חושב אז הטמטום הלא יאומן הזה שישראל היא המדינה היחידה שלא יכולה להתמודד למועצת הביטחון?

Continuum

New member
..

לא אני לא רציני, אני פשוט חושב ש-A1 מטורף ומגלומן-לאומי, ומבחינתו אין לנו שום בעיה לדרוך על כמה ראשים שרק בא לנו. הדימוי של "לכבוש את ברה"מ" בא מסיפור קצר והיסטרי של חנוך לוין, "כיבוש ברה"מ", שמדבר בדיוק על אותה מגלומניה לאומית. אני חושב שמן הסתם זה לא מוצדק אבל אנחנו צריכים לדעת את מקומנו ולפעמים דיפלומטיה ביןלאומית עדיין יכולה לפגוע במדינה כמונו. אין מה לעשות.

seaboy

New member
..

אבל תחשוב על הטמטום.. כאילו מאיפה הרעיון שמכולם דווקא ישראל? (ברור שאני לא חושב שסתם דווקא ישראל אלא בגלל שזאת ישראל היא לא יכולה- אם אתה מבין את כוונתי)

A L1

New member
מצחיק אותי...

אני במקום ראש הממשלה שלנו, כבר היום, הייתי מטיל 3 פצצות אטום על איראן. בלי לשאול בכלל את אמריקה וכל המדינות המפגרות האלה... עיראק איימו על אמריקה בנשק גרעיני?! לא! ובכל זאת האמריקנים תקפו שם. אנחנו מאויימים כמעט מכל מדינות ערב, ואנחנו לא עושים כלום! למה אנחנו כאלה מפגרים? למה אנחנו כאלה מטומטמים? אלוהים ישמור אני צריך דחוף לעוף מהמדינה המפגרת הזאת. אפשר להשתגע פה. ומשהו שלא ממש קשור: הצרפתים לא מוכנים להכיר בחיזבאללה כאירגון טרור! מה זה השטויות האלה?? אירגון חיזבאללה אחראי להרבה מקרי רצח של יהודים! צריך להפציץ את צרפת ולהפסיק את הסחר איתם!

A L1

New member
למה את כל העולם?

להשמיד את כל מי שתומך בטרור, וכל מי שעושה טרור. זה הכל...

A L1

New member
הנה:

מדינות שצריך להשמיד אותם ודחוף הם: סוריה, איראן. ומומלץ להטיל סנקציות על צרפת שכאמור לא מסכימה להכיר בחיזבאללה כארגון טרור, ומתנגדת למלחמה בעיראק.

seaboy

New member
דיי בעיה

דיי בעיה להטיל סנקציות על צרפת, מדינה חזקה באיחוד האירופאי. אפילו ארה"ב לא תצליח לגרום להטלת סנקציות עליה אז ישראל המדינה שהכי לא תומכים בה ורבים מתנגדים לה תצליח?

Continuum

New member
..

כמה אנשים אתה חושב שזה מספיק להרוג בכל מדינה כזאת כדי שהיא תיחשב "מושמדת"?

A L1

New member
שטח ישר, שטוח, ריק ושרוף

לאורך כל המדינה זה ניקרא השמדה.

למעלה