האהבה שלי

תכננתי לישון אצלך...

ואתה לא ידעת....האמת שמרון נידב את הבית שלך ואני הינהנתי בהסכמה ובכניעה. דווקא פלאפון, אבל זו בטח הייתה בדיחה שלא הבנתי... אני לא נוסעת בסוף, חברה עושה לי את זה.... וזמנו של הצפון הדרומי עוד יגיע. כל עוד זה בצפון. הגעתי אגב למסקנה, שלדיון שלכם על מהו צפון, אין שום תכלית או רעיון או משמעות להחלטה שתתקבל (והרי לא תתקבל). כי מה זה משנה איך מגדירים, כאילו...אתם יודעים למה אני מתכוונת, זה דיון מפגר. וסליחה שאני מערערת לכם את "צדקת הדרך" פחח ולגבי הריקוד. כנראה, לא בטוח, שאני מוסיפה לו קטע מאוד יפה ונכון מהתנ"ך, בדיבור. ועוד משהו- מישהו/י יודע/ת לתפור??? וזה דחוף...

Ez sLeeP

New member
בשבילך - ביתי פתוח בכל עת..

(למעט המקרים שהוא סגור. נעול.
). באמת בואי לבקר בצפון הדרומי! (ולא, זה אינו ויכוח זניח)

חיפה זאת עיר מטומטמת

אתמול ביקרתי בה,למצער. עברנו דרך חיפה בתקלה שלא הייתה אמורה לקרות,בכל מקרה,אין לכם היגיון?! לקחת אוטובוס לשם ואז לחכות הרבה זמן לקו פנימי שיקח אותך לתחנה מרכזית ואז לגלות שגם התחנה המרכזית הולכת לישון יותר מוקדם מתינוק ישראלי ממוצע?!מה זה זה?זה העיר ה-3 בגודלה במדינה?אולי לפי כמות תושבים. איכות סביבה חרא,תחבורה חרא,היגיון חרא.העיר הזאת עיצבנה אותי.ומכיוון שאתה החיפני היחיד שנגיש,צריך להוציא את זה עליך.עמך הסליחה..

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif

צרות של עשירים. הלוואי ואני הייתי גרה בחיפה. הלוואי ואני הייתי גרה בכל עיר שהיא קצת יותר מיושבת מהחור המפגר הזה שאני תקועה בו

Ez sLeeP

New member
הרשה לי צביקו'ש לחלוק עליך,

בלי חוצצים, מבטיח. נתחיל מכך שאני 'חיפאי' ולא 'חיפני'. נשמע הרבה יותר טוב. למיטב ידיעתי יש אוטובוסים בתחנה המרכזית עד שעות הערב המאוחרות. לדוגמא, האוטובוס האחרון לת"א יצא אתמול ב-22:35 (וניתן לבדוק עוד פרטים באתר של אגד). השאלה היא, לאיזה מרכזית הגעת. המרכזית החדשה, מרכזית חוף הכרמל (סמוך לתחנת הרכבת חוף הכרמל, both of which קרובות לביתי במרחק של 5 דק' נסיעה, ותעדנה רותם וספיר) פעילה יותר במכלול של שעות (ע"פ הבנתי הניסיון הוא להעביר את כלל האוטובוסים אליה, או לפחות את מרבית הפעילות האוטובוסית לשם..). אל מרכזית חוף הכרמל תמצא אוטובוס כמעט כל 10 דקות. ובמקרה שנכשלת בכל אלו, יש גם מוניות שירות מרחוב החלוץ.. 28 שקל לת"א ביום חול (ואולי פחות), ו-30 שקל תעריף שבת. על תחבורה אתה לא יכול ממש לכעוס בחיפה. כשם שיש תחבורה ציבורית פעילה ביותר. בהתאם להסכמי הסטטוס-קוו שנקבעו ב48', אשר שימרו את המצב הקיים בכל הנוגע לשמירת השבת - מאחר והיו אוטובוסים של אגד פעילים גם לפני קום המדינה (לא ממש אגד, אבל אחת מן החברות שחברו יחדיו והקימו את אגד) - יש אוטובוסים פנימיים גם בשבת (מה שאי-אפשר לומר על הרבה מקומות אחרים). תתלונן על המנטליות העייפה. על אטראקציות מגוונות שבכל זאת לא מצליחים להגיע לרמתה של ת"א (הידעתם שנפתח לאחרונה האומן 17 בחיפה?). אבל יש לנו תרבות בתי-קפה מפותחת (אצלנו ישבו מאז ומתמיד ינטות רכלניות בבוקרי יום שישי). יש לנו גם את הכרמלית (האח לסבא-רבא של רעות). יש לנו גם את פסטיבל הסרטים ועיר הנוער. עד תקופה מסוימת רוק עצמאות אף נערך גם אצלינו. יש לנו את ודי ניסנס שהוא ה-מקום לפיתות ערביות ובשר טוב לעתות 'על-האש'. יש לנו מיעוט של הומלסים, ורובם לא מסוכנים לציבור. יש לנו עיר ירוקה ביותר (מאוד מאוד ירוקה) וזיהום האויר בדר"כ עובר לת"א עם הרוחות החיפאיות (ובמקרה שאין רוח בת"א, כפי שקרה שנה שעברה, נוצר ענן עשן מטורף מעליה..). עם כל הסלידה מהמגורים בחיפה, אני ממש מחבב את היכולת להישאר פרובנציאלית אע"פ רבע מיליון התושבים שבה. ואני לא מאמין שכרגע כתבתי למעלה מפסקה על יתרונותיה של חיפה. אני. ועוד בעילגות תחבירית. בוקר טוב!

