האור

האור

האור

כמהתי לכתוב שיר אך גם לביאליק - צנח לו זלזל ומי אני שיאיר לי המזל ונשל הפרי שלו, שלי העץ גווע ונחצה בשלי עורק החיים עוד פועם בשלו נדם, הוא נדם ולא רועם עוד אשוב לחיי היצירה עוד אמצע את השביל, מבטיחה ואוכל שוב לנוח במרומי כרכרה לבנה ולדהור לכיוון אך הוא כענף יבש ימשיך להתנדנד על הגדר ובשיר אחר נוסף יחרוט הוא לא זכיתי באור מן ההפקר ענבל

צדפה

New member
כמה עדין ונוגע ללב

למלאך גם לי אין מלים,,,,,,, ולכן לא כותבת כרגע משולה אני לצדפה בה נמצאת הפנינה ולא נמצא מי שישלה אותה ממעמקים צדפה

ברוכה הבאה :)

עוד ימצא האחד, היחיד והמיוחד שישלה אותך מהמעמקים... צריך רק להאמין ---------------------- את יודעת, אירוני הדבר כי בעקבות שיר על צדפים שחיברתי מצאתי ידיד נפש יקר תודה לך ! ענבל

saharur

New member
כמו שאת בטח יודעת

את מוכשרת כמו שדה,זה שיר נפלא כמו רבים וטבים משרייך.כמובן שזה הזכיר לי את השיר: השיבה אני שוב מרגיש את האנרגיה הפועמת בי, האש שלי עדיין לא כבתה. הלהבה יוצאת, מביו עצמותי החלולות, שורפת את האמת , באש טהורה. מתוך כבשן יצירתי, עולה הנשמה אל השמיים הכחולים, ונאלמת.

הקשתית*

New member
קרן אור שלנו... B-)

בכל רגע ומכל מקום מגיחה, את חום לבבה עלינו מקרינה. ומי ייתן, ועורק חייך לא ידום לעולם. מי ייתן, ותמצאי את השביל, ותוכלי לנוח במרומי הכרכרה הלבנה, ולדהור אל האור, יחד עם אביר לבן וצחור. ואנו נמשיך להנות מרגעי ההפקר.... ================================== ברחת לי הלילה ,הא? :))))))

תודה לך חברה נפלאה שלי :)

החלטת לקחת פרויקט שמטרתו לרגש אותי עד דמעות אני מבינה ;-) תודה לך מקסימה ענבל

למעלה