"האוטו שלנו גדול וירוק,האוטו שלנו נוסע רחוק"

aviv1003

New member
"האוטו שלנו גדול וירוק,האוטו שלנו נוסע רחוק"

מי שר את השיר במקור?

magy

New member
לפחות במקום אחד

בשירונט יש רק תוצאה אחת לשיר בלי מבצע. אבל צריך לחפש עוד.... הדואר בא ביצוע: עממי מילים ולחן: נעמי שמר הדואר בא היום באוטו האדום ולי נתן מיכתב קטן מכתב עם בול

יוליקה

Member
מנהל
רגע...רגע....

זה שני שירים נפרדים: א. האוטו שלנו גדול וירוק ב. הדואר בא היום עד כמה שזכור לי 2 השירים הם בביצוע יפה ירקוני אבל יכול להיות שגם לשמשון בר נוי או ישראל יצחק יש ביצוע.

זה אדום זה ירוק

זה דואר וזה סחורה חקלאית

magy

New member
גם פה אין לי תשובות

האוטו שלנו ביצוע: עממי מילים: פניה ברגשטיין לחן: עממי האוטו שלנו גדול וירוק האוטו שלנו נוסע רחוק בבוקר נוסע בערב הוא שב מוביל הוא לתנובה ביצים וחלב אבל אני זוכרת את יפה ירקוני....... ואחרים שרים את זה

magy

New member
בואנהנההההה

זה הביצוע הכי טוב ששמעתי........עד היום

LEATHER REBEL

New member
במקור זה שיר עם שוודי

הכוונה למנגינה. באחת מהתכניות של דן אלמגור (שלא הועלתה לנט עדיין) הוא סיפר שבמהלך המחקר, לכשהתברר שהלחן הוא שוודי, הוא צילצל לשגרירות שוודיה בישראל ואלה נאותו לשלוח שלוש עובדות של השגרירות לאולפן לצורך הפקת התכנית. אחרי שאלמגור סיים להסביר, ראו בתכנית את שלושת עובדות השגרירות, בלבוש שוודי מסורתי, והן שרו את השיר בשוודית והקהל באולפן הצטרף אחרי זה בעברית. נו, אני מעריך שבשנת הפקת התכנית (אמצע שנות ה 70) זה היה מרגש.

aviv1003

New member
כן ראיתי לאחרונה את אותה תוכנית.

אז בינתיים יפה ירקוני לפי דעתכם?

magy

New member
לא ידעתי על המקור השוודי.. חדש לי

תודה על העדכון

טרה10

New member
הנה האוטו הזה..משאית משותפת

של קיבוץ גבת-ועיינות..היום רמת דוד. מקדימה חמותי..שמאוד אהבה לנסוע..חיברה פניה ברגשטיין שהיתה הגננת בקיבוץ גבת.

למעלה