האוסקר, בנות, האוסקר!!!!

OB4ever

New member
האוסקר, בנות, האוסקר!!!!

הערב כן הערב האוסקר!! בפעם הראשונה בהיסטוריה האוסקר ישודר בדיליי של 5 שניות כדי למנוע מצבים כמו ג'נט ג'קסון (אהם אהם).....הפרסים השווים יותר יחולקו בסוף (כמו במאי השנה וסרט השנה). להלן לוח השידורים המלא של ערוץ 3 להיום בערב, ערב האוסקר: 19:45 שנות ה- 70 (ש.ח.) 20:05 ערב טוב עם גיא פינס - פריצה ראשונה לקראת האוסקר 20:10 קשרי משפחה 21:05 ערב טוב עם גיא פינס - פריצה שנייה לקראת האוסקר 21:10 רוזוול 21:55 ערב טוב עם גיא פינס - פריצה שלישית לקראת האוסקר 22:00 יצפאן - בתכנית ישולבו אייטמים הקשורים לאוסקר 22:45 ערב טוב עם גיא פינס - תכנית מיוחדת לקראת האוסקר 23:20 פסל הזהב - סרטם של דורון צברי ואורי ענבר על מאחורי הקלעים של טקס האוסקר 00:20 ערב טוב עם גיא פינס - פריצה רביעית לקראת האוסקר 00:25 שנות ה- 70 (ש.ח.) 00:55 ערב טוב עם גיא פינס – פריצה חמישית ואחרונה לפני שידור 01:00 אוסקר 2004: כוכבים על השטיח האדום - התכנית המקדימה לטקס, שידור חי 03:00 אוסקר 2004: הספירה לאחור - הדקות האחרונות שלפני הטקס, שידור חי 03:30 טקס האוסקר 2004 בשידור חי הסרט הטוב ביותר: "תנו כבר להוביטים את הפרס, ובואו נלך הביתה", אומרים בהוליווד מי שלא אוהבים את אורכו של טקס האוסקר. "שיבת המלך" נראה כמי שיקח את מרבית פרסי האוסקר. מאז שנת 1997, כש"טיטאניק" גרף פרסים ברוב הקטגוריות בהן היה מועמד, לא היה עוד סרט שנחשב להבטחה של השנה. שני החלקים הראשונים של הטרילוגייה - "אחוות הטבעת" ו"שני הצריחים" - היו מועמדים לזכייה, אבל הפסידו. כולם חושבים שהשנה תכבד האקדמיה את פיטר ג'קסון בפרסים, שחלקם יהיו הוקרה על הפרוייקט היקר ביותר בהיסטוריה. אגב, הטרילוגיה רשמה שיא הכנסות, כאשר אחרי 10 שבועות הקרנה ספרו שם את המיליארד הראשון. הדבר היחיד שלא משחק לטובת "שר הטבעות" הוא העובדה שרובו המכריע של הסרט נשען על האפקטים. כמעט ולא מופגן בו משחק מעורר השראה. השחקנים הם משניים לאפקטים. עוצמתו של הסרט היא לאו דווקא בכישרון הליהוק, היו נובעת מפעלולי מחשב מתוחכמים. את זה הוליווד לא תמיד אוהבת. כשאנשי "השר" נשאלים על הסוגיה, התשובה שלהם כמעט אחידה. פיטר ג'קסון, הבמאי, אומר כי "בליהוק השחקנים הושקעה מחשבה ארוכה. אלייז'ה ווד (פרודו בגינס), שון אוסטין (סם גמג'י), אורלנדו בלום (לגולאס), ויגו מורטנסן (אראגורן), איאן מק'אלן (גנדלף), כולם התאימו לחזון שלנו לגבי איך הסרט אמור להיראות. חלק מהעניין של פנטזיה זה להרחיק "לרגע את המציאות. זה מה שניסינו לעשות. אני חושב שהצלחנו דווקא. כך או אחרת, נראה שזו הולכת להיות שנתו של המלך, שב-29/02 תהיה ההכתרה האמיתית שלו. היחיד שיכול להתחרות בו הוא "מיסטיק ריבר", אבל זו לא תחרות של ממש. במאי השנה אחרי 7 שנים מחייו שהוקדשו לג'.ר.ר טולקין, יזכה השנה פיטר ג'קסון - במאי "שר הטבעות" - לעלות על הבמה כזוכה הגדול של הערב. ג'קסון זכה כמעט בכל הפרסים השנה, אבל ברור שבלי אוסקר החגיגה לא תהיה שלמה. סרטו מועמד השנה ל-11 פרסים, וההימורים המחמירים ביותר לא יורדים מ-7 פרסים. המועמדים הסרט הטוב ביותר שר הטבעות אבודים בטוקיו אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם מיסטיק ריבר סיביסקיט במאי פרננדו מאירלס - עיר האלוהים פיטר ג'קסון - שר הטבעות: שיבת המלך סופיה קופולה - אבודים בטוקיו פיטר ווייר - אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם קלינט איסטווד - מיסטיק ריבר שחקן ג'וני דפ - שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה בן קינגסלי - בית של חול וערפל ג'וד לאו - קולד מאונטן ביל מוריי - אבודים בטוקיו שון פן - מיסטיק ריבר שחקנית קאישה קסטל-היוז - לרכב על הלוויתן דיאן קיטון - באהבה אין חוקים סמנתה מורטון - באמריקה שרליז ת'רון - מונסטר נעמי ווטס - 21 גרם שחקן משנה אלק בולדווין - הקולר בניסיו דל טורו - 21 גרם דז'ימון האונסו - באמריקה טים רובינס - מיסטיק ריבר קן וואטנאבי - הסמוראי האחרון שחקנית משנה שוהרה אקדשולו - בית של חול וערפל פטרישיה קלארקסון - PIECES OF APRIL מרשיה גיי הארדן - מיסטיק ריבבר הולי האנטר - שלוש עשרה רנה זלווגר - קולד מאונטן תסריט מקורי פלישת הברברים - דניס ארקנד דברים יפים ומלוכלכים - סטיבן נייט מוצאים את נמו - אנדרו סטנטון, בוב פטרסון, דיוויד ריינדולס באמריקה - ג'ים שרידן, נעמי שרידן, קירסטן שרידן אבודים בטוקיו - סופיה קופולה תסריט מעובד אמריקן ספלנדור - רוברט פולצ'יני, שרי ספרינגר ברמן עיר האלוהים - ברוליו מנטובני שר הטבעות: שיבת המלך - פראן וולש, פיליפה בוינס, פיטר ג'קסון מיסטיק ריבר - בריאן הלגלנד סיביסקיט - גארי רוס סרט אנימציה האח הדוב מוצאים את נמו השלישייה מבלוויל הסרט הזר שיחות נפש (קנדה) רוע (שוודיה) סמוראי הדמדומים (יפן) אחיות תאומות (הולנד) זלריי (הרפובליקה הצ'כית) בימוי אמנותי נערה עם עגיל פנינה הסמוראי האחרון שר הטבעות: שיבת המלך אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם סיביסקיט - אגדה אמריקאית צילום עיר האלוהים קולד מאונטן נערה עם עגיל פנינה אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם סיביסקיט - אגדה אמריקאית סאונד מיקסינג הסמוראי האחרון שר הטבעות: שיבת המלך אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה סיביסקיט - אגדה אמריקאית עריכת סאונד מוצאים את נמו אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה מוזיקה מקורית סיפורי דגים - דני אלפמן קולד מאונטן - גברחאל יארד מוצאים את נמו - תומאס ניוטון בית של חול וערפל - ג'יימס הורנר שר הטבעות: שיבת המלך השיר המקורי: "Into the West" (שר הטבעות: שיבת המלך), פראן וולש, הווארד שור, אנני לנוקס "A Kiss at the End of the Rainbow" (רוח אדירה), מייקל מק'קין, אנט אוטול "Scarlet Tide" (קולד מאונטן), טי בון בורנט, אלביס קוסטלו "The Triplets of Belleville" (השלישייה מבולוויל), בנואה צ'ארסט, סילבן קומט "You Will Be My Ain True Love" (קולד מאונטן), סטינג תלבושות נערה עם עגיל פנינה הסמוראי האחרון שר הטבעות: שיהת המלך אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם סיביסקיט - אגדה אמריקאית סרט דוקומנטרי באלסרוס לתפוס את הפרידמנים ערפל המלחמה הארכיטקט שלי מזג האוויר מתחת לפני השטח סרט דוקומנטרי קצר מקלט לב צ'רנוביל סיפורי אגדות עריכה עיר האלוהים קולד מאונטן שר הטבעות: שיבת המלך אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם סיביסקיט - אגדה אמריקאית איפור שר הטבעות: שיבת המלך אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה סרט אנימציה קצר באונדין דסטינו השתגע הארווי קרמפט ניבלס סרט קצר Die Rote Jacke Most (הגשר) Squash A Torsion שני חיילים אפקטים ויזואלים שר הטבעות: שיבת המלך אדון ומפקד: הצד הרחוק של העולם שודדי הקאריביים: קללת הפנינה השחורה ישראל שלחה את נציגתה הראשונה יעל בר זוהר (שנבחרה ללבוש שמלה שחורה..אישית העדפתי את האדומה) היא תסקר את כל האוסר בשבילנו הישראלים

