גמאני חולק עליך.
קודם כל אני אציין שכילד קטנטן,רציתי לגור בחיפה כשאני יהיה גדול..(גרתי לא רחוק..)הים,העיר הגדולה,שהיא לא כ"כ גדולה,וזה מה שטוב,הנוף,העשן,לא יודע מה בדיוק אבל חשבתי שזה אחלה עיר. אבל עכשיו-לא אכפת לי מבתי קפה או כאלה,אנלא מתכנן הגירה לחיפה,ועל כן כל רצוני הוא שכשאני אעבור בעיר הזאת,אני לא אתעצבן מהטימטום ומחוסר ההיגיון שבעיר.או אולי במדינה.אני חושב שיותר במדינה. תראה,למרות כל היתרונות שכתבת,כתבת גם חיסרון ענק-'השאלה היא, לאיזה מרכזית הגעת'-מה זה אמור להביע?!?!כן,אני יודע שיש כמה 'מרכזיות'..מה שקצת תמוה,בהתחשב בעובדה שדבר שהוא מרכזי..יו נואו..למה לעזאזל יש את כל זה?!זה כזה מטמטם,וכשמגיעים עייפים וצריך סתם בלי סיבה לחכות הרבה לעוד אוטובוס ולא לדעת באיזה מרכזית לרדת כי יש כמה סוגים ואפחד לא גילה לנו מה הוא המרכזי האמיתי..זה מפגר מידי. דיברתי רק על הסוג הזה של התחבורה,לא תחבורה פנימית. ואגב,צודק,האוטובוס האחרון לת"א הוא ב-22:35,רק שהאחרון לי-ם יוצא לפני 9 ורבע(הזמן שהגענו) תגיד לי אתה-ישראל,שנת 2004,אין כלי תחבורה ציבורי מהעיר מס' 3 לעיר מס' 1 בגודלה אחרי השעה 21:00.זה לא קצת מטורף?!זה מאוווווווווווווווד. חיפאי באמת נשמע יותר טוב..