האוסקר, בנות, האוסקר!!!!

love angle

New member
אני יודעת../images/Emo95.gif

והתקשרתי אליה והתחננתי אליה להודות, דבר שבכלל לא הייתי צריכה לעשות כי היא הייתה אמורה להודות כשהומרה רק לקחה אותנו לשיחה.. והיא אמרה לא לדאוג ושהכל בסדר.. אז זהו שלא! הכל לא בסדר! היא לא נשארה אחרי הלימודים כדי לשכנע את המורה שבגלל שלמדנו יחד למבחן, אז זאת פשוט הגדרה שזכרנו.. היא לא ראתה שהסתכלתי למורה בעיניים וראיתי שהיא לא מאמינה לי.. וכאילו בגלל שאני קבלתי ציון גבוה יותר, אז היא חושבת שאני זאת שהעתקתי..

איזה חברה מעגילה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

איך אפשר לדבר איתה אחרי מה שהיא עשתה לך?, אני הייתי מנפנפת אותה ולא מדברת איתה יותר בחיים!!!!!!!!!!!!
שר הטבעות שולט!!

פיישש!!יפה יפה..../images/Emo26.gif

מאיפה כל המידע
איזה באסה יש לי מחר את המבחן הכי חשוב במדעים!, ואימא שלי לא מרשה לי להישאר!!
נו...טוב..במילא אחי הגדול מקליט לי
שר הטבעות שולט!!

little bry

New member
כמה פריצות יש לאוסקר? חחחחחחחח

ואני חייבת להישאר ערהההההה!!!!
תודהההההההההה ענקנקית למי ששמה את הלוח שידורים פהההה

love angle

New member
אה../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

וואי, איך אני שמחה! החברה שלי דברה עם המורה לביולוגיה והסדירה הכל.. וגם מרשים לי להשאר ערה לאוסקר! חי חי
כאילו החיים פתאום מושלמים!! אני אומרת לכם- הכל בזכות אורלנדו.. הוא שומר עלינו מלמעלה..

OB4ever

New member
אני הלכתי

לחברה שלי..אני אעדכן כל חצי שעה מה קורה....הבאסה זה שאת החצי שעה אחרונה והכי חושבה (מחלקים בסוף את פרס הסרט והבמאי) אני לא אראה כי יש לי ראיון במשרד החוץ לגבי משלחת לאמריקה.......אז מישהי אחרת תעדכן (אני מקווה)....... יאללה מתוקותי הלכתי לי

../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

-א-נ-י- -ל-א- -מ-א-מ-י-נ-ה-!!!!!!!!! הם ביטלו פרופיילר בשביל הפריקינג אוסקר הזה!!!!!!! גררררררררררררררררררררררררררר!! למי איכפת מאיזה סרט על מאחורי הקלעים של האוסקר!! -אני-רוצה-פרופיילר!!!!
ועוד העיקר שהם לא הגזימו לנו כאן עם כל הערב טוס עם גיא פינס, שינמיכו פרופיל, כי זאת לא התוכנית הכי גאונית בעולם ולמי אכפת שהיא עוסקת בבידור וכל השאר -זאת-הגזמה-!!
יסמין. (חסרת הפרופיילר
)

למעלה