האח הגדול...

סאלי31

New member
שוק בשר*

מה ה(ז) הזה שמפריע כל הזמן! נ.ב אתה מפספס את השוות ואת האורגיה שהולכת להיות :))

seymore butts

New member
מה זה התכנית הזו ?

איך זה שלא ראיתי את זה אף פעם ? מראים להן את התחת ?

סאלי31

New member
אוף- שכחתי את השם..

מראים חצי תחת :) התכנית באנגלית במקור מארה"ב ואחר כך הגיעה לישראל. זה אביעד היה הנמחה. מפשיטים את האישה מעמידים אותה ליד 10 נשים בגדלים שונים ואומרים לה לבחור איפה היא ממקמת את עצמה מבחינת שומן. מזעזע היחס לגוף האישה.. טוב שלא ראית.

seymore butts

New member
עד שכבר מראים תחת נשי בהפקה ישראלית

שילמדו קצת מסרטי פורנו לתת כבוד לגוף האישה.

עגלשון

New member
מה רע בתכנית הזו?

מה שרע בה הוא שהיא פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר אצל הצופים, היא בכוונה מלהקת סטיראוטיפים של אנשים כדי לאלץ יצירת עניין, היא משעממת, היא לא מעניינת, בניגוד למה שטוענים היא עוברת עריכה באבו אבואה גם בתוך השידורים בלייב עאלק. ואם היו מראים שם זיונים או נשים מתפשטות אולי באמת היה לה ערך טלויזיוני

סאלי31

New member
אני לא מסכימה איתך..

תכנית ריאלטי חייבת לחבוק בתוך ייצוג לכל מגזר באוכלסיה של הארץ, אחרת היא נפסלת לשידור. יש חוק כזה כמדמוני. לכן הם לוקחים מכל מגזר- רק הפעם לא לקחו ערבים מוזר. זה לא שהם מבלטים סטריאוטיפים ממש לא! הם משקפים מציאות קיימת, חבל שאתה מעדיף לשים משקפים וורודים כדי להתעלם ממנה. בנוסף, הייתה תכנית האח הגדול VIP ראית.? גם שם לקחו מכל מגזר למרות שכולם במכנה משותף אחד שנחשב VIP אך עדיין הייתה הלסבית היה העיתונאי ועוד ועוד כהנה. זה הכלל בכל תכנית ריאלטי, אפילו בתכנית "קח את המיליון" הוא מביא הומואים לסביות אמא ובן חבר וחברה וכו.. חייב להיות מענה לכל! וחבל שפיספסת את התחת של איילה ושל הדוגמנית הבלונדינית. אוף למה אני לא יודעת להביא קישורים! איפה המנער כשצריך אותו! :))

עגלשון

New member
אל לא חייבת להסכים איתי

תכניות ריאליטי מבחינתי זו כבר רעה חולה והאח הגדול זה האמא של הרעות החולות. הם חופשי מבליטים סטריאוטיפים, חוווווווופשי, כי יכולים להביא הומו אבל למה דווקא הומו שיש בו את כל הסטראוטיפים של ההומואים עם הדיבור המתחנחן ותנועות הידיים המוגזמות, והם יכולים להביא ערסית אבל הם יקחו את הערסית הכי סתומה שיכולים לקחת. תפנימי, לא רואה תכניות ריאליטי נקודה. לשמוע את הגיגיהם, שגעונותיהם, אינטריגות של כל מיני רודפי פרסום פשוט לא מעניין אותי. ואת התחת של איילה ראיתי כשפתחתי לה אותו, לא צריך טלוויזיה בשביל זה.

סאלי31

New member
ההיפך בעיניי...

אם תכניות הריאליטי הן רעה חולה כפי שאתה טוען- לא היו אחוזי הצפייה היו כ"כ גבוהים ולא היו מצליחים ולא היו מוסיפים עוד ועוד תכניות. זה מה שהעם רוצה- לראות את העם ולא שחקנים בטלויזיה ובתוכניות! הם רוצי אנשים שישתתפו ולא סתם איזה זמר ושחקן. ועגלוש מתוק, ראית פעם הומו ללא קול מתחנחן חחחח? או שראית פעם ערסית לא סתומה? בגלל היותה ובחירתה להיות ערסית זה אומר שהיא סתומה- רק ערסים גברים אני אוהבת- כמו אלה שבסידרה עספור והבורר (מאז שהתחברתי להוט אני במרתון. זכותך לא לראות ריאלטי- זה אומר שאין לך מה לראות, כי כל התכניות הן ריאליטי חוץ מהסרטים והטלנובלות. ולמה לא סיפרת עד עכשיו ששכבת עם איילה? שובב! :))

עגלשון

New member
כמו שאומר המנער

גם מליון זבובים שנמשכים לחרא לא יצליחו לשכנע אותי שחרא זה טעים. על תרבות הצפיה של הצופה הישראלי יש הרבה מה להגיד, זה שהיא אנינה אינו אחד מהם. כן ראיתי ערסיות לא סתומות וכן ראיתי הומואים ללא כל מתחנן. לשמחתי יש מספיק ערוצים בהם ניתן לראות טלוויזיה יותר איכותית מהבררה הזה. ולא שכבתי עם איילה, זיינתי אותה בתחת וזה היה בעמידה.

