האהבה שלכם אל מירי.

Nimrod121

New member
האהבה שלכם אל מירי.

השבוע נדון באהבה שלכם אל מירי. כמו שאתם יודעים, אהבה היא דבר עצום. ובדרך כלל, אוהבים מישהו או מעריכים אותו בגלל או בזכות משהו. אני מאמין שכולכם אם לא רובכם אוהבים (מעריצים, סוגדים, מעריכים, אוהדים או כל מילה אחרת שקשורה בכך) אוהבים את מירי בתור זמרת, אולי חלקכם מכיר אותה אישית ואוהב אותה בתור בת אדם ואיך אם לא אוהבים גם את המוזיקה שלה. אני יכול להעיד על עצמי כאחד שאוהב את מירי כזמרת, את קולה ואת המוזיקה שלה. אז לפניכם שאלות, שקשורות באהבה שלכם כלפי מירי כזמרת (אם תרצו, אתם מוזמנים להתייחס גם לאהבה שלכם אליה בתור בת אדם, אם אתם מכירים אותה אישית פחות או יותר. אבל ברור שהכל התחיל כתוצאה מכך שהיא זמרת).
ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע?
איך הכרתם אותה?
האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה?
לכמה הופעות של מירי הלכתם?
מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם?
מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'.
אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? אז לסיכום, אני מקווה שהאהבה תמיד תהיה מוצתת בלבכם, ושלעולם לא תפסיקו לאהוב.

Nimrod121

New member
ועוד שאלה ותמונה.

זה פשוט שלח לי לפני הזמן. בטעות.
במה האהבה שלכם אל מירי מתבטאת?

ady18

Well-known member
עונה

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע?בעיקר מהתוכנית "מרגיש בבית" איך הכרתם אותה?שמעתי מחברה שהשמיעה לי את נובמבר האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? לשם אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? בקרקס הזה לכמה הופעות של מירי הלכתם?3 מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם?נתניה במרץ האחרון מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)?לא עשיתי וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'. אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה?כן

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע? תחילת 2006, בגלל הקול
איך הכרתם אותה? ברדיו האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? לא היה
לכמה הופעות של מירי הלכתם? 4-אחת בסיבוב הקודם ושלוש בסיבוב הנוכחי מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם? בסיבוב הקודם- מוזאון תל אביב 9/3/06 מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? אני לא יכול לחשוב על שום מעשה קיצוני
אני לא חושב שלקנות מתנות או להכין שלטים להופעות זה קיצוני. (להיות בכל מקום שבו היא נמצאת זה כבר קיצוני
) אבל אני לא חושב שהייתי מכין שלט להופעה
זה סתם מפריע להופעה. אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? כן. אני משתדל איתה, אבל אין כמעט זמן, אין ממש זמן להגיד יותר מ"היי, מה נשמע?" ולהצטלם. חוץ מזה שזה לא מאוד נחמד כשעומדים מאחוריך המון אנשים

hilali1

New member
../images/Emo23.gif

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע? בפעם הראשונה ששמעתי את "טיפה טיפה". נובמבר 2004. (זוכרת נובמבר.
.
איך הכרתם אותה? שמעתי את השיר טיפה טיפה ברדיו ותהיתי מי מאחורי הקול..
האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? טיפה טיפה..
בדיוק השתחררתי מהצבא והתחברתי לאיסוף הזה טיפה טיפה..
לכמה הופעות של מירי הלכתם? מזמן הפסקתי לספור
מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם? 21.1.06
מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? לא יודעת לענות. קיצוני מדי..
אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? וודאי כל שישי לקפה בברסרי
סתם סתם. בדר"כ אחרי הופעות.

אריה31

Member
מנהל
לקח לך שנה וחודשיים עד ההופעה הראשונה../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני שמח לדעת מתי התחלת לאהוב את מירי:)

hilali1

New member
אמממ כן. היתה הי-ם באוג' 06 והיתה לי חתונה..

אז לא הייתי נוסעת כ"כ מחוץ לעיר. ההופעה הראשונה היתה מדהימה

EVGIRL

New member
עונה../images/Emo3.gif

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע?-אממ התחלתי לאהוב אותה מאז שהייתי בהופעה שלה בערוץ 24 בגלל שגיליתי שהיא זמרת מדהימה ויש לה מוסיקה מעולה והיא לא אחת שמרימה את האף למעלה והיא עשתה לי את היום הולדת
איך הכרתם אותה?-אממ בהתחלה סתם ראיתי פה ושם את הקליפ"לשם"ואז הלכתי להופעה בערוץ 24 ואז לזאפה ומאז הכל היסטוריה
האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה?-כן,שמעתי את השיר "טיפה טיפה"ולא ידעתי מי הזמרת..התחלתי לחקור את העיניין וגילתי שזאת מירי והשיר הזה מדבר אליי ונוגע בי בהמון דרכים שלא חשוב כמה פעמיים אני ישמע אותו,אני כל פעם מתרגשת מחדש
לכמה הופעות של מירי הלכתם?-ואוו..אמממ הרבה...יותר מ10 נראה לי..
מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם?-בזאפה בתחילת סיבוב ההופעות שלה מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)?-אמממ קיצוני?לא יודעת אני צריכה לחשוב ובשעות האלה אני כבר לא חושבת
אממ..קניתי לה מתנה,פרחים ואמ..לא יודעת..אבל בעיקרון כל מה שהיא רק תרצה אני מוכנה לעשות
וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'. אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה?-כן,בטח..משתדלת לדבר איתה כמה שאפשר ולפני שיש את כל הלחץ של המיליון אנשים שרוצים להצטלם..ואם יש זמן אני פשוט מחכה לסוף

../images/Emo42.gifעונה

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע? אני מדגישה כאן שאני אוהבת אותה בתור זמרת ואת המוזיקה שלה, למרות שמהמעט שהספקתי להכיר, היא פשוט אישה מקסימה
אממ, התחלתי לאהוב אותה כשחברה שלי אמרה שהיא שמעה זמרת חדשה וקנתה את הדיסק שלה, באותו זמן שמעתי את השם שלה בעבר, אבל לא שמעתי אותה שרה. בכל מקרה, היא הביאה לי את הדיסק לכמה ימים, ופשוט הוקסמתי מהקול שלה.
איך הכרתם אותה? באמצעות חברה שלי
האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? אני חושבת שלקח לי המון זמן להתאהב בה בזכות השירים שלה. מין משמעות כזאת של כל שיר שהגיעה אליי בדיליי מטורף. אני חושבת שהפעם הראשונה שחשבתי שהיא בנאדם מעניין והתחלתי להתעניין בה היתה בשמיעה הראשונה של הדיסק, בשיר "תן לי סימן", שהיה הראשון שריגש אותי במשך הרבה זמן.
לכמה הופעות של מירי הלכתם? בינתיים 2.
מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם? ההופעה הקודמת בכרמיאל. מתישהו בשנה שעברה
מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? בתור אחת שלא בדיוק מעריצה אותה, אלא יותר נהנית לשמוע אותה ולבוא להופעות כמה שיוצא לי, עוד לא עשיתי בשבילה דברים מהסוג הזה, אבל אני מניחה שאני אקנה או אכין לה משהו ממני באיזשהו שלב
וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'.
אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? בינתיים פגשתי אותה פעם אחת ולא יכולתי לדבר יותר מדי0: חח, אבל היא היתה מקסימה ואני מתכננת להמשיך לנסות לפגוש אותה בשאר ההופעות שאני אוכל לבוא אליהן.

הוא היה כל כך מרגש בסבב ההופעות של האלבום

הראשון! הביצוע הכי מצמרר שלה לדעתי, טוב נו, יש כמה מתחרים טובים

hilali1

New member
היה ביצוע טוב. זה שיר טוב.. אבל -

מהחדש יש עוד שקטים ומרגשים. אין מה לעשות צריך לחדש..

אריה31

Member
מנהל
עונה

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע? התחלתי לאהוב אותה בהופעה הראשונה שהייתי ב-14 באפריל איך הכרתם אותה? דיברתי והתחבקתי איתה אחרי ההופעה האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? השיר שקנה אותי היה "אף אחת" לכמה הופעות של מירי הלכתם? 2, בקרוב השלישית מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם? 14 באפריל 2007, תיאטרון היהלום, רמת גן, היום הכי גדול שלי השנה, בינתיים:) מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? את זה אני אשמור לעצמי חח וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'. אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? ברור, זו המטרה!!

TALLLLi

New member
עונה!../images/Emo23.gif

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע? בעיקרון..שמעתי שירים שלה..ואהבתי אותם,אבל לא התעמקתי כ"כ בזמרת...אבל ה-שיא היה ב..ניצנים שנה שעברה..שהיא אירחה את אוהד חיטמן! איך הכרתם אותה? ברדיו... האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? אני ממש אוהבתאת השיר "טיפה טיפה"-->כל פעם שאני שומעת אותו..צמרמורות...:) לכמה הופעות של מירי הלכתם? וואי...אני לא זוכרת..בערך 3... מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם? ניצנים שנה שעברה!! מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? ממ..ת'אמת שלא עשיתי שום דבר קיצוני...אני מאלה שלא מקצינים את האהבה שלהם לזמר...
וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'. אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? ניפגשתי איתה...פעם אחת!הצטלמתי...ו..זהו אני חושבת:)

oranitoosh

New member
עונה.. ../images/Emo13.gif

ממתי התחלתם לאהוב את מירי ומדוע? נראה לי שזה היה אחרי שיצא "לשם" כסינגל לרדיו, מאוד אהבתי את הגוון קול שלה, שהוא שונה משל זמרות אחרות, ושהקול שלה כל כך עמוק... איך הכרתם אותה? כששמעתי את "לשם" הייתי חייבת לבדוק מי זאת הזמרת הזאת, אנ זוכרת שעשיתי אפילו גוגל על השם שלה..חח.. והתחלתי לשוע עוד שירים שלה, קניתי את הדיסק, והתאהבתי לחלוטין. האם היה שיר כלשהו של מירי ברדיו (סינגל) ששמעתם וגרם לכם להתאהב בה? אם כן איזה שיר ואיך הוא נגע בכם עד כדי כך שהוא גרם לכם להתאהב בה או להתעניין בה? הכל התחיל ב"לשם".. אבל גם אחרי שכבר התאהבתי בה, היו שירים בדיסק ה-1, ששמעתי ובכיתי,למען האמת זה היה "אף אחת", ו"בקרקס הזה" ... וזה גרם לי עוד יותר לרצות לדעת מי היא, להתעניין בה יותר.. לכמה הופעות של מירי הלכתם? 2 , ושתיהן היו בירושלים. מה הייתה ההופעה הראשונה של מירי אליה הלכתם? האמת לא זוכרת תאריך, זה היה שנה שעברה, בסיבוב הופעות עם הדיסק הראשון. מהו המעשה הקיצוני ביותר שהייתם מוכנים לעשות עבור מירי, ומהו המעשה "הקיצוני" ביותר שעשיתם בשביל מירי (אם יש כזה)? לעשות? וואו אין לי מושג. לאכול איתה פטריות?! {שזה הדבר הכי שנוא עליי בעולם!} ...חח.. וכשאני מתכוון למעשה "קיצוני" אז זה לקנות לה מתנות נניח, להכין לה שלטים להופעות, להיות בכל מקום שבו היא נמצאת וכו'. אתם נפגשים עם מירי (לפעמים), לאחר הופעות מאחורי הקלעים? אתם מדברים איתה? לצערי לא, לא יצא לי בשתי ההופעות שהייתי, וזה קצת ביאס... אני מקווה שבהופעה הבאה אולי..

למעלה