האידיאולוגה שלי...

benny afro

New member
האידיאולוגה שלי...

רק כדי שתתפסו מושג מי אני ומה אני חושב, אני יסביר את האידיאולגיה שלי ונגד מה אני יוצא: החיים שלנו במסלול היום, הם חיים של קפיטליסטית, בא העשירים רק מתעשרים וחיים על הגבעות שלהם והעניים רק נהיים יותר עניים ומתים יותר ויותר, האם חשבתם פעם, למה אין חוקים נגד העשירים והתעשיינים????? מאיפה אתם חושבים שאריק שרון ושאר המפלגות משיגים כסף כדי לממן מסע בחירות??? מהתעשיינים, בגלל זה אסור לגעת בהם! ברגע שלאדם יש הרבה כסף בחברה שלנו, הוא יכול לעשות הכול! ולא להפגע כי הוא תמיד יכול לשלם עוד ועוד. טוב אני אחזור לקומוניזם: אני הולך לפי תורתו של מארקס, שבו הוא מדבר על המרדה של עם ודירבונו לפטריוטיות, לקראת המהפכה, הרבה אמרו שקומוניזם לא ישרוד, והם צודקים, קומוניזם לא ישרוד, אם לא יתחיל ויסתיים "לפי הספר", כלומר, אם לא יתחיל במהפכה של פועלים, בו כולם יורגלו לאורח החיים הקומוניסטי, ויהיו מוכנים לקבל את השלטון של המדינה, ואת המימון שלה, הם יהיו מוכנים לקבל את הרעיון, שעבודה זה לא עוד דבר שממנו מקבלים כסף, הם יהיו מוכנים להבין שעבודה קיימת כדי לשפר ולחזק את המדינה, ובגלל שהמדינה מחלקת לכולם שכר שווה בשווה, אם המדינה תרוויח יותר ותהיה יותר עשירה, גם אנשי המדינה יהיו יותר עשירים ויחיו ברמה גבוהה יותר, חוצמזה, כל אדם יוכל לעבוד בחלום חייו, בלי קשר אם זה רופא, כוריאוגרף, מתמטיקאי, תופרת,עורך דין, או מנהל מפעל, ולהרוויח את אותו השכר כמו כל אחד אחר, וכך אין לו מה לדאוג שמא לא ירוויח מספיק בעבודה שלו, אתם בטח שואלים, אז למה לא לעבוד בזבל במקום ללמוד שנים באוניברסיטה? כי כשאתה עובד בזבל התנאים שלך גרועים, העבודה משעממת, ואתה כל היום משחק בזבל!

benny afro

New member
המשך...

ועכשיו התקף כעס: למה לעזאזל שמישהו, שעובד בתור מנהל מפעל, ירוויח פי 50 מהפועל שלו?! אין לזה הצדקה הגיונית, זה רק גורם לחברה מעמדית ולא שיוויונית, בה נוצר עוני, ועוני מוביל לפשע, לעומת זאת עושר מוביל לשחיטות,ושוחד, עלינו להפסיק עם פערי המעמדות ולתת את הכוח האמיתי לאלה שבאמת שולטים בארץ ובלעדיהם אנחנו לא יכולים להתקיים! הפועלים! אותם האנשים שאוספים לנו את הזבל מהוילה, תופרים לנו את הבגדים של הורסאצ´ה, ממלאים את הדלק לרובר החדשה, ובונים לנו את הבתים! לא עוד לשלטון ההון, להוציא את הכוח מן העשירים ולתת למי שבאמת מגיע! לא עוד לשחיטות שבאה ביחד עם העושר והשגשוג! לא עוד לפשע הנגרם כתוצאה של עוני! לא עוד להגנת חקיקה נגד תעשיינים ! לא עוד לחוסר כוח והשפעה בפוליטיקה! לא עוד קרעים בעם, כתוצאה מהסתה, והפצת רעיונות! יחי הפועלים! יחי הסוציאליזם והשיוויון!

EverMan

New member
../images/Emo13.gif רוצה סיגריה של אחרי ? ../images/Emo13.gif

ברצינות .. יפה כתבת ! אבל אתה שולל יותר מדי , במקום להגיד לא זה לא זה לא זה ... תגיד : כן זה כן זה כן זה ... זה נקלט יותר טוב ונראה פחות שלילי ...

benny afro

New member
ומתי כל זה יקרה?

