האוסף הפרטי של Hann

Hann Muenden

New member
שאלות לי אליך :)

מה אתה לומד שם? אני אצטרך לגור שם...האם כדאי לי לקחת דירה במסגרת הקמפוס של האוניברסיטה או להשכיר דירה מחוץ לקמפוס (בלי קשר לאוניברסיטה, דירה רגילה). אנא התייחס בתשובתך לשאלה זו לתנאי המחייה ולמחירים... ולסיכום...בתור בן אני לא יכול להמנע מהשאלה: מה מצב הבננות שם?
תודה רבה רבה

Hawk17

New member
שווה וחצי.

זה מכבר ידוע שבבאר שבע יש את חיי החברה התוססים בארץ, ובאר שבע נחשבת לאוניברסיטה הכי ידידותית למשתמש. בניגוד לאת"א, בבאר שבע: א) הסגל לא חולרות כמו הסיפורים על ת"א. ב) בגלל שזה אוניברסיטה שרוב הלומדים בה הם לא מאיזור באר שבע דווקא, אז יש מסגרת חברתית מאוד חזקה שנוצרה שם בגלל שגרים ליד האוניברסיטה והחברים שלך הם מהאוניברסיטה, ולא כמו באת"א שאתה חוזר כל יום בערב הביתה ויש לך את החברים שלך עדיין מהבית מחוץ לאוניברסיטה. אם אתה מבין האלה שבאים לאוניברסיטה לא רק ללימודים, אלא מחפשים גם את החיים הסטודטניאליים ורוצים להנות מהם ולא רק 100% ללמוד, אז באר שבע- זה המקום בשבילך.

Hann Muenden

New member
יש זמן לחיי חברה?

אם כל הלימודים והלחץ יש בכלל זמן לחיי חברה? (אני אלמד הנדסת מכונות...אם זה משנה) ד"א: יש בקמפוס חדר כושר? איך נרשמים לשם? כמה זה עולה? זה פרט שמאוד חשוב לי כי אני נוהג ללכת לחדר כושר ואם אני אעבור לבאר שבע אני אהיה חייב למצוא שם איזשהוא תחליף :)

Hawk17

New member
תשובות

באוניברסיטת בן גוריון, סמוך לקמפוס יש מרכז ספורט גדול ,של האוניברסטיה אם אני לא טועה, ומה שכן אני רואה שכתוב לי פה (בספר של האוניברסיטה הנ"ל) זה שכל הטודנטים שחברים באגודה(מי הטיפש שלא?!) יש להם מנוי אוטומטי.("זכאים להיכנס...") במרכז ספורט הזה שני אולמות חדר כושר : 1 אירובי ושני משקולות וכוח. כמו כן יש שם בריכות שחיה, כולל אחת מקורה. וסאונות ומגרשי טניס וכדורגל. בקשר ללחץ בלימודים וזמן פנוי - זה תלוי איזה טיפוס אתה. יש אנשים שיודעים לשלב נכון בין לימודים ופנאי, ויש שלא...

שמש27

New member
האוסף הפרטי של Hann

קודם כל, ברוך הבא לפורום
. אני בהחלט ממליץ לך לקרוא את מאמרי הפורום (נמצא בדך הראשי), את המאמרים שבשורת הטאג-ליין (רצה למעלה), כמה דפים אחורה - ואני בטוח שתמצא את מבוקשך. אנחנו עוזרים בסבר פנים יפות לכל אחד - אבל גם אם יש לך שאלות חדשות כל פעם, זה לא אומר שהן צריכות להיות בנפרד - יכולת לשרשר לעצמך. הפעם - עשיתי זאת במקומך. בפעם אחרת - לא. תודה, וסליחה, ובהצלחה !

למעלה