האחות נורה

מייהלה זו הפייה היחידה שמצאתי../images/Emo13.gif

רציתח לשים לך תמונה של פייה היא יפה נכון? ליאור

אף אחד 5401 לא זקוק

אז אתה רותי או אתה מעיד מי מעניינת העדות שלך בכלל?? אם אתה רותי אז זה אולי תגיד אני מעידה רותי או לא רותי 5401 או קשקוש אחר איזה דבר שטנה רוע מגרונך בוא נצטופף יחד על הספסל שלי יחד עם זו שיש לה "את כל הגילים" ואולי יש באמתחתה גם את כל הניקים אולי היה מתאים לה יותר בת כל הניקים, אז 5401 בואי ספרי למה את פוחדת רותי שכותבת כגבר למה את לא מדברת מניקך האמיתי אז אם את גבר ספר לי מתוק איזה פורום בדיוק עזבת בגלל? מי היית שם ובאיזה ניק כתבת? ממה את פוחדת כל כך? ספר לי חמודה אני מבולבלת מעט והעיקר אני שואלת ואני שואלת שוב באמת למה?? למה דברי הרשע והבלע מפוזרת כותבת מופלאה, ובעיקר הכי חשוב לי חברה אמיתית , ויקרה רותי או 5401 תני לבת כל הגילים יד ולכנה לנסות להרוס מקום אחר כי כאן בפורום המדהים שלנו זה לא ילך ליאור

jud1001

New member
אני ליאור ../images/Emo18.gif ../images/Emo41.gif

אחד אחד על הספסל... שלא יתפרק לנו...

anilo33

New member
בלא להכיר את לפרטים של ..

תמונת המצב שמתגלית כאן בפורום זה, הרי שיש כאן וכנראה בפורומים חברתיים אחרים, שתי מגמות שונות של ביטוי עצמי ויחס לזולת, שתיהן לגיטימיות ורלוונטיות שמוסיפות את תרומתן לקוראים. בפועל, גם שזה לא מחוייב המציאות, יש לעתים התנגשות וחוסר הרמוניה ביניהן. גישה אחת שרואה כערך חשוב לבימה זו את יכולת ההבעה שבאמצעותה אפשר להביא לכאן בצורה רגישה וחוויתית, לעתים רצינית לעתים משעשעת ,תמונות מעולמו הפנימי של הכותב. לפעמים זה יגלה פן כואב וקשה, במיקרים אחרים צד אופטימי ומלהיב, אבל לרוב זה יהיה , כמו בחיים...קצת מזה וקצת מזה . אנשים יכתבו לרוב על עולמם האמיתי, אבל לעתים רק..חלומות ומחשבות. זה דורש מאמץ כתיבה, לא מעט מוכנות להחשף , אמון ברגישותם של הקוראים ולא רק ברצונם לשתף ולהשתתף. חשיפה ושיתוף זה בחוויות מחברת ומגשרת בין אנשים בצורה אמיתית ועמוקה יותר. המגמה השניה מתייחסת ביתר קלילות ופחות עומק לכל המצב ..יש רצון להכנס לכאן כאשר המטרה המוסכמת היא.. לצאת עם הרגשה טובה יותר , בלי צורך להתאמץ , להשקיע או לקחת את זה ממש אישית. לרוב קצת " small talk " משעשע אנושי וקליל על קורות היום, שיר נחמד, מצגת תמונות מיובאת,ציטטה מאתר, התייחסות לכותרת בעיתון..היי-ביי נעים ומתקתק, חיבוק/ליטוף אינטרנטי תומך לרכך ולרפד את החוויות הארציות של חיי היום יום תוך מיקוד החיוב ומיזעור שלילה והביקורת . במצב הרצוי, שתי המגמות יחיו בשלום, בשילוב ובהרמוניה זה בצד זה , החיוב שבשתיהן והרצון הטוב מחפה על השוני הבסיסי שבשתי הגישות ויוצר לא רק "בית" חם ונעים אלא גם כזה שהוא בעל עניין וייחוד. אבל לפעמים..בשילוב נסיבתי מסויים, ההבדלים בין האנשים ובין הגישות פורץ החוצה, כמו שקרה הפעם כאן.גם זה..חלק מהאנושיות שבו שבא לידי ביטוי במיגוון הדעות , האופי והעולמות. ורק צריך לדעת, במידת האפשר..לסיים את האירוע עם מה שפחות פגיעות, להבין שגם חולשות האדם זה חלק מעולמו וגם אותן רובנו לא יכולים להמנע מלהביא לכאן, יחד עם כל היתר..
. מאידך גיסא, ייטב לכולם אם כל אחד יתמקד בסגנון וסוג הביטוי שמתאים לו, לא לנסות בתגובות לערבב בכוח מין שבאינו מינו. כשאין משהו מתאים ואמיתי להגיב..אפשר לשתוק,או להסתפק באמירה כללית. כמות התגובות מעידה אולי על רצון לבלוט בשטח ( גם זה מאד אנושי..
)- ועל שעות רבות מול המחשב- ופחות על איכות התגובה..
. יום נעים לכולם.

למעלה