סאלי31

New member
עגלשון, בוקר טוב!

כשרואים שזה נראה כמו חרא, מריח כמו חרא, יש לו צבע של החרא- עובדתית זה חרא. עכשיו אם אתה רואה טלנובלה- כולם אומרים וואו היא מדהימה, אתה הולך ובודק ורואה ואולי תחליט שכן ואולי תחליט שלא. השאלה היא- האם ראית פעם או ההחלטה נעשתה על סמך פרסומות? ובתכניות כמו בתכניות הדעה עליהן היא סובייקטיבית ולא עובדתית כשכולם רואים חרא, עובדתית זה חרא. אין פה עניין סובייקטיבי. לא ככה? שב"ש עלשון :))

סאלי31

New member
תגיד למנער :)

שזבובים נמשכים גם לדבש ודברים מתוקים וטעימים מאוד- אפילו לקצפת. מואההההההההההההההה

Jאפאר

New member
צודק

מכל תוכניות הריאליטי זו הנמוכה ביותר פשוט רפש שמעיד בעיקר על הריקנות של מי שצופה בזה די מחריד לחשוב שכמה מחברי ובני משפחתי עוקבים אחרי הרפש הזה

Jאפאר

New member
לא חושב

העיסוק בשטויות האלה זה רפש אנושי בעיני מי שצופה בזה - סימן שיש ריקנות עצומה בחייו תוכנית ברמה נמוכה מציצנות לשמה לחייהם של אנשים שאינם שווים שיציצו בהם ת'אמת, זה מגעיל אותי ראיתי כמה קטעים קצרים בעונה שעברה ונגעלתי אתמול ראיתי כמה קטעים מסצנית הפתיחה, חייב להודות שהיו שם כמה נשים שהייתי מעדיף לראות במצב מוזן אצלי במיטה זה בערך מה שהתוכנית הזאת מסוגלת לספק, בידור זול וסקסיסטי הייתה שם אחת מהיותר מבוגרות עם שיער קצוץ, נראית פגז! עם זוג שדיים שהולכים קילומטר לפניה ועוד כמה צעירות שוות זה הכל בידור זול מגעיל

סאלי31

New member
אז כן ראית :))-אעלק ריקנות :))

יצר המציצנות יש בכל אחד ואחד מאיתנו. אין אחד שאין לו- אל תאמין! זה יצר מולד. (או שנרכש?) פסיכולוג דחוף לפה! גם אתה שמת לב לחזה שהולך לפניה?< חחחח היא לא הטעם שלי! לא אוהבת נשים עם שער קצר ולא כאלה שהן קשוחות מידי. אוהבת עדינות באישה.

Jאפאר

New member
סאלינקה

כן, אתמול ראיתי מרוב פרסומות אי אפשר היה לראות את הפטמות של ההיא... בכל אופן ראיתי ולא רואה יותר, התוכנית הזאת תת רמה זה לא סותר את זה שרציתי לראות את הבחורות שדפקו שם הופעה היו שם כמה שוות והיא אחת מהן אם כי לא קיבלה אצלי את המקום הראשון הייתה שם אחת שנכנסה די בהתחלה ואחר כך ראו אותה שוכבת על איזה ספה ליד אחד הבנים גבוהה ונראית פגז..., חבל"ז זאת שכל הזמן משחקת בשיער שלה כאילו כזה מרימה אותו מהעיניים לא יודע את שמה אבל היא שווה! דנה רון באמת נראית קשוחה אבל היא עסיסית לגמרי! איזה אישה סקסית! הייתי אוכל אותה לארוחת ערב

סאלי31

New member
כן היא חמודה מאוד ..

זאת שחוקרת תאי מוח :) תראה- כל מי שרואה את האח הגדול- (כמעט) כדי לא להכליל- רואים רק בגלל הבחורות והבחורים והחזה והישבן ובגד הים. התחלת לראות- אהבת מישהי- אתה תמשיך לעקוב אחרי הפייבוריט שלך. תאמין לי שכך זה הולך :) נדבר על זה בתכנית הבאה ;)

למעלה