המהפכה תקרה בעוד 10 שנים, שהעולם כל כך יהיה מפוצץ אוכלוסין, עד ששמינית עולם יהיו עשירים, 3 שמיניות יהיו במעמד הביינים, וכל השאר יהיו עניים (במקרה הטוב כן?), אתם קולטים מה זה ? חצי עולם יהיה חסר אוכל ומת ברעב, אתם קולטים מה זה??? אם עכשיו יש 6 מיליארד,אז יהיה 10 מיליארד, תארו לכם 5 מיליארד אנשים בלי אוכל שמתים כל הזמן?! זה לא סביל! וזה לא אפשרי,לעולם לא יהיה ברירה אחרת מאשר, לחלק את העושר שווה בשווה בין כולם, כדי שיוכלו להתקיים, וזה אומר קומוניזם, להלאים את כל הרכוש של העשירים ולחלק אותו בין כולם, כולם צריכים להיות שווים, ואסור להתייחס לבני אדם כעבדים, שבן אדם מרוויח 1 חלקי חמישים, מהמעביד שלו זה נקרא עבדות.

רונן ג

New member
הממ רק לפני כמה ימים אמרו

בחדשות שיש בעולם כ800 מיליון רעבים. איך תוך 10 שנים המספר הזה יקפוץ פי 6?...

benny afro

New member
אם תים לב...

היחס בין העשירים לעניים גודל כל הזמן, יש מספר קטן של עשירים, והמספר של העניים רק הולך וגודל, ובמצב של פיצוץ אוכלוסין,כמו בסין והודו, העוני כל כך גדול לעומת העושר... אל תדאג העולם שלנו ידרדר... בגלל זה אני נגד קפיטליזם, כי מספר הרעבים רק הולך וגודל, וגם לא נראה לי שהחשיבו את אפריקה בעולם שלך שם,כי רק באפריקה , אני מנחש שיש בערך 800 מיליון רעבים.. מדינות כמו זימבבווה, אתיופיה, סומליה,וכו´ בכל אפריקה, כולם סובלות מרעב.

benny afro

New member
הסבר לסוציאליזם...

תן כמה שאתה יכול, קבל כמה שאתה צריך, זה לא סוציאליזם, זה קומוניזם. עכשיו, סוציאליזם, זה הבסיס של הקומוניזם, סוציאליזם זה צמצום פערי המעמדות למינימום,נתינת הטבות לחלשים, לעומת זאת הטלת מיסים על העשירים, כדי לצמצם מעמדות, חקיקת חוקי עבודה, שיטיבו עם העובד, כמו שיש לנו בארץ, הארץ שלנו מאודד סוציאליסטית, למה אתם חושבים שתמיד בסדרות של ארצות הברית, אומרים "אתה לא מפטר אותי, אני מתפטר" ואז אנחנו אומרים, מה אתה דפוק, מה עם הפיצויים? אז זהו שבארצות הברית, אין פיצוים!!! לא נראה לי שיש מדינה סוציאליסטית כמונו בעולם, נראה לי רק גרמניה. בקיצור- סוציאליזם זה חקיקת חוקים, לצמצום פערים בין מעמדות, חיים סוציאלים, זה לחיות ללא להבדיל בין אדם לאדם, ולתת לכולם הזדמנות שווה. חיים של שיתוף וחלוקה, זה חיים סוציאלים, אבל חיים של נתינה וקבלה של מה שצריך, זה קומוניזם.

benny afro

New member
היית חייב להקפיץ,עבור אלא שלא

יודעים את ההבדל בין קומוניזם לסוציאליזם.

לפני דעתי אתה טועה. ../images/Emo166.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo160.gif

המדינה שלנו בכלל בכלל לא סוציאליסטית! המדינה שלנו היא סוציאל-דמוקרטית, כלומר מדינה סעד (פעם, בשנות ה-70 היא היתה מדינת רווחה) השירותים שאתה מדבר עליהם כגון פיצויים וכל מיני הטבות לעובד נקראים חוקים סוציאליים. סוציאליזם אומר חיי שיתוף, שיוויון מלא. קומוניזם אומר אותו דבר רק שהרכוש יהיה שייך לפרולטריון, לפועלים, יעני הרכוש לא יהיה שלך אלא של כולם. ואני דווקא כן רואה שסוציאליזם מתחבר אל המשפט "תן כמה שאתה יכול, קבל כמה שאתה צריך" בגלל שזה אומר שגם אם אתה לא מי יודע מה חכם אתה תיתן לחברה כמה שאתה יכול לתת, והחברה תעניק לך כמה שאתה צריך, אתה תחיה חיים צנועים בחברה הסוציאליסטית! זהו לעכשיו! ליהי :)