lollapalooza

New member
פששששש ../images/Emo9.gif

ממש מדריך תיירים. סחתיין
עשית לי חשק לעבור...
איך יש לך כח לחשוב בשעות כאלו
ואני כ"כ גאה בך על זה שלא השתמשת בחוצצים (כי נמאס
)

"ביי ביי נתראה בעבודה הבאה"

נועה הייתי חייב
אני חייב להוציא את זה
הדסית יש לך דואר

lollapalooza

New member
חחחח

היה דואר אבל שומדבר מתפוצץ
באמת שלומי זה עניין לפרטי
בוא לא נציף
(אה, תומר, יותר טוב ככה
)

גמאני חולק עליך.

קודם כל אני אציין שכילד קטנטן,רציתי לגור בחיפה כשאני יהיה גדול..(גרתי לא רחוק..)הים,העיר הגדולה,שהיא לא כ"כ גדולה,וזה מה שטוב,הנוף,העשן,לא יודע מה בדיוק אבל חשבתי שזה אחלה עיר. אבל עכשיו-לא אכפת לי מבתי קפה או כאלה,אנלא מתכנן הגירה לחיפה,ועל כן כל רצוני הוא שכשאני אעבור בעיר הזאת,אני לא אתעצבן מהטימטום ומחוסר ההיגיון שבעיר.או אולי במדינה.אני חושב שיותר במדינה. תראה,למרות כל היתרונות שכתבת,כתבת גם חיסרון ענק-'השאלה היא, לאיזה מרכזית הגעת'-מה זה אמור להביע?!?!כן,אני יודע שיש כמה 'מרכזיות'..מה שקצת תמוה,בהתחשב בעובדה שדבר שהוא מרכזי..יו נואו..למה לעזאזל יש את כל זה?!זה כזה מטמטם,וכשמגיעים עייפים וצריך סתם בלי סיבה לחכות הרבה לעוד אוטובוס ולא לדעת באיזה מרכזית לרדת כי יש כמה סוגים ואפחד לא גילה לנו מה הוא המרכזי האמיתי..זה מפגר מידי. דיברתי רק על הסוג הזה של התחבורה,לא תחבורה פנימית. ואגב,צודק,האוטובוס האחרון לת"א הוא ב-22:35,רק שהאחרון לי-ם יוצא לפני 9 ורבע(הזמן שהגענו) תגיד לי אתה-ישראל,שנת 2004,אין כלי תחבורה ציבורי מהעיר מס' 3 לעיר מס' 1 בגודלה אחרי השעה 21:00.זה לא קצת מטורף?!זה מאוווווווווווווווד. חיפאי באמת נשמע יותר טוב..

Rain Star

New member
צבי - החלוקה של התחנות בחיפה

היא רעיון מעולה. יש תחנה מרכזית שמרכזת את כל התנועה הבין-עירונית מכיוון צפון ששמה מרכזית המפרץ, יש אותה תחנה שתפקידה זהה עבור הקווים דרומה, ששמה מרכזית חוף-הכרמל, וישנה התחנה המרכזית הישנה- בת גלים. מה כל כך מסובך בזה? רוצה להגיע לתל אביב, סע לתחנת חוף הכרמל. אין אוטובוס? יש רכבת מאותה תחנה (מעבר תת קרקעי) החלוקה הזאת נובעת מכמות הזמן הנוראית שנדרשת על הטיול אל בת גלים. זה בזבוז זמן נוראי לנוסעים, ובזבוז דלק וזיהום אוויר עבור אגד. ועל השעות של האוטובוסים אין לי מה לחלוק עליך...

למעלה