האהבה שלכם אל מירי.

../images/Emo65.gifיופידו../images/Emo85.gif

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע
הממ בהתחלה סתם אהבתי את השירים שלה, וחיפשתי עליה דברים באינטרנט וזה, ואז לפתע נתקלתי בפורום מירי מסיקה בתפוז, ובספטמבר 2005 אם אינני טועה, הצטרפתי, ונסחפתי אחר הערצה מטורפת ואובססיבת! שגרמה לשינוי הניק בתפוז ל"נועה לאב מירי מסיקה".
איך הכרתם אותה
הממ הלכתי לישון אצל חברה והיא התחילה לשיר נובמבר, ואז היא שרה: "בלונים בלונים בתקרה.." ואני כזה- בלונים?:| למה שמישהו ייכתוב בלונים בשיר שלו? זאת הייתה ההכרות הראשונה.
האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה
אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה
נובמבר ולשם. כמו כולם:X
לכמה הופעות של מירי הלכתם
יותר מדי
מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם
לא זוכרת את התאריך, אבל זה היה לפני יותר משנה...היה הכי כיייף בעולם!
מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)
הכי קיצוני- כתבתי לה ברכה והבאתי לה באחת ההופעות.. או לאלא, בעצם דיברתי איתה בטלפון פעם ראשונה באוקטובר 2005! (כןכן אני זוכרת:X) והיה מפדח. וכן, דיי הייתי בכל מקום שהיא הייתה. נו מה, הייתי בת 14 או 13 או 12
היה מותר לי!!! העיקר שזה עבר לי בשלב מסויים
אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים
אתם מדברים איתה
כשאני הולכת להופעה תמיד... בד"כ אני רצה לאורי
. חח אבל אני תמיד הייתי מחכה בצד כשכולם יילכו ואז היא הייתה ניגשת אליי, ואז הייתי שואלת אותה מתי היא עושה לי ילדים. עמוק
. אבל היה מצחיק

veredmp

New member
עונה

שלום לכולם, אף פעם לא כתבתי בפורום הזה למרות שאני קוראת בו הרבה, אז חשבתי שזו הזדמנות טובה "לצאת מהארון"
ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע? אני התעוררתי מאוחר
התחלתי לאהוב את מירי רק לפני כמה חודשים. ברשת ג' בימי שבת יש את התוכנית "מאחורי השירים" ואירחו את מירי עם הדיסק החדש (דיסק וחצי, בעצם.....). שמעתי ונדלקתי. המצחיק הוא, ששבוע לפני כן חברה שלי התקשרה וביקשה שנלך להופעה שלה בנתניה ולמרות שלא ממש רציתי הסכמתי. כמובן שיום אחרי ששמעתי את התכנית רכשתי את הדיסק ועד ההופעה (שהיתה שבוע אחר כך) כבר ידעתי אותו בעל פה.
איך הכרתם אותה? מכיוון שהתחלתי לאהוב אותה הרבה הרבה זמן אחרי שהכרתי אותה, אני ממש לא זוכרת איך הכרתי אותה. הכרתי את השירים שהוציאה מהדיסק הראשון כמובן (אלה שהתנגנו ברדיו לפחות), אבל עד ששמעתי את הדיסק "שלום לאמונות" לא "נתפסתי".
האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? אני חושבת ש"ילדה שהתבגרה" הוא השיר שהכי נגע בי. למרות שכשאני חושבת על זה, אני לא בטוחה אם השמיעו אותו בתכנית (אני יודעת שמירי קצת "בעייתית" עם השיר הזה.......). גם "עכשיו אתה חוזר בחזרה" נגע בי (זה כשעוד לא הכנסתי לו את משמעות האב, אלא משמעות של חבר שעוזב ואז חוזר).
לכמה הופעות של מירי הלכתם? הלכתי לשתי הופעות. בהפרש של פחות מחודש. כמובן, כשאני אומרת את זה לאנשים זרים הם מסתכלים עלי בהשתאות ותדהמה. בפורום הזה, אני מניחה שזה נחשב ל"הישג" די עלוב, לא?
מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם? נתניה, מרץ השנה.
מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'. מעולם לא עשיתי מעשה "קיצוני". אני בן אדם די רגוע מטבעי, לא רואה את עצמי הולכת עם שלטים או עוקבת אחרי אנשים. משעממת, כן, אני יודעת.........
אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? לאחר שתי ההופעות שהלכתי אליהן נפגשתי איתה, והיא היתה מקסימה בשתיהן. והשאלה שאף אחד לא עונה עליה:
במה האהבה שלכם אל מירי מתבטאת? בעיקר בשמיעת שני האלבומים (וחצי) שלה כמעט בכל יום. וקריאת הכתוב בפורום הזה. אני חייבת לציין שאתם אנשים משעשעים ביותר. הלכתי לשתי הופעות ועוד כמה חודשים מתכננת ללכת שוב. זהו, אני חושבת שכתבתי מספיק. שיהיה לכולם סוף שבוע טוב ושקט.

איריס מ

New member
עונה ../images/Emo9.gif

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע? מהרגע הראשון ששמעתי את הקול שלה ולאחר שראיתי את הקליפ שלה בערוץ 24, מאוד אהבתי את השיר ואת הקליפ, לאחר מכן קניתי את הדיסק והשאר כבר היסטוריה
איך הכרתם אותה? באופן אישי הכרתי את מירי לראשונה בהופעה באשקלון בשנת 2005 האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? השיר "לשם" ששמעתי לראשונה גרם לי להתעניין בה. לכמה הופעות של מירי הלכתם? הרבה
ועוד היד נטויה. מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם? ההופעה באשקלון שבה גם פגשתי לראשונה את נועה ודנה. מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'. אין משהו קיצוני במיוחד, מעבר לפרגון ומדי פעם אולי לקנות מתנה סמלית כאות הערכה כלפיה. אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? לאחר הופעות בעיקר.

למעלה