ואין, אין כמו קאליה שתסכם את האח הגדול
ככה היא כותבת על האח הגדול בפורום נשים לאחר. להלן הההודעה שלה מועתקת מילה במילה.ה: אה הנה אני. מת לי המחשב אז בקושי כותבת... תוכן: כשמת המחשב לוקח המון זמן להחזיר אותו לחיים (אני עסוקה בלהתקין את כל מה שאבד במקום לגלוש...) בקיצור - יקח לי עוד קצת זמן להתאפס על עצמי (והתנצלות בפני כל המסרים שאליהם אני לא מגיעה לענות). האח הגדול VIP... מה יש לומר ? הם די עלובים. בעיקר השיר הנורא על גלעד שליט שלקח למאיה בוסקילה שעה של נשימות, עצירות, נידנודי ברך ו"ו...עכשיו" נוסח פסטיגל שירי ילדים שנת '88 להתחיל לשיר. לפחות זה היה משהו נורמאלי. באותו הרגע הרגשתי רק גל של בחילה... אז ככה: לא סובלת את מאיה בוסקילה אבל מרחמת עליה עד מאד לנוכח הסיטואציה. מצד שני, יש לי תחושה עזה ביותר שהיא ידעה... כי כשאמרו "יש עוד משתתף" היא ישר הבינה, לפני שראתה אותו. ראו על הפרצוף שלה. אז נו, שתאכל את הדייסה שהיא בישלה. לעניין דודי מליץ - הוא כזה "אפאחד" ותמיד היה אפחד והדבר היחיד שגורם לו להיות בכלל איזה סלבריק'ה זה שהוא היה החבר של מאיה בוסקילה וכשכולם שכחו הוא טרח לפתוח עליה פה מלוכלך בעיתון כדי שיזכרו. לא סובלת אותו ומאחלת למפלתו בקרוב. בגיזרת המחבבת עד מחבבת +++ קורין אלאל המהממת שאי אפשר להוריד ממהממותה המופלאה גם בזה שהיא נכנסה לבית האח הגדול (שזה חיובי בעיניי, גם אני הייתי בדיוק כמוה רואה בזה חוויה מעניין ומרתקת שאני חושבת שמגניב לעבור כי לומדים המון על עצמך) בגירסת ה-VIP (עלוב עלוב עלוב. אין דרך עלובה יותר לזעוק "בבקשה תתיחסו אליי"). היא אישה כל כך יפה (אפילו שהיא בכלל לא יפה) כי משהו נורא עוצמתי קורן ממנה החוצה. מתה עליה. רק גם רוצה שהיא תצא משם... כי זה ממש לא מתאים. דניאלה פיק שבינתיים מתגלה כבחורה חמודה, חביבה ולא טיפשה בכלל. את האחיות פיק כזמרות חיבבתי ++++ גם קודם בגלל המוסיקה המשובחת (אך המטופשת להפליא). אז גם את שרונה אני אכניס לחבילה איתה ואני אגיד "מחבבת". שימי תבורי שעצם היותו זו פשוט סוג של... פלא עולם תשיעי. גם הייתם מנסים לא הייתם מרכיבים ביחד בן אדם כל כך מופרך שאי אפשר שלא לחבב אותו. וקלולס טורנה איזו אישה מופרעת עד כדי גיחוך. איזו מתוקה. פשוט בא לך לקחת אותה, לעטוף אותה ולשים אותה במיטה לידך כמו איזו חיית מחמד פרוותית במיוחד מרוב שהיא מותק טרלהלהלה על כל הראש. אני בעדה... קלולס GO GO GO בגזרת הפרובוקציות: מנחם בן כמובן. גיגלתי עליו קצת כי אני יודעת שהוא עיתונאי אבל ההצהרות שלו בנוגע לזה שמעולם לא היה איידס, שאין דבר כזה סרטן, שהוא מנתנגד לתרופות פסיכיאטריות (יש ברשת סיפור שהוא מספר על הבן שלו שלטענתו היה סכיזופרן והחלים בעצמו בלי תרופות ובלי כלום), שהוא לא מאמין באבולוציה וכן הלאה... מאד קשה למצוא את דעותיו דווקא (בניגוד למצופה) כך שאני מתפה ומחכה לשמוע קצת נאומים בנושא. לא הבנתי מה התיאוריה שעומדת מאחורי זה למעט "כיף לי להגיד ההפך ולעורר מהומות כי אני אולי בן שישים אבל בפועל בן ארבעים אבל בלב בן שלוש ורבע". anyway רואים שהוא איש מאד חריף שמוצא ברגע את נקודת התורפה אצל כל אחד ופשוט לוחץ עליה כי לגמרי משעמם לו... אז מעניין איתו, שישאר. ובגזרת הפקאצות המשעממות (והנראות נורא בלי פן... האאאאא... לא יכלו להציע לשוקי זקרי להצטרף לאח הגדול VIP ?) כוכי מרדכי המיותרת. אמיר פיי (מה זה פיי ? מאיפה הוא הביא את השם הזה באמא'שלו) גוטמן שעוד לא הבין שגיי זה כבר מזמן לא אטרקציה ולנשק את החברות הטובות שלך על השפתיים זה אכן "אני גיי מותר לי" אבל הנשיקה על הציצים של מאיה היתה קצת הילד הזה שבחיי מזכיר לי איזה מישהו ששיחק ב"השיר שלנו עונה 8" או משהו... ואני לא מצליחה לזכור איך קוראים לו אבל לדעתי עד סוף העונה הוא חורץ מסלול מסביב לבריכה. וחייבת - בגזרת ה-WTF עדי נוימן חוטפת ג'ננה בגלל שנאמרו המילים בר רפאלי ועוד מתיפחת "מה פתאום משווה, היא חברה נורא טובה שלי, הכרתי לה את ליאו, אנחנו מסתובבות יחד במנהטן כל הזמן" ומנסה לצרוח על מנחם בן כדי שלא ישימו לב כמה הוא פגע במטרה עדי נוימן אומרת למנחם בן שהוא הרגע אמר "לשכב עם בחור זה כמו לשכב עם עז, הרגע שמעתי" כשזה ממש לא מה שהוא אמר, אפילו לא קצת, אפילו לא קרוב. עדי נוימן. עדי...אהה.... יוסי מילשטיין (נכון שבנאום הפתיחה שלו הוא אמנם דיבר על עצמו אבל הרגשתם שיש סאב טקסט מאד חזק שאומר "אני יודע איפה אתם גרים ואם לא תצביעו לי אני אשחט לכם את הארנבת" ?).