האום

darkest

New member
האום

הצעתי לערן שמדינה יכולה להציע הצעות רעות רק על מדינות בטווח פלוס מינוס 250 מקומות ממנה כדי למנוע אין ספור הצעות מכפולות וכדי שמי שיש לו אינטרס להפיל אותך, יציע את ההצעה בעצמו ויצפה לתגובה! מה דעתכם הוא לא נלהב:(

beladon

New member
../images/Emo45.gif חיבים לעשות משהו בקשר לזה

אחלה רעיון, המצב כרגע בילתי אפשרי.

the Sman

New member
../images/Emo45.gifתומך

אפשר גם להגדיל את המספר 250. העיקר שלא כולם יוכלו להציע על כולם...

darkest

New member
צחי ושחר

תכתבו לערן שאתם תמוכים בהצעה שלי? נניח 500 מקומות פלוס מינוס באמת לא חשוב

firedust1

New member
טיפשי

אנחנו צריכם ללמוד להיסתדר עם הערבים,ולא לבוא ולבכות לערן.

darkest

New member
לא קשור לערבים

קשור שכל אחד יכול לפתוח כפולה,ולהציע ממנה הצעות רעות על מדינות וכיוון שאין דרך לברוח מהאום, המשחק תקוע כשכל הזמן יש הצעות רעות באופן אישי- המשחק פחות זורם ופחות כיפי... אין קשר לערבים

hakim

New member
../images/Emo45.gif

Sabat0

New member
../images/Emo31.gif רעיון גרוע

ערן הרי מנסה לעשות את המשחק הזה כמה שיותר "מציאותי" (
), ובמציאות מיקרונזיה יכולה לגנות את ארה"ב בקולי קולות. הצעות מכפולות זה צורת משחק לגיטימית. ערן הרי מודע לעובדה שאין שחקן פעיל ורציני עם מדינה אחת בלבד.

darkest

New member
אתה מפספס

אם במציאות מיקרונזיה מגנה את ארה"ב ממניעים שלה ארהב מגיבה סצפיפית עליה ומנקנקנת לה את הצורה אבל במצב זה היום על הכפולות, מי שבאמת עומד מאחרוי ההצעה משתמש בכפולה ואין טעם להגיב נגד הכפולה במציאות אף מדינה קטנה לא תציע גיוני על ארהב מחשש לתגובה.. אבל על ישראל חופשי דבר שני- אני כנראה שחקנית לא פעילה ולא רצינית כי אין לי כפולה

beladon

New member
מחזק!

כנראה שגם אני שחקן לא רציני כי אין לי כפולות. ועדין ערן לא החזיר את מקום ראשון הנוחחי לכח המקורי שלו, מה שמאפשר לו לפתוח פער על כל השאר, מה שמוציא את החשק מהמשחק או לחלופין יעודד רמאויות.

lidor500

New member
למה מדינה דמיונית כמו מיקרונזיה

שאפשר להשתמש במדינה מציאותית- אירן.. היא מגנה חופשי את ישראל וארה"ב וניסה אני לא רואה שארה"ב מנקנקים לה את הצורה :/

A S S A S I N

New member
מיקרונזיה זו לא מדינה דמיונית חחח

והיא לא תגנה את ארה"ב כי היא מדינת חסות של ארה"ב
אני לא קשור לויכוח בכלל חחח

lidor500

New member
חח אוקיי למרות שבחיים לא שמעתי עליה

אבל שיהיה מצטער חחח.. אבל באמת כמו שאמרת היא לא תגנה את ארה"ב כי היא מדינת חסות שלה, אז הדוגמא הכי טובה פה היא באמת אירן..

למעלה