האח הגדול...

newcharm

New member
אחלה תוכנית...

אני לא זוכר שמות כרגע וגם לא מבין למה לקחת על עצמך לנסות לשכנע את מי שחושב שזה זבל. אולי אם פחות אנשים ירצו לראות יורידו לנו את המחיר של ערוץ 20... :))

תגיד

אתה לא מגהק לפעמים? כי אם כן, יש לי יד בדבר
אבל לא רק לי...

newcharm

New member
אהלן אהלן

חחחחחח כמה זמן שלא החזקתי ביד
וגם לא גיהקתי.... תמשיכו לבלות, שמישהו יהנה בבית הזה :)

על זה <ועליך...> בדיוק דיברנו

תשמע-חיים פעם אחת. מסתבר שלאותם חיים לפעמים נולדים פעמיים :) בהזדמנות הראשונה - ע"ע כוורת, משינה ועוד אי-אילו איחודים.

סאלי31

New member
אם לא אכפת לכם..

אבל אני לא מבינה את השיחה בינכם. זה נכון שלא יפה לתחוב את האף לשיחה של גברים- אך מוצאת את עצמי מסוקרנת לפשר הדברים. והסקרנות שלי אינה מניחה לי עד שאדע.. ובכן.?

אז ככה

את לא באמת מצפה משני גברים <בחיי...
> לגלות בפרהסיה תוכן של שיחה. אל תהיי סקרנית מידי - לא מדובר על סודות מחדרי המיטות. או שאולי כן וההגדרה שלי לא הכי נכונה

סאלי31

New member
קודם כל..

תוכן השיחה נמצא כבר בפרהסיה אך ברמזים. ואני סקרנית מטבעי- זה שאתה אומר לי "לא להיות סקרנית" אינו מוריד מרמת הסקרנות. חחחחח הזכרת לי- כשבן אדם נתעצבן אומרים לו תירגע- כי זו מילת הקסם- הוא מחכה לשמוע אותה כדי שיירגע והכל יעבור לו. חחחחח חוץ מזה שאתה יכול גם בפרטי אם בא לך- לי בא בכל מקרה :))

סאלי31

New member
אני מרגישה שליחות להגן על ערכים של האח הגדול.

סתם- אני מהפקה :)) מואהההה

ירון033

New member
כל עונה מחדש אני נזכר איך הייתי מועמד לעונה

הראשונה של האח הגדול.. קראו לי לאודישנים שהתכוונו להכניס עוד 4 אנשים לבית.. לא בטוח שהייתי עובר אבל....מי יודע פשוט בגלל ההתראה הקצרה לא יכולתי לקחת סיכון.

ירון033

New member
את האמת...לא בטוח שאתקבל, משום מה אשתי חושבת

שאני האדם המושלם להיות שם בבית, אולי..

סאלי31

New member
אם יש לך את הכוחות הנפשיים להתמודד

עם תככים ומריבות וויכוחים ללא המשפחה והחברים ליד שיתמכו בך, ללא החום והאהבה שלהם, לך על זה! נשמעת לי חוויה חד פעמית.. תחשוב על הגקוזי ששם- אוח!

jaguar40

New member
אני לא בעד ולא נגד

זה פשוט לא מעניין אותי. מי שזה מעניין אותו, שיהנה.

למעלה