האח הגדול אתם רואים? מי אתם אומרים שיזכה?
א אני טוסיק New member 10/12/08 #2 תכנית ששווה לתחת |טוסיק| אבל אני רואה אותה - בתור רפואן לעתיד שרוצה להתמחות בפסיכיאטריה - אני רוצה ללמוד על יחסים פרידמנים - בובלילים. חח
תכנית ששווה לתחת |טוסיק| אבל אני רואה אותה - בתור רפואן לעתיד שרוצה להתמחות בפסיכיאטריה - אני רוצה ללמוד על יחסים פרידמנים - בובלילים. חח
י יעל 1984 New member 12/12/08 #12 מגיע לאיתי ../images/Emo99.gif וליאון אבל בובליל יזכו איתי וליאון - בגלל שיש להם אופי של אדם ישר ואיכותי, הם לא מנצל אנשים ובובליל יזכה גם מישום שהוא מושך בז תיקשותי וגם משום שהוא יודע לשחק את המשחק.
מגיע לאיתי ../images/Emo99.gif וליאון אבל בובליל יזכו איתי וליאון - בגלל שיש להם אופי של אדם ישר ואיכותי, הם לא מנצל אנשים ובובליל יזכה גם מישום שהוא מושך בז תיקשותי וגם משום שהוא יודע לשחק את המשחק.
A amitk80 New member 14/12/08 #16 רק לא יוסי בובליל רק שהוא והבת שלו לא יקחו את התוכנית. לא מגיע להם לקחת את התוכנית. הם לא יודעים להתנהג.
רק לא יוסי בובליל רק שהוא והבת שלו לא יקחו את התוכנית. לא מגיע להם לקחת את התוכנית. הם לא יודעים להתנהג.
י יעל 1984 New member 14/12/08 #17 אני גם לא אוהבת או מזדהה איתם אבל מה שיאמר לזכותו של יוסי בובליל זה שהוא עושה את זה במקצוענות. אני חושבת שגם ב"אח הגדול" כמו בשאר תוכניות הריאליטי אתה די מוכר את נישמתך לשטן...
אני גם לא אוהבת או מזדהה איתם אבל מה שיאמר לזכותו של יוסי בובליל זה שהוא עושה את זה במקצוענות. אני חושבת שגם ב"אח הגדול" כמו בשאר תוכניות הריאליטי אתה די מוכר את נישמתך לשטן...
מ מאי 406 New member 13/12/08 #14 לצערי אני צופה.../images/Emo3.gif התמכרתי. לא משנה לי מי ינצח... העיקר לא שפרה
י יעל 1984 New member 18/12/08 #19 שיפדה זקתה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif