האהבה שלכם אל מירי.
השבוע נדון באהבה שלכם אל מירי. כמו שאתם יודעים, אהבה היא דבר עצום. ובדרך כלל, אוהבים מישהו או מעריכים אותו בגלל או בזכות משהו. אני מאמין שכולכם אם לא רובכם אוהבים (מעריצים, סוגדים, מעריכים, אוהדים או כל מילה אחרת שקשורה בכך) אוהבים את מירי בתור זמרת, אולי חלקכם מכיר אותה אישית ואוהב אותה בתור בת אדם ואיך אם לא אוהבים גם את המוזיקה שלה. אני יכול להעיד על עצמי כאחד שאוהב את מירי כזמרת, את קולה ואת המוזיקה שלה. אז לפניכם שאלות, שקשורות באהבה שלכם כלפי מירי כזמרת (אם תרצו, אתם מוזמנים להתייחס גם לאהבה שלכם אליה בתור בת אדם, אם אתם מכירים אותה אישית פחות או יותר. אבל ברור שהכל התחיל כתוצאה מכך שהיא זמרת).
ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע?
איך הכרתם אותה?
האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה?
לכמה הופעות של מירי הלכתם?
מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם?
מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'.
אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? אז לסיכום, אני מקווה שהאהבה תמיד תהיה מוצתת בלבכם, ושלעולם לא תפסיקו לאהוב.
השבוע נדון באהבה שלכם אל מירי. כמו שאתם יודעים, אהבה היא דבר עצום. ובדרך כלל, אוהבים מישהו או מעריכים אותו בגלל או בזכות משהו. אני מאמין שכולכם אם לא רובכם אוהבים (מעריצים, סוגדים, מעריכים, אוהדים או כל מילה אחרת שקשורה בכך) אוהבים את מירי בתור זמרת, אולי חלקכם מכיר אותה אישית ואוהב אותה בתור בת אדם ואיך אם לא אוהבים גם את המוזיקה שלה. אני יכול להעיד על עצמי כאחד שאוהב את מירי כזמרת, את קולה ואת המוזיקה שלה. אז לפניכם שאלות, שקשורות באהבה שלכם כלפי מירי כזמרת (אם תרצו, אתם מוזמנים להתייחס גם לאהבה שלכם אליה בתור בת אדם, אם אתם מכירים אותה אישית פחות או יותר. אבל ברור שהכל התחיל כתוצאה מכך שהיא זמרת).