האורגזמה הנרתיקית היא בעצם סתם מיתוס?

Hastelloy

New member
האורגזמה הנרתיקית היא בעצם סתם מיתוס?

[URL]http://www.uic.edu/orgs/cwluherstory/CWLUArchive/vaginalmyth.html[/URL]
מאמר מעניין בנוגע למיתוס האורגמה הנרתיקית, הוא דיי נכון בפואנטה שלו אבל יש בוא מלא בולשיט פמיניסטי ודבילי על איך האישה המסכנה מאולצת לזייף אורגזמות בשביל הגבר בזמן הסקס ושזה בעצם המצאה של הגברים. אבל בתכלס זה המצאה של נשים בשביל להפוך את המיניות והאורגזמה שלהן למשהו מיוחד שהגבר צריך לספק בשביל ה"גבריות" שלו וכדי שהן יוכלו לתת ציונים לגבר בנוגע לאם הוא גרם להן לגמור או לא, ואם הם רוצות לפגוע בוא הם פשוט מגלות לו שהן זייפו אורגזמה ותולות את זה ב"ביצועים" ובגבריות שלו.

תמיד תהיתי בנוגע לעניין האורגזמה הנרתיקית וכל הבולשיט הזה של לגרום לבחורה לגמור בזמן הסקס(ה"משגל" עצמו) אבל רק עכשיו כשאני שומע את זה מבחורה עם נרתיק שהמאמר שלה גם פורסם באתר דיי נשי, אני מבין אחת ולתמיד שנשים המציאו את האורגזמה הנרתיקית בשביל שיוכלו לחלק ציונים לגברים ולגרום לגברים להרגיש שהאגו שלהם תלוי באורגזמה הנשית("הנרתיקית" בזמן שהגבר דופק את הבחורה) ובאם הבחורה "זייפה" או לא "זייפה" אורגזמה כביכול.

המיתוס הוא

שאפשר להבדיל בין אורגזמה נרתיקית לאורגזמה חמדנית. יש תאים ארוגניים גם בנרתיק וגם בדגדגן - ואם מתרחשת אורגזמה, לא ניתן לדעת מאיפה באה ההפעלה של המערכת הנוירולוגית.

Hastelloy

New member
גם השפתיים הם אזור ארוגני, אתה רואה מישהו גומר מהשפתיים?

או מהביצים?, זה שמשהו יכול להיות קצת נעים לא דווקא אומר שהוא יגרום לך לגמור

יש נשים שגומרות ממגע בחזה.

נדיר אבל קיים.
המאותגרת מהמאמר יכולה לבטל את העובדה שזה קיים כמה שהיא רוצה עד קץ הדורות.
בינתיים, בצד השני של הגלובוס, אני - ואחרות - נמשיך להנות בדיוק ממה שהיא חושבת שלא קיים

Hastelloy

New member
זה בכלל לא אפשרי לגמור מהחזה, מי שאומרת שהיא "גומרת" מהחזה

לא יודעת מה זה אורגזמה כניראה, וכן יש נשים שבאמת לא יודעות מה זה אורגזמה כי הם אף פעם לא הרגישו מה זה באמת וזה גורם להם לבלבל אורגזמה אם סתם תחושה כזאת או אחרת.
&nbsp
כפי שיכולת לקרוא במאמר של אותה "מאותגרת"(אלה אם כן התכוונת לקשקושים הפמיניסטים שלה) תהליך הגמירה תלוי בסוג מיוחד של קצות עצבים שקיים רק בדגדגן/זיין ולא בנרתיק ובטח שלא בפטמות. אין פה יותר מידי מקום לאינדיווידואליות וחוויות אישיות אורגזמה זה דבר הרבה יותר פיזי ממה שאת חושבת.

Hastelloy

New member
הדבר היחיד שמצחיק פה זה שאת חושבת שאפשר לגמור מהציצי

Hastelloy

New member
את לא קולטת שזה לא אפשרי בכלל? אין שם את העצבים שיש בדגדגן

זה משהו שונה לגמרה מבחינה פיזית. אז אני לא יודע בדיוק למה את קוראת "אורגזמה מהציצים" אבל שתדעי לך שאין לזה שום קשר לאורגזמה. רובם המוחלט של הנשים מדווחות שהן גומרות רק מהדגדגן ורק פה בפורום סקס יש ילדות כמוך שיכולות פתאום לגמור מלצחצח שיניים או לגרד באף נו באמת. ועוד בסוף אני המגוחך פה

Hastelloy

New member
אני כן יכול לספר לך על אורגזמה בתור אחד שיודע מה זה מין הסתם

חוץ מיזה לפי מה שאת אומרת כל אחד יכול לומר "אני גומר מלגרד את האף" וכולם צריכים להאמין לו רק כי "זה האורגזמה שלו" למרות שכל הפואנטה פה זה שזה לא באמת האורגזמה שלו.