ChipiM

New member
אני חייבת להישאר ערה!!!

ThisIsJustME

New member
ברררררררור נשארים ערים וגם...

מי שמתכוונת להשאר ערה אז שתכתוב פה
בכל אופן אם יהיה לי מספיק כוח לעבור מהסלון למחשב בזמן הטקס חחח אז אני אכתוב לכן

זאת אומרת..

באיחור של 5 שניות בשביל לצנזר קטעים "בלתי הולמים", האמריקאים האלה...
שר הטבעות שולט!!

אני רואה את זה בשידור חי...

אבל אני לא רואה את ההכנות בלי ההכנות זה מתחיל ב-3.30 אז אני אקום ב-3.00 אמא שלי מרשה לי...

OB4ever

New member
אמא שלי

הסכימה לי להשאר ערה..ואני גם אעמוד בזה (אני מקווה).....אורלנדו רוב הסיכויים לא יהיה בטקס עקב צילומיו בספרד לממלכת העדן

ThisIsJustME

New member
חחח מצוין../images/Emo70.gif וגם איזה באסה

שאורלנדו רוב הסיכויים לא יהיה

ChipiM

New member
אוף... הוא כל הזמן מבריז מטקסים!

לא נורא, יש עוד חמודים משרה"ט....חחחחחח

OB4ever

New member
הוא לא

אוהב כל כך יחסי ציבור ובנוסף יש לו סרטים לצלם... בדיליי של 5 שניות כאילו מה שקורה זה שמצלמים אחרי 5 שניות זה מגיע לטלוויזיה שלך..שאם במקרה יקרה דבר כמו חסיפת שד (גנט גקסון אהם אהם) הם יוכלו למחוק לפני שזה עולה לשידור...הטכנולוגיה של היום יכולה בפחות מ5 שניות למחוק או לעצור את השידור

TrinMyQueen

New member
אני בטח ארדם :/

אני ישאר ערה וב-3:20 אני ירדם..חחח... זה תמיד קורה לי! טוב מקסימום אני יראה אחרי זה.. ואם עוד אורלנדו לא יהיה אז בכלל... מה שמעצבן אותי זה שאף פעם לא שמו ז' על מטריקס באוסקר.. למישהו יש מושג למה?!??

