"האחד והיחיד"

בגידה

את כל מה שאמרת לי אז שזה נר לרגליך האמון אתה בעצמך הרסת.באותה תקופה ששיקרתי לך ונפגעת ונוצר ביננו חוסר אמון.את זה הבנתי שהבאתי על עצמי ואני הבן אדם היחיד שיוכל לתקן את העוול שנגרם לך.והתכוונתי להשתנות לא רק התכוונתי אלא גם עשיתי באמת השתנתי הרבה בגללי וגם בגללך.בהתחלה לא האמנת לי שאני משתנה ובחנת אותי ולא פעם ולא פעמיים גם נפלתי בפח אבל התמדתי והייתי עקבית כי אהבתי אותך והיית חשוב לי ושמתי לי למטרה אותך כנגד עיניי כדי שנוכל להיות ביחד ושתוכל להאמין בי שוב.אבל אתה כבר לקחת אותי כמובן מאליו וחזית את כל המעשים והתוצאות שלי ולאט לאט כבר לא היה לך איכפת עד כדי כך שלא היה איכפת לך מהעיקרון שנקרא אמון.אתה בעצמך הרשית לעצמך לפתוח עיניים ולגעת בכל מה שנקרא הפרי האסור.אז לי באותה תקופה נתת הזדמנות לשנות ולהשתנות אז מה זה אומר עכשיו שגם אני אתן לך? אני לא חושבת אתה יודע למה?כי אני "בגדתי"בך כשלא היינו יחד ולכן זה לא נקרא בגידה ואתה בגדת בי כשהיינו יחד וזה נקרא בגידה ולכן על זה אני לא אסלח לך.

"האחד והיחיד"

אני ואתה הכרנו לא במקרה.תפקידך היה ללמד אותי דברים שלא ידעתי ולשנות את השקפת העולם שלי.אתה היית האדם שאיתו התייעצתי על כל נושא שבעולם אתה היית האור בקצה המנהרה איתך צחקתי ואיתך בכיתי.ועכשיו אתה לא איתי.אולי אתה נמצא עם מישהי אחרת ונותן לה את כל האהבה שנתת לי ואולי אתה עכשיו כמוני בודד ואולי שנינו נחזור להיות כמו פעם.על שאלות אלה אין לי תשובה רק הזמן יכול לרפא את הכאב אבל בין אם נחזור ובין אם לא לעולם לא אוכל לשכוח אותך את היופי הפנימי שלך את הכנות המדהימה את האדם החזק הזה שרק פעם אחת ראיתי אותו נשבר ובוכה.גם אתה כמוני שיתפת טותי בנבכי ליבך האמנת בי אהבת וכיבדת אותי ועל זה אני מודה לאלוהים שנתן לי הזדמנות להכיר אותך,האדם הראשון שאהבתי באמת.

ה מוזה

New member
אם ניתן היה לצייר בגידה ..

אולי היו מציירים זאת כתהום שנפערת לה ותהומות שכאלו ניתן לחצות כשמניחים גשר משותף של רצון של סליחה של אהבה של חברות ..ללא הגשר הזה התהום לעולם תהיה שם את האחר אינך יכולה לשנות ..רק את עצמך וחלק מהשינוי הוא לפנות לדרך חדשה . שבה אין תהום של בגידה .. הנגיעה עצמה בפרי האסור היא החלק הפיזי של הבגידה אך מתחתיה רבדים עמוקים של פגיעה ואכזבה וכששני הצדדים אוחזים ברגש מהעבר קשה לחצות את התהום הזו שניים שאוחזים ידיים ראשית עושים זאת מתוך חברות עמוקה כשאותה חברות מתרסקת ..אין אהבה בעולם שתוכל להדביק את השברים כל אהבה יקירתי בסיסה הוא חברות אמיצה וללא הבסיס .. אהבה מתמוטטת למול תהומות מחלי וסלחי שחררי את נפשך מן התהום ומצאי לך שביל שבו יאחז את ידך חבר של הלב

למעלה