רונן ג

New member
האפריקאים הביאו את זה על עצמם

כאשר שלטו במדינות אפריקה האימפריות אני מכטע משוכנע שהמצב היה בהרבה יותר טוב במדינות נכשלות אלו, אבל המאבק המטופש בדיעבד של מדינות אלו לעצמאות יצר שלטון דיקטטורי מלא, מלחמות אזרחים, מגיפות ורעב. דבר שני, איך אתה מבטיח פתרון ליבשת אפריקה אם היה בסמכותי הייתי קורא למקום הזה אזור מוכה אסון, אם אתה מדבר שישנם כ-800 מיליון רעבים רק שם איזה תכנית יכולה להוריד את זה??? אני לא רואה שום תכנית שיכולה להבריא את מה שהולך באפריקה, לא רק רעב, אלא גם מגיפות וגם דמוקרטיות, לא מלאות אך שיהיו חלקיות לפחות... עוד דבר, ברוב המקרים בהם מנסים להשליט שלטון סוציאליסטי של הפועלים , כמעט תמיד זה הופך להיות משטר טרור דיקטטורי שבסופו של דבר כל ההון של המדינה הולך לידיים הפרטיות של המנהיגים ומי שסובל זה העם ש´´בחר´´ במנהיגים האלה.

MoOsHoN16

New member
חחח איזה נאיביות

שמע ידידי הלוואי וזה היה כל כך פשוט אבל זה לא... הקומוניזם נוגד את האופי והמנטליות האנושית...אנחנו בתור בני אדם רוצים כל הזמן להתקדם והקומוניזם מונע את זה, למעשה הוא מדכא את הייצר הזה ובזה חולשתו. ועכשיו לדוגמא שלך...נכון לפי הקומוניזם כל אחד ייתן לפי יכולותו ויקבל לפי צרכיו? אז למה מדען אטומי יחיה בחדר 2 חדרים? ועובד זבל עם 5 ילידים יחייה בדירת 5 חדרים? יש פה סתירה....תסכים איתי? לכן...קומוניזם לא יכול להתקיים....אבל הסוציאליזם כן יכול והוא עובדה קיימת.

.המוסד

New member
סוציאליזם אינו עובדה קיימת

סוציאליזם אינו מתקיים, בשום חברה לבד בקבוצות קטנות, וזה לא ממש סוציאליזם

MoOsHoN16

New member
לא אמרתי שהוא קיים

אמרתי שהוא יכול להתקיים....ולדעתי מדינת ישראל היא מדינת רווחה סוציאליסטית

MoOsHoN16

New member
נו זה סוציאליזם

שהמדינה עוזרת לשכבות החלשות..... שמע לא אמרתי שפה זה סוציאליזם טהור.......

.המוסד

New member
זה לא סוציאליזם

זה מילוי חובת המדינה לאזרחיה, לספק את צרכיהם הבסיסיים

gilka

New member
לפחות תדעו על מה אתם מדברים...

מה שאתם מדברים עליו עד עכשיו הוא קומוניזם!!!. אני מצטער להגיד לכם אבל כשמישהו תורם מה שהוא יכול ומקבל מה שהוא צריך זה נקרא קומוניזם. סוציאליזם לעומת זאת זה שוויון הזדמנויות! כלומר: כולם נולדים שווים- כולם זכאים לחינוך חובה עד גיל מבויים, כולם זכאים לשירותי ביאות בסיסיים, לדמי אבטלה, וכו´ לדוגמה: אם שנינו הלכנו לאותו בי"ס ואתה השקעת וקיבלת תעודת בגרות מצויינת ואני זילזלתי ובקושי יצאתי עם תעודת בגרות, אתה המשכת לאוניברסיטה, נהיית רופא וגילית את התרופה לאיידס, ואני נהייתי נהג מונית- אתה לא חייב לשתף אותי בעושרך שכן קיבלתי את אותן הזדמנויות כמוך ובחרתי שלא לנצל אותן.

.המוסד

New member
סוציאליזם אינו שוויון הזדמנויות

זהו שלטון של מעמד הפועלים, קומוניזם הוא דיקטטורה של מעמד הפועלים אבל שניהם בסופו של דבר מתגלגלים לדיקטטורה

למעלה