חווית אורגזמה נשית? וואללה?

טוב לדעת.
סיפרו לך כאן בשרשור שיש גם נשים שחוות אורגזמה ללא מגע כלל!
&nbsp
בכל אופן, אין לי מושג למה אני טורחת, אבל הנה - קח, תקרא, אולי תחכים (אם כי אני ממש ממש בספק):
http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/902/131.html
&nbsp
מקווה שלפחות גם אחרים יוכלו להנות מהכתבה - תרתי משמע

Hastelloy

New member
"אורגזמה נשית" זה סך הכל אורגזמה, הרגשה דומה ותהליך דומה

בדגדגן יש את אותם עצבים שיש בפין והתהליך הפיזי של האורגזמה עצמה שם הוא כמעט זהה לזה שקורה בזיין בזמן הגמירה.
&nbsp
אורגזמה זה אורגזמה אבל החברה(בעיקר תעשיית הפורנו והמדיה באופן כללי) הפכו את "האורגזמה הנשית" לאיזה משהו מסתורי ואחר בשביל שיתאים להשקפה החברתית בנוגע לסקס ונשים, ומה לעשות הדבר הזה יצר בלבול בנוגע למין ואורגזמה ברמה כזאת עד שיש נשים שלא יודעות מה זה אורגזמה ואפילו שואלות באינטרנט אם הן גמרו בזמן הסקס או לא.

Hastelloy

New member
ותעשי לי טובה "אורגזמה ללא מגע בכלל" את כניראה באמת לא

יודעת מה זה אורגזמה בכלל.. תכלס לא חסר בחורות שמזדיינות כל היום במשך שנים אבל בחיים שלהן לא גמרו ולא יודעות מה זה בכלל

ואם אני גומרת

גם מגירוי דגדגני ישיר, גם מגירוי נרתיקי, גם מאנאלי וגם מהפטמות?
אני גם מבולבלת?
&nbsp
בחיי שאתה מעייף..

Broady

New member
אין צורך הולכת רחוק

וזה לא עניין של "טענה". זה הוכח שחור-על-גבי-סורק :

השכיבו אישה. ואמרו לה לחשוב. ולגמור (לא לעשות כלום. יענו, לשכב אפרק-קדן)
באותו הזמן סרקו את מוחה ב-fMRI.

אז היא עצמה עיניים...

...וחשבה...
וחשבה...
וחשבה...
וחשבה...

ובסוף גמרה.
(איזה זיקוקין היו על המסך של הסורק...).

לא נגעו בה בכלל...היא לא נגעה בעצמה....והכל מתועד (אני חושב שראיתי את את בסדרה של ה-BBC. הבריטים האלו...Naughty ... Naughty !!)

ראיתי את זה בעצמי.

Hastelloy

New member
ואם אני אומר שאני גומר מלגרד באף? תאמיני לי?

נו תעשי טובה, בתכלס רובם המוחלט של הנשים מדווחות שהן לא גומרות בחדירה(בין אם את טוענת שזה אפשרי או לא) אלה רק מהדגדגן וחלק קטן מהנשים מדווחות על כל מיני "אורגזמות" מחדירה ואגינלית ואנאלית ועד לגמירה מהפטמות ואפילו מהמחשבה בלבד ללא שום מגע...
לפעמים אנשים מתבלבלים ולפעמים ממציעים ככה סתם המצאות ללא סיבה, קצת כמו אנשים שממציאים סיפורים על ביג פוט, חייזרים צ'ופקברה ואנשי זאב ונשבעים שהם ראו אותם. בתכלס העובדות אומרות שגמירה זה מהדגדגן ואין שום אזור אחר בגוף שיכול לגרום לאורגזמה אמיתית.

מיצי, את מבולבלת לחלוטין!

את לא יודעת איך מרגישה אורגזמה וגם אני לא.
מזל ש-Hastelloy נמצא כאן - הוא יסביר לנו.
&nbsp

&nbsp

למעלה