האומן במוצ"ש

shulhi86

New member
אם היית שואל לפני שבת

הייתי מספיק לומר לך שאני מגיע... היה טווווווב... היה יוסי....

ענת1986

New member
../images/Emo65.gifתהנו ../images/Emo24.gif

תבלו לכם היום! הולכת להיות הופעת פיצוץ! האומן, בירת הקודש, האווירה של הירושלמים
תחזרו אלינו עם חוויות וסיפורים
סעו בזהירות

אביavi2

New member
חזרתי אחרי העדרות של כמה ימים,

אז רק עכשיו ראיתי את ההודעה. הייתי אתמול בהופעה והיה מעולה! טוב, אני די גרוע בכתיבה, אז בקצרה... הייתה אחלה הופעה. קרוב לשעתיים וחצי כולל שני הדרנים ארוכים לאללה - אחד של חמישה שירים והשני של שבעה או שמונה שירים! היה אפילו שיר חביב של מינימל קומפקט (When I go) ועוד שוס קטן... ברי לבש ציצית ב2-3-4 שירים כן, כן... =) ואני כל כך מצטער שלא עמדתי קרוב לבמה, ואז היה לי סיכוי לקבל ממנו את המפרט... לא נורא... הופעה הבאה =)

ענת1986

New member
חחחח... ציצית? גדול! ../images/Emo6.gif

התאים לו?
ואני ממש שמחה שנהנית בהופעה
הופעה הבאה בבארבי, אבי? אני מבטיחה לך שאני אעלה על הבמה ואקח לך מפרט! אני אגנוב מברי אם צריך!

exit_from_here

New member
ברי?!ציצית?!

אם ההשפעה של אהוד כל כך גדולה שהשפיע גם על ברי אז אולי שווה לביצפר שלי להביא אותו (שוב) ואז אולי יצליח להם פרוייקט הציצית
אני כמובן בעד,בלי קשר לציצית,אהוד זה תמיד טוב.

על ההופעה מנקודת המבט החולנית שלי

אפתח ואומר שההופעה הייתה שווה בטירוף, נהניתי מכל שניה (למרות שלקראת הסוף כבר הייתי נורא עייפה וכשברי שר "הגיע הזמן לחזור הביתה" לא נותר לי אלא לנענע את הראש לאות הסכמה...) רק מה? כפי שאתם אולי יודעים (אבל מן הסתם לא), רק ביום שישי חזרתי ממסע בפולין כך שההופעה הייתה לי מן קטע שבירה כזה שבו התחלתי לקלוט הכל וכל שיר עשה לי פלאשבק שואתי איום, לא יאמן כמה בקלות אפשר לקשר כל שיר לשואה... ואני אפרט! השומר של הגן הזכיר לי את הגטו ה"אחר" זעזע אותי במשפט "על קרון הרוחות ששכחת" בכמה יוסי פלישבאק אותי המשפט "פולנים מרוקאים רומנים התערבבו בחולות" את "ארץ זרה" כתבה לי גיל ביומן מסע, את "עוד חוזר הניגון" יערה כתבה לי "באמונה עוורת צועד על שפת תהום"... אני לא רוצה אפילו לפרט "ghosts can't far away" בררררר ניסיתי לקחת את העניין בהומור חוץ מזה הוא שר את: עיר של קיץ, רעש לבן, ג'ינג'יות, שירים באנגלית, ריבונו של עולם (שאותו הוא אמר שהוא היה שר בעצרת של רבין במידה והוא היה מופיע בה כי היא גם הייתה אתמול), אין קץ לילדות, מנהרת הזמן, בואי הביתה ו.. ו.... ו... אני כבר לא זוכרת!!! גם את הסדר אני לא זוכרת היה שווה ואפילו פגשתי את "סתם עוד חייל" מהפורום

למעלה