האח הגדול VIP

נייטי

New member
האח הגדול VIP

נעיתה כפרה - זאת הודעה במיוחד בשבילך. אז מי רואה? מה יש לכן לומר על הנושא המרגש הזה? לא ראיתי את פרק 'הכניסה' ששודר ביום ראשון וכבר קיבלתי החלטה לא להתמכר הפעם אבל נו............ מה לעשות, אתמול ראיתי והתמכרתי! אוי הברוך. ראשית חייבת לציין שלא היה לי שמץ מושג לגבי חלק מהמתמודדים מי הם בכלל (לדעתי תמי הפוסטמה יותר סלב מחלקם אבל זאת רק דעתי). אבל מעבר לזה פשוט התמוגגתי. מנחם בן הפרובוקטור הגדול משחק את תפקיד הילד הקטן וחסר הטאקט בצורה מושלמת. פנינה טורנה (ככה קוראים אותה?) שפכה אותי על הריצפה עם הקטע של הביתשימוש. היא לא רוצה שישמעו אותה מפליצה אז היא מבקשת מהאח הגדול שלט לדלת - פשוט גאוני. לקח לי שעות להרגע מהצחוק. ושימי תבורי, אוי שימי, שימי, שימי, הקטע עם האצבע בפה גרם לי לצרבת בשלפוחית מרוב צחוק. אני חושבת שהתוכנית הזאת גאונית. מי שהגה אותה אי שם באין לי מושג איפה (לונדון, לא?), מצא את הדרך הכי מדהימה ליישם את כל מליוני המחקרים הסוציולוגים שנעשו על הנושא החברתי. ואוי למי שתגיד לי שאני רדודה!

שלומית76

New member
אוי נייטי

זוועה כמה שאת רדודה. מה עובר עלייך? את משועממת כמו קישוא? הקטע של האצבע בפה קרע אותי לגמרי..

נייטי

New member
הרבה יותר ממנה

לקישוא יש 3 ילדים והחיים שלה הרבה יותר מתוקתקים משלי. אז כן, אני משועממת. אבל כפרה, אם אני מבינה נכון גם את לא בדיוק חכמה. את גם מתמכרת?

שלומית76

New member
מאוד מקווה שלא

שלא כמוך, אני עמוסה לגמרי ואין לי זמן לשטויות..

happy

New member
ראיתי גם

אני חשבתי לצפות כמה דקות אבל פשוט ראיתי הכל. זה כלכך מצחיק. חלק מהשתשתפים אין לי מושג מי הם. חבל שלא רושמים בכתובית
. השיחה של דודי ומיה בוסקילה הרג אותי. הם כאלו סתומים אפילו שיחה נורמלית הם לא יכולים לקיים. ושימי תבורי פשוט קרע אותנו מצחוק. לא מאמינה שאני צופה בזה. אך כן רדוד ביותר.

zofo

New member
אני הכרזתי בקול שאין מצב שאני הולכת לראות גם

את ה"זבל" הזה.... ותנחשו מי הולך לרכוש את הערוץ?

happy

New member
לזה אני לא מוכה

רק בגלל שאני יודעת שכל שניה פנויה בחיי תהיה בערוץ 20. וואי איזה רדודה אני. לכן אין מצב שאני מוכנה לשלם על הערוץ הזה למרות שזה רק 10 שח לכל העונה. אין מצב
ובבקשה להזכיר לי את זה במשך העונה
רדודה אמרתי נכון

pupin

New member
אני רואה ריאליטי

חולה על הישרדות, ראיתי רצים לדירה, לאוטו, למיליון, ולרכבת אבל לא מסוגלת לראות האח הגדול, 20 איש סגורים בבית שלא עושים כלום כל היום.

עדיקים

Active member
את רדודה ../images/Emo8.gif

וגם אני כמובן - חולה ומכורה סדרתית לתכניות ראלטי -כן כן כזו אני. רואה את הפורמטים האמריקאים שמציגים ביס וגם את הישראלים כמובן. טוב שיש מקס מקליטה כשלא מספיקה לראות כמו את התכנית של יום ראשון שלא סיימתי לראות ואת זו של אתמול גם כן.

עדיקים

Active member
ושכחתי להוסיף

שמרוב שאני רדודה אני מכירה את כולם חוץ ממנחם והילד הדוגמן.

ברבי28

New member
תכירי גיא לובלצ'יק: הדבר הגדול הבא

הנה ממש כאן גילוי נאות הכותבת אינה סוכנת דוגמנים

whimsical me

New member
אני ראיתי!

מנחם בן הזה....הוא אמיתי? הבנאדם הזוי ברמות. אינספק שהתמכרות נוספת בדרך. הידד! |ווימסי מודה שהיא נטולת כל יכולת שיפוט ו/או ביקורת כשזה מגיע לריאלטי|

ברבי28

New member
גם אני במכורים

אף על פי שלא הצלחתי לראות פרק שלם אחד, אני תמיד נרדמת ... ולא בגלל שזה משעמם, בגלל שזה מה שקורה לי אחרי שאני שאני עוברת את שבוע 12 (אם אני עוברת אותו
), במיוחד אם זה 12+15 שבועות ממש מצטערת שאין לי איזו עבודה בסוציולוגיה לעשות (סתם בצחוק זברה, אני לא עד כדי כך מתגעגעת) ... כי אז זו הייתה יכולה להיות פלטפורמה מצויינת

נו באמת, רדידות זאת אני

בטח ראיתי, גם אני לא הכרתי את מנחם בן (אני אוהבת אנשים שעושים פרובקציות סתם), לא יודעת אם אני יהנה כמו מהעונה הקודמת אבל בנינו אפשר לחשוב שיש לי חיים. סופ"ש הייתי מאושפזת בבית חולים השאלה הראשונה שלי היתה שאם מתכוונים להשאיר אותי ליום א' אני מקוה שיש להם ערוץ 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא כל כך רחוק מהאמת

מיום חמישי השפרצתי מפי כל דבר נוזלי ביום שישי התחלתי להשפריץ גם מהתחת, כנראה האחרון גם עורר צירים. בקיצור אחרי יומיים עם מלא נוזלים וקילו וחצי פחות שוחחרתי הביתה. ומקרה אמיתי: בעלי לרופא:"אני מעדיף שהיא תשאר פה בבית חולים, שלא תשלשל לי ככה בבית" העיקר שמצאתי את הזיוג המתאים

תמי ס

New member
אוי, מקווה שאת מרגישה יותר טוב

מה קילו וחצי פחות? לא היית מספיק חתיכה קודם? יא כוסית-על שכמותך. 32+2 רק שתדעי שאני עוקבת
ובעלך ואמרות השפר שלו.... אין מילים.

תמי ס

New member
אני לא מאמינה, אני לא מאמינה

אדוני השופט, זו רק טעות מקלדת, זה לא שאני לא יודעת... התכוונתי לכתוב 31+2 והתפלק לי 32+2 את הרי יודעת שאני לא טועה, את יודעת שאני עוקבת אחרייך צפוף... אני זכאית!!!! (הוא זכאי...הוא זכאי...
)

פלאי הטכנולוגיה ../images/Emo6.gif

הייתי מנתקת את יחסי עם המקלדת! חיפישי, תרגישי טוב ו
לבעלך!

למעלה