האותיות הללו

האותיות הללו

אותיותיך מסמאות עין אני כואבת את העובדה שהזמן נוזל מבין אצבעותי אין לו צבע לזמן הזה השקיפות שלו מקיפה אותי נותר לי רק זיכרון הריח הפורמונים של עשורים איתך דבקו בי מרחיבים את נימי נפשי ועכשיו נותרתי לשרטט בידי אותיות של זהב עדות שהיית לב פועם.

ריקי די

New member
טעם המילים

הטעם עודו שמור בקצות שפתיי, מלחלחת בלשוני אותה טיפה מחומך. וירדת עד סוף המילים אספת אותי בחטף והחלקת אל סוף השורה, עוד הייתי מביטה וקוראה אותך מחזר בגופי אחר הטעם.

odo13z

New member
מילים בסוף שורה....../images/Emo66.gif

"בסוף נכאיב זו לזה"..... אמרת לי ....בימים הראשונים. תבטיח לי שלא תוותר.......לא מוותרת..... אל תשחק בי..... תמיד חוזה מראש הכל.... חכמה...... לא וויתרתי. להיפך..... לא שיחקתי. להיפך.... לא יכול לוותר. קשה. אולי ראוי יותר....... למען שניינו...... אבל קשה... "מה זה אהבה........רק מילה......דבר נזיל ונייד"...... מהר מאוד תמצא לך אחרת...... אתה זקוק לחום.....ולמגע..... נכון...... הכל נכון...... אבל......כל אלה......צמאים אלייך. לחום שלך. למגע שלך. לחיוך. לחוכמה המאירה. אחכה לך.....ככל שיידרש. יש בי כוח. יש בי אורך רוח. מתריס כנגד יד הגורל. מאמין בהתמדה. מה...? מה ? אולי תפסיק עם זה כבר...? די......... יכול לדמיין את קולך.....די בבירור..... ואני מחייך אלייך בחזרה.......ורואה את הניצוץ השובב הזה.....נדלק בעינייך..... שבת גשומה. שדות ירוקים. עננים אפורים. מחשבות צהובות. נס קפה שני להיום.

למעלה