"האחות בטי"

GK_FF

New member
"האחות בטי"

יש כאן מישהו שהסרט עמד בציפיות שלו??

leeloo

New member
נפילה קשה על הרצפה

לא יודעת למה, אבל אחרי שראיתי "יומנה של בריג´יט ג´ונס" וחיבבתי, ציפיתי שהסרט הזה די באותה רמה, אבל או הו איזו נפילה נוראה... הרעיון היה אידיוטי למדי, למעשה אם היו עושים כמה תיקונים בתסריט זה עוד היה איך שהוא נסבל, ומעולם לא ראיתי כזה ניצול מינימלי של שחקנים טובים כל-כך.. ד"ר לבר, הוא הרי סיימון, ההומו מ"הכי טוב שיש" וכל-כך אהבתי אותו שם, ומורגן פרימן, מזה התפקיד של השוטר הדביל הזה? "את יכולה לחיות עם עצמך לבדך, את לא צריכה גבר לידך" כאילו מה!? אי אפשר להזהיר אותי מראש שזה סרט עם מוסר השכל על שיחרור האישה? ככה לזלזל במעמדנו באימרה פשטנית-קישטית שכזו? גרוע ביותר.

GK_FF

New member
דווקא אהבתי מאוד את הרעיון

אבל הסרט ממש לא כמו שחשבתי שיהיה, וחבל!!!!!

GK_FF

New member
*אהבתי את הרעיון ממה ששמעתי

ז"א, ליפניי הסרט, בסרט עצמו זה יצא לא משהו

kookoo

New member
לא היה לי ציפיות בכלל

כך שהסרט יכל רק להפתיע לטובה. והוא לא הפתיע. חרא סרט! חרא שחקנית (עם הפרצופים המעצבנים שלה, של כמעט בכי-התרגשות כל שניה -ככה זה בכל הסרטים שלה שראיתי: גרי מקגוויר הדפוק- כמו טום קרוז החד-מימדי, ופרומואים ל"בריג´יט")! חרא תסריט! אבל זה חכמה, אני בד"כ לא סובל דרמות למיניהן!

אני באתי בציפיות ממש גבוהות,

בעיקר לאור הביקורות הנלהבות, ואפשר להגיד שהתאכזבתי. אני דווקא ממש אוהבת את רנה זלוויגר, היא מאד מתוקה, אבל חוץ מזה... השחקנים היו טובים ועשו לדעתי את המיטב שהיה אפשר עם הטקסט.. פשוט איכשהו הטקסט לא זרם. הרעיון לדעתי דווקא ממש טוב, חבל..

עוגייה

New member
מממ...לא היו לי ציפיות,

ראיתי שיש את זה ב-Yes show, ולא היה לי משהו יותר טוב לראות, אז הזמנתי את זה. דווקא סרט חמוד...קצת מעצבן אבל חמוד. (היי, דרך אגב)

למעלה