האוס (ספוילר)

morancho1

New member
האוס (ספוילר)

מה זה היהה לעזאזל?....למה שוב אנחנו במתח איך זה הגיוני בכלל?.... מה הקטע עכשיו פורמן סובל מפגיעה מוחית? שמאך הפך לימין ולהיפך או משהו כזה? מישהו ראה.....

nitzan111

New member
שבוע שלם חיכיתי לזה...

ובסוף שוב מתח....
נראה שהוא משותק בחצי גוף או משהו... לא?

greys

New member
באיזה שעה זה בשבת?

אני לא מאמינה שפספסתי....

כן

הוא לא משותק, הוא פשוט הפך צדדים. אתם תראו בשבוע הבא... אלא אם כן אתם פשוט לא יכולים לחכות ורוצים שאני אתן לכם לראות את הפרק של שבוע הבא.... אני יכול להעלות אותו למקום שתוכלו להוריד את הפרק ממנו ולראות. אבל זה תלוי במה אני אקבל בעד המאמץ...

יוסי n

New member
מאיפה לך הפרק של שבוע הבא?

וללא קשר לתשובה, אשמח אם תוכל להעביר אותו אליי בכל דרך שתבחר.

kontsy

New member
או לא! שוב פעם פיספסתי!!!

סתם... לא באמת רציתי לראות עוד פרק שבו הם מוצאים איזה מחלה מופרכת שיש רק איזה 6 אנשים ששרדו אותה בעולם, שכמעט אי אפשר לאבחן אבל שכן אפשר לאבחן ע"י spinal tap יחסית פשוט (ביחס לשאר הפרוצדורות הדי מזעזעות שעשו לו שם) http://www.emedicine.com/ped/topic81.htm

אולי נכון

אבל אני אישית רואה את הפרקים יותר בגלל הציניות המטורפת שלו והקטעים שלו עם האנשים שבאים למרפאה. שלא לדבר על זה שאני מתחיל בכלל להבין על מה הם מדברים בשמות המחלות ומה כל אחת עושה ולמה החולה הגיע למצב כזה או אחר בעקבות מה שקרה לו, וזה גורם לי להרגיש שאני באמת למדתי משהו בשנתיים האחרונות.

Benjamin Turner

New member
זה כל כך אבל כל כך כל כך לא הענין

(אם כי דיוק רפואי-שלא לדבר על הגיון פרוצדורלי-היה יכול להיות נחמד
). התגובה שלי לאחר צפיה בפרק אחד של האוס (אי שם בשלהי העונה הראשונה) היתה "הא?! *זו* הסדרה שמורןפ כל כך אוהבת?!", יותר בגלל הנוסחתיות הבלתי נסבלת at the time והסוף הצפוי מאשר בגלל חוסר הדיוק (אם כי עד היום מפליאים אותי דברים בלתי הגיוניים בעליל כמו העובדה שארבעת הפנימאים הללו התמחו לא רק בנפרולוגיה+מחלות זיהומיות/ אימונולוגיה/נוירולוגיה/טיפול נמרץ אלא גם ברדיולוגיה, מגוון כירורגיות, פתולוגיה ועוד). עם זאת, אחרי שני פרקים נוספים התמכרתי בענק. ממליצה לך לתת עוד צ'אנס-אין הרבה (או בכלל) דרמות/דמויות אינטליגנטיות, משעשעות, מאתגרות-מחשבתית (לאו דווקא ברמה הרפואית) ומרתקות כהאוס על המסך הקטן (ויוּ לוֹרי בכלל תותח-על בפני עצמו
). נסי לצפות בthree stories או בno reason (שישודר בעוד שלושה שבועות). אלה לא פרקי האוס אופייניים, אך הם מדגימים היטב את צדקת הסופרלטיבים לעיל. אגב, ברור פר הגדרה שכל המקרים שהאוס והדאקלינגז מטפלים בהם יהיו מופרכים או משונים. אחרת מן הסתם הם לא היו מגיעים למחלקת דיאגנוסטיקה.

br0cK

New member
חכו עד שתראו את פרק סוף העונה...

אם יש משהו ששווה בשבילו לראות את הסדרה הזאת, מלבד הציניות של הרופא הכי מיזנטרופ בטלויזיה ומקרי הרפואה יוצאי הדופן זה בהחלט פרק סוף העונה השנייה

alice miau

New member
איזה עצבים!

זה הולך להיות פרק בשלושה חלקים?! לא מספיק המתח שיש ב"אנטומיה של גריי"??? אם לא הייתי רוצה להרוס לעצמי את הצפיה בפרק, הייתי נכנסת לקרוא בתקצירים מה קורה.

Benjamin Turner

New member
לא, הפרק הבא נקרא forever. יש רק

שתי אופוריות (שזה בערך אופוריה וחצי יותר מדי, אבל לא נורא). אוף, שתתחיל כבר העונה השלישית! כמה אפשר לחכות?!

Benjamin Turner

New member
ברור, היא עולה בארה"ב הברית ב5/9.

היום אמי (יוּ מגיש פרס, אין מצב שהאוס זוכה וטוב שכך, היות ויוּ כלל לא מועמד), ב31/8 ראיון של יוּ אצל ג'יי לנו (בונוס כייפי כי הראיונות שלו שווים עוגיה. אפשר לראות את שלושת הראשונים אצל לנו ועוד המון אצל אחרים בטיוב ובhughlaurie.net), וב-5/9: meaning
העונה הזו הולכת להיות... אלוהים, אם היא תממש רבע מהפוטנציאל שלה, watch out! ולא, עדיין לא איבדתי את שפיות דעתי, אבל אני מאוד קרובה לכך

למעלה