האורגזמה הנרתיקית היא בעצם סתם מיתוס?

Hastelloy

New member
אני כמעט תמיד חשדתי שזה ככה ואם הזמן נתקלתי גם בהוכחות לכך

שה"אורגזמה הנרתיקית" היא בסך הכל מיתוס, והמאמר מאותה אישה כולל על איך נשים מתבלבלות בין גמירה מהדגדגן ל"גמירה נרתיקית" או אפילו בין סתם תחושה נעימה שהיא לא אורגזמה לאותה "אורגזמה נרתיקית".
&nbsp
והבנתי גם עד כמה שטויות(ממש שטויות במיץ) ודיסאינפורמציה יש בנושא "האורגזמה הנשית"(ביטוי שמתעלם מהעובדה שאורגזמה זה אורגזמה בסופו של דבר) אחרי ששמעתי פה יחד עם הדיבורים על "אורגזמה נרתיקית" גם אורגזמות מהפטמות ומשאר אזורי הגוף ואפילו ללא מגע בכלל בעזרת שטויות טנטרה..
&nbsp

Hastelloy

New member
חבל שאין לי את הידע שלך בטנטרה וצ'קרות ואיך להשתמש בקשקושים

האלה בשביל לגמור מבלי לגעת בעצמך בכלל. אולי במקום לאונן עם הצ'קרות תתחילי לבחון קצת האיבר שלך למטה ויחד עם הספרות המדעית תתחילי להבין קצת איך הוא עובד באמת?.
&nbsp
תסתכלי שניה על מה שאת אומרת ותחשבי קצת ברצינות במקום לקפוץ משטות נפוצה לשטויות הזויות במיוחד כמו גמירה ללא מגע בכלל בעזרת צ'קרות וטנטרה...

אתה כל כך לא שווה תגובה שזה מדהים

*תולה את הנעליים*
(למה יש לי תחושה שבטח לא תבין מה פשר הביטוי הזה?
)

mynameisktt

New member
זה מאמר מלפני 44 שנה

עוד בכותרת ראיתי שזה מאמר מלפני 44 שנים, משנת 1970 וארוך כגלות - מיד סגרתי את הלינק.
תאר לך שרק שנתיים לפני זה נרשם פטנט על הויברטור האלחוטי ראשון: http://www.google.com/patents/US3451391

dare devil ית

New member
אורגזמה נשית זה מיתוס!!

בכלל, נשים זה מיתוס.
העולם בנוי מגברים ומגברים שמתחזים לנשים (ראה שירשור הכרויות ממקודם - זה מסביר את הכל)

אז רגע..

גברים שמתחזים לנשים מזייפים אורגזמות כדי לנקום ולהשפיל את בני מינם?
&nbsp
וואו, איזו קונספירציה!!

לא מתחזים .. זה פשוט אנחנו השמנים עם הMAN BOOBS מבלבלים
את כל הרזים והחטובים .. למה את חושבת שאני מגדל זקן ?
זה בשביל שכל החרמנים האלו לא ישלחו לי ידיים

אז לפי הלוגיקה הזאת שלך אם החברה\אישה שלך עושה את כל זה גם
אז הגיע הזמן להחליף אותה ?
לא חראם ?? עד שמצאת מישי שגומרת ??

למעלה