האחות נורה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא, סליחה, השוויתי את מה שנכתב בפורום הזה למה שאתה כתבת פה בתגובתך. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה, איתך הצדק, עשיתי מעשה שלא מקובל על משתתפי הפורום ופגעתי פגיעה אישית באחד מחבריו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי, ברגעים כאלה אני שמחה שיש לי לפ טופ, אני מצליחה להצחיק הרבה בוכים.

פרצי זעם ופרצי צחוק לסרוגין

דורש בדיקה פסיכיאטרית. לא סתם אמרו ש"אדם ניכר בכעסו".

או, ולך מותר

שמע, עגיל. בעצם אין לי מה לומר, יש לי דברים חשובים יותר לעשות בחיי. אני רק מאחלת לך, שלעולם לעולם לא תזדקק לאחות נורא. [אני משתדלת לאחל את זה, זה קצת קשה אחרי ששלחת אותי לבדיקה פסיכיאטרית]. מסכן.

אוי, כמה שאנחנו רגישים...

וכמה שהרגישות שלנו סלקטיבית.. ניחוש שלי, גם אתך לא התחתן הרופא הצעיר או האח אדוארד.

זהירות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהמפוזרת היא טיפוס

זהירות
המפוזרת היא טיפוס. מה שהיא מעוללת בפורום זה ,היא נהגה לעשות בפורמים אחרים עד שהחרימו אותה,כאן היא עוד משתדלת ומרוסנת,בחוצפתה כי רבה בפורמים אחרים היא ממש המאיסה את עצמה,כל חדש שנכנס בניק מסויים קיבל על ההתחלה קיטונות של הכפשות: "הא אני מנחשת"יש לי תחושה,,"שאת היית פעם בכינוי הזה והזה ,"בכלל היית גבר.."...ועוד מיני מניפולציות,והכשות נחש לא מעודנות,לא הגיוניות ןמעידות על תסכולים נפשיים קשים, מפוזרת חדלי אם את מסוגלת,,,ולחברי הפורום אנחנו עוד נלמד שהיא הרבה יותר גרועה מסתם מפוזרת,,,היא רעה!!!!!!!!!!!!1

בת גלים בואי שבי לידי פה

שבי לידי על הספסל אני רוצה לשאול אותך משו תגידי בת כל הגילים, מאיפה הופעת ומאיין באת את עברת את כל כל הגבולות פרצת, מה הם אלו דברי הבלע דברי הרשע שקרים ורשעות למה בכלל באת אצלנו פה הופעת את יודעת מה? בת כל הגילים, את את עצמך בנית לך ניק ניק חדש לפתע אוגוסט 2006 , באת לכאן בכוונה להציט אש ושבור את השלווה מי שלח אותך? האם זה רעיון רק שלך? מכוער מסיט מבחילים דברייך מפוזרת חברה יקרה לי ן יקרה מאד מאד יקרה מאד כאן לכולם דברי רשע שטנה ורשעות יוצאות בכתיבתך. מי את מי את בכלל מפוזרת? הכניסה עצמה כל פעם בניק אחר? הצחקת אותי בטח גם אותה לא היה לא לא נברא בעולם לעולם מעולם דבר כזה לא היה זה מזכיר לי משהו נורא... כל הכתוב נשמע מעט מוכר.. עשי טובה לכי מכאן אל תבואי לכאן שוב עשי טובה יש לנו פורום נפלא לכי אל המקום שממנו באת שאת מגיעה תמסרי מאתנו ד"ש ליאור

jud1001

New member
אני ליאור..מזל שיש בויידעם..../images/Emo41.gif

ובבויידעם שלך נח לו ספסל שמידי פעם צריך אותו...

jud1001

New member
ליאורי..ואני לתומי חשבתי לקנות ../images/Emo41.gif

הרבה נפטלין ...
ושוב טעיתי?

jud1001

New member
בת גלים..המפוזרת היא "טיפוס" ../images/Emo41.gif

וזה נכון... היא "טיפוס" כתיבתי חריג וגם זה נכון... היא גם "טיפוס" אמיתי ללא כחל וסרק וגם זה נכון... זה ההבדל בינה ובין טיפוסים שהם רק כחל וסרק.. אני לא העורכדינית שלה... וגם לא נכנסת לכל מה שנאמר למעט הערותי שלמעלה והאמיני לי בת גלים....מפוזרת איננה נחש ולא בת נחש...

ניחשת לא נכון

איתי התחתן הרופא החתיך. וקוראים לו משהו כמו אדוארד
אבל שיהיה, שבי במקומך, ואל תזדקקי לכלום.

5401

New member
אני מעיד שעזבתי פורום רק בגלל ה|יתו

אני מעיד שעזבתי פורום רק בגלל המפוזרת שגרמה לסכסוכים בין זוגות,היתה בוטה ורעה לאנשים שהביעו דעה, אתם עוד תכירו אותה,,,

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif....ליבי ליבי עלייך ../images/Emo13.gif

תגיד או אולי תגידי (עפ"י הכרטיס אתה נקבה
), אתה עד? נערך כאן משפט? נבחר כבר תליין? מפוזרתק'ה, אם הסנגוריה צריכה עדים אני כאן!

לכל הנוגעים לעניין ../images/Emo88.gif

אני מודיע לכולם, כי אני לא הולך להכנס לשירשור הזה יותר, מה שקראתי עד עכשיו, וזהו, ואני לא הולך להתעסק איתו יותר, הוא לא קיים בשבילי יותר. מספיק לי. אז או שאתם פותחים שירשור חדש עם נושא מעניין, או שאני פותח.......ניראה.

היי מייה מתוקה ../images/Emo24.gif

איך את יודעת תמיד להיות במקום הנכון, איך את תמיד נמצאת בדיוק בזמן תגידי מייה את מלאך? את פייה? מי כמונו יודעות כמה את מפוזרת אנחנו אוהבות וכמה שאנחנו חברות טובות , ובעיקר אמיתיות וכמה כף לנו ליאור

למעלה