האורגזמה הנרתיקית היא בעצם סתם מיתוס?

ordol

New member
מזמן לא קראתי

כל כך הרבה שטויות בפסקה אחת. אני באופן אישי יכולה לומר לך שהאורגזמות שהן שילוב של נרתיקי + דגדגני הן האורגזמות החזקות ביותר מבחינתי. יש גם נשים שגומרות רק מהדגדגני ויש כאלה רק מהנרתיקי. איך תסביר למשל נשים שגומרות מדוגי? זה נרתיקי לחלוטין.

למה את בטוחה

שאין גירוי של דגדגן גם בדוגי? דגדגן מקבל גירוי גם באופן עקיף ממתיחה ושחרור של כל משטח העור מסביבו.

Hastelloy

New member
המאמר גם מדבר על איך נשים מתבלבלת ולפעמים קוראות למשהו

"אורגזמה נרתיקית" למרות שאין לו שום קשר לנרתיק ואפילו לא לאורגזמה, וחלק גדול מהבילבול נובע מכך שלפעמים גירוי נרתיקי יכול לגרות (ברמה מוגבלת) את הדגדגן. וזאת דוגמה טובה לכך, את באמת "גומרת" מהנרתיק והדגדגן באותו הזמן? או שפשוט הגירוי מהנרתיק עוזר לך קצת עם הגמירה מהדגדגן כשאת מגרה אותו חיצונית?, גם גירוי של הביצים יכול לשפר את הגמירה מהזיין אבל זה לא אומר שאתה יכול לגמור מהביצים.
&nbsp
המאמר הזה נכתב על ידי אישה שאין לה שום אינטרס לשקר בנושא אז כדי שתקראי אותו לפחות.

זה היה באייקונים.
ובמילים - איזה פאקינג בולשיט

קטניפ

New member
מה הקשר לציונים?

מעולם לא חשבתי שאם אצליח להגיע לאורגזמה נרתיקית זה הופך את בן הזוג שלי למוצלח יותר במיטה.
להצליח לגמור תלוי בכל כך הרבה פרמטרים וחלקם הגדול לא תלוי בפרטנר אלא באישה עצמה
&nbsp
אישה שמאשימה את בן הזוג עושה לעצמה הנחות

Hastelloy

New member
לא האשמתי אותך או את כל הנשים, דיברתי באופן כללי

את יודעת איך זה הולך אצל הרבה מאד נשים שחושבות שהגבר אמור לגרום להן ל"אורגזמה נרתיקית" שלא באמת קיימת כי כל אורגזמה קשורה לדגדגן בין אם זה גירוי חיצוני של הדגדגן או וויברטור שמרטיט אותו מהנרתיק.
&nbsp
רוב הנשים לא תמימות והן מבינות בשלב כזה או אחר שהן לא באמת יכולות לגמור מחדירה אבל בכל זאת ממשיכות להפיל את ה"משימה" הזאת על הגברים ומתנהגות כאילו הן במעמד של לתת לו ציונים על הגבריות שלו בהתאם לאם הן "זייפו" או לא כך שלא משנה מה הגבר יעשה הנשים מחלקות ציונים על סמך מה שבא להן, אם הן רוצות משהו מהגבר הן "יגיעו לאורגזמה נרתיקית" ואם הן רוצות לפגוע בוא הן יחשפו את העובדה שהן זייפו את זה.

בחיי שאני לא יודעת

איפה הנשים המרושעות הללו נמצאות.
&nbsp
לעומת זאת, יצא לי לפגוש הרבה מאוד גברים שהיו עסוקים בגודל הזין שלהם ובמחשבה שאם יש להם זין גדול אז זה בטוח יגרום לאישה לגמור מחדירה כמובן. כאילו שגמירה מגירוי הדגדגן היא פחותה בשוויה.
&nbsp
הנשים שאני מכירה לא ממש מתעניינות במקור העיצבי של האורגזמה שלהן וממש לא משנה להן האם האורגזמה עונה להגדרה דגדגנית או נרתיקית או אנאלית. הרבה יותר מעניין אותן להנות בסקס, להרגיש שהפרטנר שלהן נהנה לענג אותן ולהביא אותן לאורגזמה בצורה שעובדת בשבילן.
&nbsp

Hastelloy

New member
ולמה נראה לך שהם מתעסקים בזה? כי הנשים אומרות להם שאם הן לא

גומרות מזיון רגיל אז זה אשמתם ואשמת "הגבריות" שלהם. וזה לא שאת לא רואה את אותם "נשים מרושעות" את פשוט תולה את האשמה בגברים שאין להם יכולת קריאת מחשבות בשביל להבין שנשים תמיד מזייפות עם כל ה"אוההה אוה!!! אוה!!!!" הזה בזמן שהגבר דופק אותן.

איך היו אומרים במשרד

ששירתתי בו בצבא:
"ואיחלתי לחייל בהצלחה!"
&nbsp
&nbsp
באמת, שיהיה לך הרבה טוב בחיים עם הסרט הזה שאתה סוחב..

Hastelloy

New member
רגע שאני אבין נשים לא תולות את ה"אורגזמה הנרתיקית" בגבר?

וב"יכולות" שלו?, דיי כבר להתמם את לא נולדת אתמול או משהו

Hastelloy

New member
מבחינתן הגבר צריך לרדוף אחר אורגזמה שלא קיימת במערה שלהן

הן בדרך כלל גם חושבות שגירוי הדגדגן בסקס עצמו זה רק אצל לסביות

לפי הידע שהוא מפגין - אפס.

וזאת גם רמת המשיכה שלו כנראה.
(כי בורות ועילגות זה טרן-אוף רציני).

אולי הוא היה

עם איזו כוכב-ים ששכבה במיטה בלי לזוז ואחכ גם התעצבנה עליו שהיא לא גמרה?
אולי הוא היה עם מישהי שהעליבה אותו נורא ופגעה בו?
&nbsp
אני מנסה להבין למה בנאדם סוחב סרט כזה ש"כל הנשים מזייפות" ו "כל הנשים מאשימות"..

Hastelloy

New member
כבר אמרתי שאני לא עושה הכללות על כל אישה אז למה סתם להכניס

לי מילים לפה ולייחס לי משפטים שבחיים לא אמרתי?

ממליצה לך להסתכל כמה תגובות אחורה ולראות

מה אמרת..
&nbsp
אפשר רגע של כנות?
מתי ה"סיפור" הזה התחיל?
ממתי אתה משוכנע שכל מה שכתבת פה זו המציאות?

Hastelloy

New member
אני מציע לך לקרוא את התגובה שלי שמבהירה שאני לא מכליל על כל

אישה בעולם, זה שאני מדבר על נשים באופן כללי לא אומר שאני אומר שכל הנשים ככה, אני אומר שהרבה פעמים נשים עושות את זה זה הכל.
אני לא יכול לפרסם הבהרה בסוגריים כל הזמן כל פעם שאני משתמש במילה "נשים" אז תפנימי את ההבהרות שלי כבר, זה בסדר להתבלבל בפעם הראשונה אבל אחרי שאני מבהיר לך מה הכוונות שלי אין לך שום סיבה להתבלבל או לא להבין אותי נכון.

למעלה