סימבוליזם אקספרסיבי
New member
האהבה שלי
לא יודעת למה זו הכותרת, אולי בגלל יום האהבה שעבר (וטוב שעבר כבר), אולי בגלל ביום שמש יפה שמתנגן לי בראש כל הזמן כאות מחאה על זה שכבר אין לו נוכחות בחלל הסטודיו שלנו ושאותו החליף שיר אחר, מתאים יותר. ואולי בגלל, שלהכנס לפורום קצת עושה לי האהבה שלי. אז זה סופי, ובאמת הגיע הזמן שזה יהיה סופי, עכשיו כשהמגן עוד שבוע והיום הצפייה האחרונה, יש לריקוד שלי מוסיקה. היא שוב, של עברי, לא בכוונה... STRONG WORLD שמה, והיא בהחלט מקסימה (של עברי ושל רייכל אני צריכה לציין). מה שכן מונוטונית וכו' ולכן מצטרפת אליה לקראת הסוף מוסיקת תופים מרוממת מתוך פסקול הסרט מטריקס רילוודד. אני לא חושבת שהמוסיקות האלה תורמות לריקוד בצורה מטורפת ונכנסות ללב, אבל הן בהחלט יפות מאוד וגם מהוות ליווי הולם לו. אני מאוד בחלץ מהבגרות הזאת במחול, משום מה השמנתי בצורה מטורפת, ואני אמורה להרזות לקראת הבגרות שלי במחול, ואני מרגישה הכי לא בבאלנס בארץ אבל-הי- מה חדש פה? חוץ מזה קראתי דיון משעשע בין מרון לנדב בשירשור יום הולדת שלי- תודות רבות, זה מחמיא לי בהחלט
ושניכם מוזמנים להישאר היחצנים הרישמיים, ונדב- מה זה לא משלמת טוב?? וחוץ מזה, אני ממשיכה לקבל כל הזמן דחיות (שזה נחמד, לפני כן פשוט לא חזרו אליי, עכשיו מתקשרים לסרב...) לגבי התקציב לפרוייקט, אבל זה יהיה בסדר. כשאני חושבת על זה, פעם ב לפעמים נדמה לי שכולכםן נורא מתענייניםות לדעת מה קורה לי בחיים וכותבת הודעה באורך הגלות על עצמי, ואני לא ממש בטוחה שזה נכון. אבל שיהיה אתןם יכוליםות לא לקרוא. וחוץ מזה, (איזה מילות קישור, אני מתה ממני...) שהיום הגעתי למסקנה מאוד מעניינת לגבי אמנות, תקופות באמנות, מה יותר אמיתי, מה יותר אמנותי, איפה הקשר לחיים שלנו יותר חזק, ויש לי עניינים שאני כנראה אפרוס כעל גבי מאמר שאני מתישהו אכתוב בנושא (די לחשוב שאת חשובה כל כך!!) וחוץ מזה יש
היום אז זה פשוט חייב להיות יום נהדר. אחרי באמת יום מבאס אתמול-מגיע לי. וגם יום האהבה עשה לי מחשבות על האהבות והחברויות והחברתיות שלי. וגם שם הגעתי למסקנות מעניינות, די עצובות, אבל שום דבר שאי אפשר לפתור. ויש עוד כל מיני וגמים וחוץ מזהים אבל אני אחסוך את זה מכםן. האהבה שלי שקשה בשבילי. הנה הססמה החדשה שלי, בנוגע לחיי כולם ולאהבותי כולן, לא רק הרומנטיות. חופית.
לא יודעת למה זו הכותרת, אולי בגלל יום האהבה שעבר (וטוב שעבר כבר), אולי בגלל ביום שמש יפה שמתנגן לי בראש כל הזמן כאות מחאה על זה שכבר אין לו נוכחות בחלל הסטודיו שלנו ושאותו החליף שיר אחר, מתאים יותר. ואולי בגלל, שלהכנס לפורום קצת עושה לי האהבה שלי. אז זה סופי, ובאמת הגיע הזמן שזה יהיה סופי, עכשיו כשהמגן עוד שבוע והיום הצפייה האחרונה, יש לריקוד שלי מוסיקה. היא שוב, של עברי, לא בכוונה... STRONG WORLD שמה, והיא בהחלט מקסימה (של עברי ושל רייכל אני צריכה לציין). מה שכן מונוטונית וכו' ולכן מצטרפת אליה לקראת הסוף מוסיקת תופים מרוממת מתוך פסקול הסרט מטריקס רילוודד. אני לא חושבת שהמוסיקות האלה תורמות לריקוד בצורה מטורפת ונכנסות ללב, אבל הן בהחלט יפות מאוד וגם מהוות ליווי הולם לו. אני מאוד בחלץ מהבגרות הזאת במחול, משום מה השמנתי בצורה מטורפת, ואני אמורה להרזות לקראת הבגרות שלי במחול, ואני מרגישה הכי לא בבאלנס בארץ אבל-הי- מה חדש פה? חוץ מזה קראתי דיון משעשע בין מרון לנדב בשירשור יום הולדת שלי- תודות רבות, זה מחמיא לי בהחלט