האידיאולוגה שלי...

EverMan

New member
לא ..

כמו פרסומי ענק של : זקוקים למורים. ואז נתינת בונוסים למורים , כמו פחות שעות עבודה , איזה צ´ופר פה ושם .. טיולים הטבות וכו´ ... חסר ?

benny afro

New member
חחחח מה ההבדל?

בין דירת 5 חדרים לדירת שני חדרים, אם יש לו 5 ילדים הוא צריך חמש חדרים, אין לו חדרים אקסטרה, וזה לא יותר נוח או משהו, מה ההבדל? וחוצמזה מה ההבדל בתרימה בין מדען אטום לעובד זבל? בלי העובד זבל המדען לא יוכל להתקיים! מי ינקה את הזבל שלו ? הוא?

m y s e l f

New member
עובדות, אחים שלי, עובדות!!

העובדה היא שבקיבוצים שהיו מקום המדינה עד בערך סוף שנות השבעים-תחילת שנות השמונים היה סוציאליזם, וזה התמוטט ונפל, לעומת הקפיטליזם שאולי בארץ הוא לא במצב הכי טוב, אבל הוא לא התמוטט לגמרי, וקפיטליזם יכול להיות דבר ממש מועיל אם משתמשים בו כמו שצריך - באנגליה יש קפיטליזם, זו המדינה עם האינפלציה המאוזנת ביותר בעולם. לעומתה רומניה שעברה לאחרונה לשלטון הקפיטליזם, כי שלטון הסוציאליזם גרר אותה לאינפלציה של 57% או קחו לדוגמה את ברית המועצות הסוציאליסטית שעל המצב הכלכלי שלה מיותר להרחיב אני חושב... העובדות מראות שהקפיטליזם הוכיח את עצמו והסוציאליזם לא. נקודה.

gilka

New member
אני רוצה להבין...

לפי דעתך היופ ישראל לא מוכנה למהפיכה קומוניסטית כי אתה רוצה שהמצב יהיה שונה מאשר מה שהיה ברוסיה :אתה רוצה שקודם כל הפועלים יתמכו בזה ושהאידיאולוגיה והחינוך שלהם יתאמו את הקומוניזם ורק אז לעשות את המהפיכה. כלומר: אם תהיה מחר מהפיכה של קבוצה קומוניסטית אתה תהיה נגד זה? (אני דרך אגב קפיטליסט- אז אני נגד זה בכל מקרה ופשוט אני רוצה להבין את הדעה שלך)

למעלה