love angle

New member
....../images/Emo95.gif

יו איזה יום גרוע היה לי היום.. לא מרשים לי להשאר ערה לאוסקר, העבודה שאני וחברה שלי עבדנו עליה ממש קשה כל החודש נהרסה היום בבצפר לפני שהמורה הספיקה לראות אותה, ולפני כמה זמן היה לנו מבחן בביולוגיה, וחברה שלי העתיקה ממני את כל התשובות.. וסיכמנו שאם תופסים אותנו אז היא מודה, והיום המורה לביולוגיה לקחה אותנו לצד ושאלה אותה אם העתקנו- והיא שחקה את עצמה, כאילו לא קרה כלום! אוף אני כל כך כועסת עליה.. והמורה לביולוגיה אוהבת אותי, ולמרות שאמרתי לה שאני לא העתקתי ממנה ראיתי לה בעיניים שהיא לא מאמינה לי וזה כל כך לא פיר! חרשתי למבחן הזה המון זמן...ועכשיו יצא לי שם של מעתיקנית והמורה לביולוגיה תתן לי ציונים נמוכים.. וכמובן שאני לא ילשין על חברה שלי- מה פתאום, אני לא מסוגלת, ניסיתי אפילו לבקש ממנה להודות, והיא לא מוכנה..
זה היה יום חרא...אני ממש מקווה שהיה לכם יום יותר טוב...

איזה חברה זונה../images/Emo70.gif

כאילו, לא רק שהיא הבטיחה לך היא לא מסכימה גם אחרי שאני מבקשת ממנה!? אני לא מבקשת ממך להלשין עליה חס וחלילה, אבל כדאי לך לדעתי לחשוב טוב טוב אם זאת באמת חברה שלך..
ואני לא מבינה אתכם?! אני פשוט יקליט מקסימום ויראה אח"כ!

מה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif

איזה חברה מגעילה
איייכס מה זה
אני כועסת
במקומך
זה ממש מגעיל
והיא עוד קוראת לעצמה "חברה" שלך...
בעעעעעעעעעעע האמת, לפי דעתי, ואל תגידו שאני מגעילה או עושה הכל בשביל ציונים - אולי כדאי לך לאיים עליה שאם היא לא תודה, את תלכי ותספרי למורה. זה ממש מגעיל מה שהיא עשתה ולפי דעתי היא צריכה לשלם.....
לוידעת.... אבל משתתפת בצערך

love angle

New member
אז זהו../images/Emo95.gif

שהיא חברה ממש טובה שלי.. ואני ממש כועסת עליה, אבל אני לא ילך להלשין משתי סיבות: א. אני פשוט לא מסוגלת- אין אני לא יכולה להלשין עליה ב. תחשבו שאתן המורה שלי, אם אני יבוא אליה וילשין על חברה שלי, לא נראה לי שזה יראה לה כל כך טוב, עדיף שאני ישתוק וזהו.. אבל זה כל כך מרגיז כי למדתי כל כך קשה כדי להצליח, והדבר הזה פשוט הרס לי גם את הציון שהרווחתי, המורה לביולוגיה היא ממש ממש חמודה,אז היא לא הורידה לי נקודות או משו, אבל היא בטח חושבת שלא הרווחתי את הציון שלי ביושר..

אז אם

היא חברה טובה מאוד שלך, אני חושבת שלפחות איתי זה היה יותר נותן לי להיות פתוחה אליה ולא לבוא אליה באיומים וכאלה אלא פשוט להגיד לה את מה שאת חושבת.. כי אצלי, אני יכולה להגיד הרבה יותר דברים לחברות טובות שלי מאשר לסתם ידידות או אנשים שאני מכירה.. וכשזאת חברה טובה אני בטוחה שאת יכולה לגרום לה להבין מה הבעיה במה שהיא עושה לך!

למעלה